Postitas Alton 18:37 19. Juun 2006
uhhh...tore oli...suudan nüüd ka väljaspool mälukaotust mõelda:)
Tänan kogu gruppi kellega sai rännatud läbi imelise metsa, mis vahel küll peksis okstega näkku ja uinutas läbi sipelgate.(Au Aurinile, kes meiega koos jooksis)
Minul tekkis lõpuks tõesti selline tunne, et mets ongi meie vastu:)...
Ghost ja Curu...tänud suurepärast rännaku eest ja abi eest igal võimalikul juhul, kui te proovsite mu mälukest tagasi saada:)
Saatuse jüngrid... teiega ikka oli häda.. küll jäite maha, küll jooksite ette, aga vast nüüd olete targemad.. tasub püsida gruppi keskosas...urrr
Loviisa a.ka Legowen..tänud nime eest ja selle eest, et lasid mul juurelda, et kas tegu ikka on sama neiuga või mitte:)
deem... peaaegu oleks unustanud lõpu sõnelused ning see, kuidas käsu peale:"Uimastega ta!!" kadus pilt minutiks paariks ära...järgmine kord tuleb lihtsalt täpsemalt käsk anda
ning milline oli õnnis tunne kui GM teatas, et mäng on läbi..uhhh
pilte tahaks
Veelkord suu suur tänu GMidele ja teistele
P.S natuke nokiks ka muidu Awe tunneb ennast üksikuna... kuna lõpuks kujunes retk ja probleemide lahendamine 3-5 tegelase kätte kes olid gruppis kõige aktiivsemad siis teistele jäi ehk vähe säramis võimalusi, mis on sellise mängulahenduse probleemiks.. ning see, et kes maha jäi jäi asjadest eriti ilma...aga eks alati ei saagi kõik lambad terveks jääda ja kõik hundid söönuks:)
Vestluslõik zavoodis
A: Ma võin sulle sütenööriks hakata
B: (kahjuks ei kuulnud kuna laudkond naeris liiga kõvasti)