Kui oleksin lapsevanem, siis enda last sellisele larbile ei lubaks. Mingi hetk muutus larp selliseks läbuks (a'la "Jee! See on larp! Me võime kõike teha!"), et mul tõsiselt veider seal viibida hakkas. Asi ei olnud alkoholis, sest ma ei näinud ürituse jooksul kordagi midagi sellist. Noh. Inimesed s.h. GM'd ei kasutanud enam oma ajusid. Alles pärast seda, kui Dani neid korrale kutsus, tekkis mul tunne et mina jään ka vastutavaks kui midagi ses kaoses peaks halba juhtuma. Ja päris pisikesed noored nägid seda kõike pealt.
Ma parem ei kirjelda seda.
See ei ole larp.
Järgnes öö, mille mõlemast toast kostva lärmi tõttu veetsin suuremas osas magamata. Lisaks olid osad häälitsused sellised et ... khm khm.
Vot.
Kui nüüd rääkida mängu ja mängijate endi kvaliteedist siis piiksuka puhul saab selle suures osas andeks anda. Hea mäng kestis minu jaoks 2 minutit. Siis ütles GM mulle et "tunned jubedat hirmu - jooksed minema". Kohe alguses andis gwydion mulle 2000% alkoholi, mille tõttu pidin täis jääma. Olin siis selline väga väsinud ja traagiline täis. Hiljem mainis ta rautatud kinnast kätte tõmmates, et "OG. Muuhulgas näed et olen haldjas" (mingi väga vana ja tark, muide). Järgmine halb asi oli see kui avastasin järsku oma laua eest sõrmuse ja GM käsikis selle sõrme panna, mispeale oma sõjaväe iga liikme surmad järjestikkuselt läbi elasin. Siis lebasin voodis haigena tervelt tund, sest nii oli lihtsam elada üle armujoogi mõju mille käes Troll vaevles (vastastikune kokkulepe)... Rohkem ma ei viitsi selgitada aga mängu lõpufaasis suures piinamishoos torkas keegi mulle mingi metsaroika ninasse ja mul olid käed seotud
; kuigi see läheb vaikselt juba sinna esimese lõigu alla...
Headest asjadest siis koht oli mõnusalt eemal tsivilisatsioonist. Samas esimesed paar minutit mängus olid päris head. Ja kui ma teadvusetuna lamasin, siis kordasime trolliga läbi kogu trollimatemaatika (üks,kaks,kolm, mitu,üksmitu, kaksmitu, kolmmitu, mitumitu). Ja tegelikult oli ka neid ju kes päriselt ja kenasti omi rolle mängisid.
Kõige põhjuseid otsida, siis ehk peaksid korraldajad pisut suuremaks kasvama ja veidi mängudel käima ja siis uuesti proovima. Kui nad tahavad.
Wäepealik Arthur ja ühtlasi ka
Moraalijünger Attila.
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.