Heihopsti!
Räägiks siis kah mõnest asjast, mis mulle silma jäi mulle ja mida kindlasti ka kuskil eespool mainitud on.
Esmalt tahan mainida, et sõdurite ja tsivilistide tegevuste lahushoidmine oli väga tark ning peaks olema ka tulevikus selline. Hoiaks ära sellised tegelased, kelle vanaema oli farmer, vanaisa keemik, ema meedik, isa insener ja õde sõdur ning miskise ime väel või läbi geenide on ta endale kõik need oskused külge saanud. Tahad püssi lasta mine sõduriks! Relvadega spetsialistid kaotavad vajaduse "puhta" spetsialisti ja sõduri järgi.
Vastutegevus. Saan aru, et kui bandiidid oleks reaalselt lahti lastud meie kampade vastu, siis lõpptulemus oleks olnud stseen filmist Rambo, kus üks mees notib maha tohutu koguse. Mängijate tasemel bandiitide vastasleeri panemine oleks väga tore. Miks mitte unioonikoerade ja Gonföderatsiooni kõrvale tekitada ka kolmas, bandiitide leer. Bandiidid jäid minule tegelikult üldse natuke segaseks. Mis, oli nende motivaator kõik maha lasta? Ilmselgelt oleks olnud mõislikum tegevus bandiitide poolt üritada kinni võtta relvituid (või ka relvadega - kui õnnestunud oleks) tegelasi, et siis neid lunakuulide eest tagasi või siis vastasleerile lihtsalt maha müüa.
Platsil mööda prügihunnikuid tuulates ja musti prügikotte (puke) sobrades kirusin ma maapõhja selle inimese, kes mõtles, et must jublunn inseneridele otsimiseks on hea mõte. Peale mängu aga mõtlen, et võibolla ei peagi kõike üles leidma ja 50% ei olegi ju nii halb tulemus. Selle võrra oli lihtsam märgata keemikutele mõeldud valgeid jublunne, mis meeldivalt silma kõrgusel ilusti oksa küljes paarikümne meetri peale hiilgasid.
Nagu ka eelpool mainitud, siis võiks laskemoona kõvasti vähem olla. Valmistatud kuule ei tahtnud keegi. Päris paljudele pakkusin, lõpuks panin oma varudesse.
Spetsialistide nappuse tunde süvendamine võiks olla järgmise mängu ettevalmistamisel GMide "To Do" listis.
Muidu võis mänguga rahule jääda. Täiesti töötav süsteem on välja mõeldud ning maailm tundub ka jätkusuutlik. Tänud neile, kes viitsisid aktiivselt rollis olla.