Postitas Priist 22:41 17. Aug 2004
Ning hilinenult aga väärikalt saabuvad TP-d
Tegelikult jagasime me neid juba mõni päev pärast üritust. Aga kuna mul õnnetus nad kuhugi ära paigutada, siis ei suutnud ma neid taas lokeerida. Need, kes Priisti elamist näinud, teavad, et kui seal midagi ära kaob, siis see kadunuks ka jääb. Aga vat seekord leidsin üles.
Et siis. TP-d
1. Celestiali juhitud preestrid. Nad nõudsid ilusa laagri eest kaks TP-d. Need nad ka saavad. Kamba peale. Jagage ise. Aga kosüümide eest saavad nad kõik oma isikliku tp. Pluss Celestialile veel üks vahva tamme mängimise eest.
2. Tamme kastvad primitiivid olid GM-ide arvates igati vaimukad. Plusspunkt neile.
3. Morthgoth demonstreeris fantastilist rollimängu. Gm-i kõrvu kostis järgmine vestlus:
Sotsioloog kõrtsi sees ja primitiiv kõrtsist väljas.
Primitiiv: Kas kõrts sõi su ära, et sa kõrtsi sees oled?
Sotsioloog: Ei, mina sõin hoopis ise kõrtsis.
Primitiiv: Ahaa, seepärast see seest õõnes ongi.
Lisaksin veel juurde, et soovitusi Morthgothile lia-Tp anda tuli mitmelt poolt, seega ei jäänud tema rollimängu oskused mitte vaka alla. Seetõttu otsustati teda lausa kahe tp-ga premeerida.
4. Esimest korda Juuniori ajaloos saab üks inimene mängult üle kahe plusspunkti. Parricida saab nii kostüümi punkti kui ka kaks punkti mitte küll väga esiletõusva, kuid see-eest briljantse mängu eest. Seega kokku kolm lisapunkti. Hint: Gm-e mõjutas suuresti põhjalik ning igati liigutav tagasiside tegelase tegemistest.
5. Punkt kummalegi sotsioloogile, kes tegid oma tööd lausa suurepäraselt.
6. Ega teadlased allagi jäänud. Annaks lisapunkti kummalegi, aga paraku sai üks teadlastest hiljuti GM-ide ridadesse värvatud, nii et seega saame anda punkti vaid järelejäänud tegelasele.
7. Maksukogujad seisid oma ülesannete kõrgusel. Igaühele tp
8. Irve mängitud õukondlane väärib samuti ühte boonus-Tp-d
9. Vetevaimu kostüüm oli vapustavalt hea. Mäng samuti. Kummagi eest omaette punkt.
10. Parunite nõukogu seisis oma ülesannete kõrgusel. Kõigile lisapunkt.
11. Diplomaadid samuti. Punktid neilegi.
Nüüd väsis Priist kommenteerimast. Järgneb nimekiri kõgist, kes said hea mängu eest lisapunkti:
12. Mammu
13. Sull
14. Mirjam
15. Henzu
16. argkunn
17. Hel
18. Curiosity + Elolyen
19. metsavana
20. Päikesekummardajatele laagri eest. Ning rollimängu ka.
21. Vacca
22. mytsile nii mängu kui kostüümi eest.
23. Johanna
24. Jõnn
Saigi kõik. Tänud teile, ilus mäng oli. Kuigi kurb oli see, et kuulda oli siiski kahtlaselt palju OG juttu. Ning söömine ei ole OG. Sellega paluks arvestada. Veelgi vähem on lubatud OG lindi kasutamine söömiseks. OG-sse minekuks on siiski väga head põhjust tarvis.
Siiski on ka üks miinus-TP kandidaat. Mees, kes tegi kohe kindlasti selle korra suurima metamängu oli inimene, kes väidetavalt vedas täiesti hakklihaks tükeldatud ning karu tükkidega segamini aetud laiba tükikaupa salaja vaenlaste laagri keskelt välja ning tegi rituaali, millest tema levelil ei saa veel undki teha. Kuna vea avastamiseks olid juba sündmused liiga kaugele edasi arenenud, jäi tema päästetud isik ellu. Aga miinus-TP tuleb siit kindlasti.
Sellegipoolest jäid mulle sellest mängust suurepärased mälestused ning ma tänan kõiki mängijaid, kes tegid selle mängu oma osalemisega niivõrd meeldivaks.
Rollimängukeskus -