p6him6tteliselt GMid tegid t66d h2sti. seevastu RP oli suht madalseisus. ega see, et miski otseselt piikse taplema provotseerinud ei tee seda veel RP larbiks. rahva madal p2devus RP alal oli lausa h2mmastav. enamik ei tea oma kohta IG - mingi talumats ikka ei tule aadlikuga s6na v6tma ja kui valvurid ta suu sulgeda yritavad jaurab viimane edasi. polla oli see siiski osalt ka GMide syy, et raffas rolli sisse elada ei suutnud aga karu osa raffast pani ikka p2ris m66da.
Isand Varona l2heneb hertsoginnale:
"Vabandage, sooviks teiege mõned sõnad vahetada..."
nina all olevat krahvi m2rkamata sammub leedi minema. aadel ei lase ennast sellest heidutada ning tõttab majaemandale järgi.
"Vabandage, hertsoginna, ma pean nõudma teie kohest audientsi!"
seepeale viskab hertsoginna yleoleva isand Varonale ja vaatab hajameelselt ringi midagi justkui otsides.
"Mul on põhjust arvata, et teie kaaskond - täpsemalt nõunik ja garnisoniülem on korrupeerunud.
Nimelt nad üritasid ühelt kaupmehelt raha välja pressida!"
"Oi kuulge, mis te nüüd. Ma arvan, et kõike seda tehti parimate kavatsustega. Kõigil siin viibijatel on vaid parimad kavatsused," mispeale suursugune emand jällegi vastust ootamata lahkub.
(tehke omad järeldused)
eks neid muljeid ikka oli ja tore, et raffas asjast kohati m6hkugi aru ei saanud. pool massist soojendas ennast enamus ajast kamina 22res
ausalt 6eldes ootasin rohkemat, eks n2is mis selgust t2na 6htune vestlus GMidega toob.