Postitas azrael 12:30 1. Sept 2004
Tänud korraldajatele ja osalejatele! Tore oli. Kahju, et ma kuninganna kaardiväe ülemana suurt muuga hakkama ei saanud, kui tema körgeaususe sörme mahalöikamine, aga see selleks. Vahepeal ei saanud enam midagi aru kui linnusest kümnete kaupa laipu välja veeti.
Köige rohkem on kahju, et see öine lahing läbi kukkus. GM oleksid vöinud situatsiooni läbi näha ja teha enne lahingut ühe pisikese mängu peatuse, et osalejatele reegleid selgitada.
Näiteks satusin minagi vöitlema ühe endast sutsu lühema rinnaplaadiga tegelasega. Kohe algul teatas ta et löi mu kilbi puruks - mötlesin et on äkki mingi köva tegalane mine sa tea. järgmise pihtalöögi ajal purustas ta mu üllatuseks mu 6 punktise soomuse ja seejätel tappis mu (tegelikult mite, kuna ignoreerisin seda kui esimest elupunktidesse tulnud lööki), kui ma suurest üllatusest kangeks tömbusin. Seejärel poetas ta nagu suunurgast, et on 3meetrine haavamatu deemon (punane vist). Oleks ta kasvöi lausunud mingeid deemonlikke sönumeid nt. "SURE SURELIK" vöi mudu oma olemust paljastand, oleks vast lahing natuke teisiti läinud. Samuti oli igavene jama ebasurnutega.
Siit tuleb mu tagasihoidlik soovitus, kui asi on olemas ja talle kehtivad mingid reeglid, siis vöiksid need ka kusagil reeglites kirjas olla, näiteks punktiga et taolistest asjadest vöiks mingit teadmist omada näiteks 5 leveli preester ja 9 leveli södalane. On ju loogiline et preester peaks teadma deemonitest ja körge leveli maag peaks omama ettekujutust mis erilised manaseinad need seal olid. Samuti täpsemad loitsu ja eriomaduste kirjeldused, völumöögad ja amuletid - mis iganes. See eeldab muidugi palju paremat rollimängu et vältida metagamemist (kui see on öige termin) aga aitaks vältida liigagi tihti ettetulevat seletamis ja GM abi palumist.
Köike paremat köigile!
Ja suured tänud seiklejate kambast ühele pikkale södalasele kes oli üks väheseid kes zombi olemise hästi välja mängis ja kellega vöitlemisest ma suurt röömu tundsin.
Kuninganna Helga ihukaitse ülem Asok