Niih, minule isiklikult primitiivi elu väga meeldima
Istusid laagris, kamandasid naisi, ajasid juttu, sõid, magasid. Ühesõnaga elu ilus olema.
Siinkohal igaks juhuks vabandan naisoost uustulnukate ees, kogu sigatsemine ja shovinistlik möla oli puhtalt IG. Tegelt ma nii mölakas pole.. nuh.. eriti...
Natuke oleks ka primitiividel võinud miskit sisemist tegemist olla, kui ainult karujaht ja juurikakorjamine. Arvestades, seda et rändurid teisel kaldal olid, jäi igasugune nende laagri ümber koperdamine ja muud "naljad" ära. Kahju.
Karujaht oli tore muidugi, arvestades seda, et peale esimest lööki karuott mu odast kinni kahmas ja enam lahti ei tahtnud lasta. Nii me siis tormasime läbi põõsaste: paanikas metslane aiaiaiai! karjudes ees ja mõmisev karu järgi. Lahti ka ei julgenud lasta, ainuke relv ikkagi
Veel sooviks kaastunnet avaldada kahele sellile(bernardi punt?), kes mind silla juures öösel ära stabasid. Ilus töö, tõesti ilus. Aga kahjuks ei tulnud nad selle peale, et mind täitsa maha tappa (10ni lugeda) ja liikusid eemale. 15 minuti pärast olid mul haavad paranenud (pärismaalaste võime, tore eks
) ja ma lonkisin naeru kihistades laagri poole tagasi.
Logerini ja minu tegelase näidisvõitlus oli ka tore. Relvitu preester VS odaga inimsööja. "Noh, löö mind" "MÖRR!!" "Sa ei pea mind mitte puutuma" "..???.." "Uni" "...hmm, miks ma siin pikali olema?"
Tore oli ühesõnaga, kui sääskede rohkus välja arvata.
PS. Rahvas, eriti nooremad, kui te näete metsas punti inimesi, keda pole varem näinud siis palun proovige alguses rääkida, mitte kohe "banzai!" karjudes peale tormata, eks?
Näiteks see stseenike külas, kus too vaene moosekant oma otsa leidis, oleks sellepärast äärepealt olemata olnud
Jõudu ja jaksu GMidele tulevikuks.