Postitas Kalewala 20:24 2. Veebr 2004
no mina kui Isand Necromancer panen siis kirja mängu läbi oma silmade!
Mina ja mu kaks ihukaitsjat rändasime metsas ringi et leida rändrüütleid kes tahtvat kurjust siit peletada!Me nägime et keegi jälitab meid ning me põgenesime igaks juhuks kuid olime ka valmis võitluseks!Me kadusime neil silmist ning me rändasime kergema südamega edasi!Olime jõudnud Pronksi Mäe tippu kui nägime kahte rändajat!Küsisime siis ,et kes nad on ning üks neidt vastas et otsib vampiire ,et neid hukata ,kuna vampiirid olevat tapnud ta venna!Veidi aja pärast olid kohal ka teised rändajad kes esitlesid end kui Kuninga Rüütlitena kes ähvardasid meid arreteerida!Kuid midagi oli viltu ,neil oli kaasas nõid!Mina siis küsima :Mis asja on kuningarüütlitel pistmist nõiaga!Nende pealik vastu :Me korjasime ta seltsiliseks kaasa! Ma ei tahtnud seda uskuda ning me lahkusime sealt mäelt!Me leidsime uue koha kus olla ning olime rahus seal! Me rändasime teisele mäele kus me nägime liikumist!Seal olid need samad kes väitsid et nad olevat kuninga rüütlid!Neid oli 5 kuid meid vaid 3!Me leidsime mäe alt tolle mehe kelle venna olid vampiirid tapnud!Me tegime temaga liitu ning rändasime meie külla tagasi!Varsti tulid sinna ka ''kuninga rüütlid'' ning kuulutasid meile sõda!Me lahkusime sealt Pronksi Mäele!Sellest ajast kui me lahkusime rääkisin ma oma ihukaitsjatega läbi ,et tapaks nad igaks juhuks ning ärataks nad meie poolele!NIi me ka tegime kui üks neist oli meile selha keeranud!Sama tegime ka teisega!Ei läinudki palju aega mööda kui tulid ''kuninga rüütlid'' meiega sõda pidama!Läks lahti suur lahing kus lendasid viskenoad ning tehti maagide poolt ka maagiat!Lõpuks sai nende pealik viskenoaga südamesse ning ta suri!Teised tapeti lihtsalt ning Ebasurnud olid võitnud!
kes siia joone alla vaatab on ikka üks hea maamats küll!