Nii Lugupeetavad.
Ma näen, et ma pean end veidi selgitama.
Suuresti tulenes mu tooni valik asjaolust, et kahjuks ei pööra te mingit märgatavat tähelepanu rõhutatult tasakaalukas ja rahulikus vormis esitatavatele avaldustele ja seisukohtadele. Lisaks suudate jätta mulje, et Te lihtsalt eirate neid.
Sestap leidsin õige olla võrdlemisi terav ning näen rahuloluga, et pimesi tormamine tegutsemisel on asendunud sisulise arutelu, põhjendamisega ning lahenduste otsimisega. Ja SEE on positiivne.
Mis puudutab etteheiteid teemal, et ma justkui ei tea millest ma räägin Uru puhul, siis lükkaksin ma need siiski tagasi. Tõsi, ma pole viimasel aastal neis ruumides viibinud, kuid olen nendega varasemast tuttav. Arhitekti ning reaalses ehituses toimiva persoonina oman ka ettekujutust sellist tüüpi ehitisega kaasnevatest probleemidest.
Urg ei ole ehitustehniliselt kuigi eripärane lahendus ning ehitusfüüsikast tuntud printsiibid-probleemid kehtivad ka selle ehituse puhul (a la gravitatsioon).
Kuigi mulle praegu meeldiks väita, et ma täna õhtul ei tule kohale puhtast arrogantsusest ning ignorantsist ( see ju sobiks ülimalt hästi väikese kurja Metsiku Sõjatihase imagoga ) on tegelikus siiski märksa asisem - mul on homseks vajalik valmis teha paras kogus jooniseid ning valmistada ette materjalid linnavalitsuses asjaajamiseks ning ajast on pigem puudu kui et seda oleks üle.
Pealegi on teile sinna kohale ilmuda lubanud Arlis ja see on täiesti piisav. Ta on nendes küsimustes ja pädev ja adekvaatne - jääb üle vaid loota, et te teda ka kuulda võtate ning tegelikuse ja soovide vastandumisel kompromisse otsima soostute. Kui inimene räägib teile ebamugavatest või ebameeldivatest probleemidest siis ei ole ilmtingimata põhjuseks see, et tegemist on pessimisti või negatiivsust nautiva persooniga (selle viimase hoiaksin ma kaubamärgina siiski enesele).
Juhul, kui ma liialt isiklikuna mõjusin ning Sind solvasin Surra, siis ma vabandan. Eesmärgiks ei olnud mitte niivõrd Sind isiklikult nüpeldada kuivõrd soov pidurdada asju mida nägin selgelt ja hooga valesti minemas.
Uuk