Postitas Bernard 18:21 26. Veebr 2014
Olen nõus Ghostiga, et heast ideest (teha film larbist kus väljamõeldud loitsu asemel manatakse kogemata päris loits ja asi keerab mõnusalt ootamatuks fantasy-horroriks - ) tehti järjekordne larpi palaganina kujutav linateos.
Paari hea näitleja kõrval (Ryan Kwanten, Peter Dinklage, Summer Glau) on kogu muu kollektiiv heal kooliteatri tasemel. Kui filmi vaadata sellisest "fännifilmi" aspektist siis on ta täitsa tubli amatöörfilm. Aga kindlasti ei soovitaks oodata A reitingu stsenaariumi, näitlejameisterlikkust ja effekte - nagu treiler reklaamib.
Lugu võiks isegi huvitav olla aga kuna tegelased on kujutatud äärmiselt väheusutavatena siis panen selle filmi kesise taseme ikkagi ennekõike stsenaristi süüks.
Paraku ei tundunud mulle (erinevalt mõnest teisest säärasest filmist), nagu see "halb" oleks olnu teadlik "halb". Kohati küll rebiti kildu ent üldjoontes üritati kujutada tõsiseltvõetavaid karaktereid, mis ei tulnud väga hästi välja (eriti just kõrvalosatäitjate puhul). Ning stsenaarium on lünklik ja üsna amatöörlik.
Mulle muide meeldis filmi algus rohkem kui lõpp. Lihtsalt selle poolest, et see "OG" suhtlus ja inimliku tausta kujutamine oli palju palju usutavam (näitlejameisterlikkuse poolest) kui filmi keskpaik ja lõpp.
Austusega, Allan Bernard /55 632 698/