Yays! *juubeldab* Minu päris esimene LARP...
Süzee oli kohati vägagi segane, päris selgusele hakkasin jõudma alles siis kui OG majakese teisel korruse istuva surnud rahva juttu kuulasin.
Kollid olid... kollid. Ma ei suutnud neid nähagi, vaid niipalju, et esimese rünnaku ajal mille juures ma olin, õnnestus mul üks koll vähemalt teadvusetuks lüüa. Keegi teine hakkis ta ära, sama koll lõi minu ka teadvusetuks.
Päris palju aega mängust kulus a) teadvusetu mängimisele b) aru saamisele, mis toimub. Pärast seda kui mind zombina ka ära hakiti, tolknesin ma natukene Lättele kaasa (sest ma ei saanud päriselt ka aru, mis toimub, ning pealegi keegi kutsus mind kaasa) ning siis läksin OG Majja magama.
Sookoll oli ehtne koll. Ma sain šoki, kui teda esimest korda nägin. Otsis kassi (Kiisu! Kiisu!). Kiisu osutus hiljem mõmmuhhuuks, kes oli lihtsalt ülim. Mõmm! Uhhuu! *naerab*
Mängu tipphetked mulle olid... Kui Die'i Valge Halastus käskis mul haldjas-maag tuua. Keeruline, sest mu uus tegelane oli tumm. Lõpuks sain kätte Preestrinnamisiganestanimioligi ehk Cliodna uue tegelase, ning ajasin tema Halastusega rääkima, ja nii saime haldja kätte.
Siis veel see, kui me araablast tassisime. Kõigepealt kari naisi ehk mina, Cliodna, naishaldjas, ja keegi veel. Siis tuli keegi meesinimene appi meile, tänan! kuigi ma kahjuks su nime ei mäleta. Ja mina kandsin lõpuks haldja keepi.
Samuti, kui inimestele hakkasid jupid külge kasvama. Kuussõrm, Nuikäsi, Lapikjalg, ning Ogakael (Araablane) mõjusid veidralt.
Zombide viimne rünnak oleks mulle võimsamalt mõjunud, kui ma poleks teistest nii maha jäänud.
Rohkem meelde eriti midagi ei jäänud, sest enamuse mängust olin ma suhteliselt paanikas.
Need kujud, mis siiski hästi meelde jäid: Sookoll, mõmmuhhuu, poolork, araablane, hiinakas, Grimi kesiganes, Valge Halastus, haldjad, helendavate silmadega kujud, sinises preestrinnad, parun, kollaste kilpidega kujud (PÕKK?). Ja kääbik, see aga pole eriline ime, sest...ee...noh, ütleme nii, et mul on Sõrmuste Isanda ülim
obsession, ning kääbikud on mu favoriitrass, seega nad jäävad lihtsalt meelde
. Ja ninja, sest ta nägi naljakas välja ning ma kuulsin hiljem, et ta oli kääbikust kiirem. -,- Ja Lumos, vähemalt ma arvan et see oli tema. Ja keegi, kelle nime ei tea, aga ma togisin teda enne mängu algust mõõgaga ja ta lükkas mu selle eest lumme. Ma arvan et ma mängis pimedat. (Ma arvan seda ka, et tema käis mõni aeg tagasi ühel laupäeval Tartus kaubamajas mõõgategemist õpetamas. Ma sain kaks mõõka, tänan.
)
(Ja ärge imestage, kui postitus segaseks jääb, ühe paanikas piiksu poolt pole siinkohal muud oodatagi.)
Siinkohal läheb läbimaterdatud ja väsinud piiks magama, aga enne tänab toreda mäng eest.
Liba ehk Werewolf Took.
"As everyone knows, there are three ways of doing things. The right way, the wrong way and the Top Gear way. Although, on reflection, that's usually just the wrong way, but faster and with more shouting."