Aga kui mina larbile kunagi kavatsesin minna, siis oli see kuidagi nii, et larbitrenne kui sellist veel ei olnudki ja läksingi kohe mängule. Ilgelt hea mulje jäi.
Tegelt ma mäletan, et ma enne põdesin ka ilgelt, et mul ei ole ajastukohaseid saapaid ja et viikingiriided ei olnud ka päris valmis ja üle tikitud korralikult ja et hoburaudsõlge ei olnud ja igast muid asju ka. Ja siis selgus, et tegelt mul oli üle keskmise korralik kostüüm kokku aetud ja et tol ajal inimesed väga rollis ka ei püsind ja et tegelt on hoolimata sellest väga lõbus üritus.
Et trenni põhiomadus ongi see, et saad tuttavaks inimestega ja et natuke saab ennast välja elada inimestega kembeldes, aga ma tunnen, et trennis veedetud ajaga on mul palju paremaid asju teha.
Samas ma viimasel ajal olen larpide osas jälle nii valiv, et sellist trenni eeldavale larbile vist ei olegi sattumas ega sattund ka.
Tegelt ma vist tahtsin selle postitusega öelda, et ma olen hullult tuus kuju ja et olge teie ka
See on üks nendest postitustest, mis valmis kirjutatakse ja ära kustutatakse ja on siin alles ainult sellepärast et illustreerida milliseid asju te siit harilikult ei pea lugema.