Mäng läbi. Kõigest hoolimata. Kõigepealt tahan tänada igaks juhuks GM'me, sest nad ikkagi pühedasid oma aega sellele jebimisele. Nii, aga nüüd pahupoole poole.
Süžee sai otsa esimese kahe tunniga, kui Printsi ja šeriffi mehed kõik mättasse löödi. Ootasin toitu ja olin valmis pärast seda kohe jalga laskma. Ma ei tea, siiski jäin paigale ja uute rollide ja tegelaste väljaandmise järel mängisin edasi. Noh hankisin kõvasti tegevust ja saatsin/lasin saata paar korda koomasse Robini ise. Ok. Ikkagi piiksularpi kohta ei olnud viga hullugi ja enamikul oli vähemalt mõnda aega huvitav. Meeldis see hetk, kus kolm piiravat meest eemale hirmutasin, ja siis nende redeliga jalga lasin. Egotripp.
Soovitusi tahan anda.
- Koht, oleks võinud olla mobiilsem. Mina ei viitsinud küll väga teelt kõrvale padrikusse tungida, natuke radasid võinuks olla. Maja oli muidugi änksa.
- Fantaasia. Mõelge tibake erinevate motiividega tegelasi juurde, mitte See kamp ja Too kamp. Süžee saaks palju põnevamaks teha. Minu arust vähemalt.
- Tegelaste jaotamisest headeks ja pahadeks. Naah. Piirid olid ette antud nii etteaimatavalt. Oleks saanud rohkem diplomaatiat teha. Mängu teine, improviseeritud osa oli muidugi parem.
- GM'id. Neid polnud eriti kuskil näha. Kui mängite NPC'sid siis ärge irduge ülejäänud mängugruppidest.
- Toitu oli mõnusalt piisavalt, ärge seda muutke.
- Rohkem asju mida välja uurida, et tegevust ja elusid jätkuks mängu lõpuni.
- +10 ap? C'mon!
Tänu ka mängijatele, eriti neile kellega koos sai jõlgutud: Metsvint jms, kel nimesid ei olnud. Vabandust, Robin selle kõrinüsimise eest.
Asi oli tuli tiba parem välja, kui ma kartsin.
Will Smith, šeriffi kaheksas sõdur ja Will Scarlet, Robini lihane nõbu.