Olgu siis.. taaskord satun olema esimene, kes teeb selle teema.
Tänud kaasmängijatele ja GMidele, oli vägagi lõbus ja kohati olid paranoianupp ja närvid nii üles kruvitud, et ei suutnud enam mõeldagi, et mis hetkel toimub või järgmiseks saab. Muidu rahulik Edelbet suudeti küllaltki üles ärritada. Samas, ma tean ka mis tunne on olla .......
Eraldi tänud
Astrid - Jah mu väike ja armas õpitüdruk. Sai sind küll omajagu õpetatud ja su eest hoolitsetud ning sind ka päästetud., samas ka suutsid ilmselt korduvalt närvivapustuses ära käia. Samas olid sa ikkagi väga hea ja usaldusväärne kaaslane. Ning ma püüan oma lubaduse täita.
Oliver - Nojah, kõigepealt tekitas mu nimi natuke muigamist paar korda mängu sees ka pisut segadust aga ok. Igastahes jätsid sa koos Daleiose tegelasega mulje, et olete siin vähesed piisavalt mõistlikud ja tervemõistuslikud isikud(olgu viimases ma ei saa kindel olla, kuid see selleks.) Igasthaes jah, see väike vestlus seal kõrvaltoas oli omamoodi meeldiv, kuidas nüüd öeldagi, häid vestluskaalsasi on raske leida.
Kinnara tegelane - Vabandan et nime ei mäleta, aga nagu juba ütlesin väga lahe rolimäng. Niipalju kuii vestelda või su tegemisi jälgida jõudsin siis mängusiseselt oli ikka nii, et mida ta nüüd teeb ja mänguväliselt tahtsin mõnusasti muiata. Midsa sina oskad? Seitset keelt.
Nõid - kindlasti huvitav isiksus, kahju et asjad nii läksid. Usun et mõnel võis olla pisut õõvastav su pillimängu eemalt kuulda, kuid nojah mulle meeldis.
Zompar - Viimaks muutus zompar sama aktuaalseks teemaks kui mis ilm täna on Ning Aurini mänuväliselt nägemine juba tekitas tahtmise kusagile varju hüpata. Närv läks siis üles kui kui mu õpilasele kallale tulid, siis algas niiöelda spellblastimine. Mõtlemisainet andis see kui tuuleiil sulle ootamatut lisaeffekti avaldas.
Eraldi tänud siinjuures ka endisele valitsejale ja küürakatele.
Igastahes sai taaskord tõestatud, et võluturvis on mu signature spell. Ning suudab alati teistele rohkem kasuks tulla.
Kurjad altarid on harjumuspärane nähtus larpimaastikul. Antud juhul seda paika kaugelt vaadata ja kuulda neid karjeid andis effektile õnneks juurde. Ning noh, kuuldused nukust, siis jah...
Koht oli väga ilus ja tore, sellised mängud tekitavad juba tõesti mõtet, et kumb on parem kas kena maja või mingi telgikogu kesetrohelust. Jipun viimasel ajal esimest varianti armastama.
Igastahes, parimaga, järgmist mängu ootav:
Edelbert Aevar Leiranipoeg
Rändav teadusmeister ja maagiaharrastaja.
PS!
Mina arvan, et lohed on head.
ja
Arcane magic owns ye all...