1.Mis on mängudel vanusepiirangud? => Kui eraldi märgitud pole, siis vanusepiirang puudub.
2.Kas nihukesi relvi võib kasutada mis on tehtud pvc ja see hall pehmendus on peal ja teibitud üle. => Seda relva kutsutakse hellitavalt bofferrelvaks ja on muidugi lubatud, kui on tehtud vastavalt ohutusreeglitele. Sellel lingil on õpetus ka:
3.Kas keegi seletaks mulle mis tähendavad need op,gm,tp ja need palun. => Selline leht nagu seletab need sõnad ilusasti lahti. Lihtsalt sisesta otsitud lühend või sõna "Otsingusse". (Muideks, mina "op" lühendit pole kohanud, lohewiki ka üles ei leidnud. Äkki keegi teadjam oskab sellele vastuse anda).
4.Kas keegi viitsib mind kutsuda mõnele mängule ma võin mõned sõbrad kaasa võtta ja kui te kutsute palun ütelge mis vanusepiirang sellel mängul on. => Nagu öeldud, tavaliselt vanusepiiranguid pole. Te jäite paraku just ühest Juuniormängust ilma, mis ongi mõeldud uutele mängijatele. Aga küll tuleb järgmine. Hoidke ise ka sõpradega sellistel alateemadel nagu "uudised", "larp" ja "noorte larp" silma peal, sinna pannakse tulevate mängude kuulutused üles ning neis kuulutustes on siis tavaliselt vajalik info kirjas ka (et kas on vanusepiirag, kohtade arvu piirang jne jne).
Kui veel küsimusi tekib, kirjuta siia või saada PM. Loodan, et aitas ka natukene