minu muljed
mulle meeldis mäng väga: oli palju huvitavat ja rp oli väga hea(võibolla see ei olnud nii,aga minu ~5 mängust oli see vaieldamatult parim)
algselt olin siis palgamõrtsukas,töötasin ühele külaelanikule.
esimene inimene keda ma oma sõbraga tapma pidin oli üllar(kärvand kuke külalistemajutaja). tema tapmine oli kõige sürrim asi läbi minularbikogemuse ajaloo: läksime ülejõe,rääkisime temaga ,ta tuli ühe võla pärast kaasa,et seda tasuda .ma seisin priistist tagapool,tahtsin teda uimastada.niikui ma enda käe tõstsin,oli priist juba jooksus,haaras välja oma sirbi,noa,kahekesti siis asisime 2vs1 võitlusesse,sõber lõi üllarile käehaava(pärast ei loetud ,seda sest väidetavalt see riivas ta kätt) igaljuhul üllar läks kraavi,meil oli jue paha teda rünnata allamäge ja niisama vehkisime natuke oma daggeritega.
siis kuulsime metsast jooksmist.silmapilkselt olime ise ka metsa poole jooksmas ja hargnesime. varjasin ennast metsas,kännu all umbes 15 minutit ise surmahirmus, ma võtsin julguse kokku,kõndisin enda majja ja maskeerusin , leidsin ka oma sõbra maskeerunult . meid ei tuldud otsima ega midagi juhtunud.
kuid point on selles ,et hiljem selgus,et need kaks inimest kes metsapoolt tulid ,ei olnud mitte eesmärgiga meid tappa . neil olid isegi relvitud
,ja selgus,et nemadgi oleks meid aidanud üllari tapmisel.
kokkuvõte: me tegime väga ebaõnnestunud mõrvakatse + jooksime relvitute suvaliste eest ära kes olid põhimõtteliselt omad,ise olime surmahirmus
.
aga muidu ainuke asi mis oleks võinud muudmoodi olla oli see,et rahvast oleks umbes poole rohkem võinud olla - oleks saanud rohke igasuguseid rolliga soeses asju ette võtta.
muidu jäin väga rahule ja tänan gemme hea mängu eest