Suured tänud kõikidele mängijatele!
Kui ma kogu seda seltskonda enne mängu lives nägin, tekkis mul korraks tõsine paanika, sest ma pidin ju ise selle kamba ullude keskel kaasa mängima
. Vähemalt mõnda aega, kuni Mauno Suslik puhtsüdamlikult minu isikule planeeritud palgamõrva üles tunnistas, mille peale KAPO uurija ja undercover sisekontrolli ametnik Clara Roht südamerabandusse suri.
Advokaat Viljar Kuusikule tuli see ilmselt suure kergendusena...
Väga vaffa oli ise enda punutud intriigide sees jälgida, kuidas paranoia- ja konspiratsiooniteooriad arenevad ja lugupeetud Eesti Ekspressi uurivad ajakirjanikud suutsid ise veel paranoiasid juurde genereerida
.
Ma ei ole veel jõudnud ise Mihhail Kermase ja Alar Kirkoroviga pärast mängu rääkida ning ei tea veel seetõttu, kas nad lappisid pildi kokku, et väljapressija, keda Mihhail Kermas otsis, oli tema kallis sõber ja ametivend Alar Kirkorov
.
Mihhail Kermase osatäitjale Raulile oli see ka esimene larp. Nagu ka Eeva Lammi osatäitjale Meelile. Supppervaffad olite oma rollis!
Loodan, et see ei jää viimaseks korraks!
Sorry, Pearu Oopauk, et su keerulise elu emotsionaalselt veel keerulisemaks ajasin
See, kuidas sa "surnuvalvet" pidasid, oli südantlõhestavalt armas!
Aftekal selgus ka, et need LSD margid, mis rongis ringi liikusid, olid tõesti pärit sellest Eesti Posti ELSi pakist, millele oli rajatud sinu majanduslikud tulevikulootused. Falcki kuller Uljas Valkoff taipas mõnedelt mängijatelt saadud vihjete peale paki lahti teha
Nii et sinu paranoia oli õigustatud.
Eriti uvitav oli jälgida neid skeeme, mis toimusid otse meie kõrvalpingil reisivate Sõnajalgade pundis. Kohvrid, kohvrid, kohvrid ja diilid, diilid, diilid! Rahapakid raamatute vahel jne.
Boonusplusspunktid ja kummardus lähevad Mati Kaalu osatäitjale, kes sai oma rolli kätte sõna otseses mõttes vahetult enne mängu. Nii lühikese ehk siis olematu ettevalmistusaja kohta supppperroll! Paremat gorillat on raske ette kujutada
Igale poole kahjuks ei jõudnud. Osa tagasisidest tuli aftekal, aga ootame kõikidelt nende "lugusid"!
Ja muidugi pilte!
Tänud veelkord ja loodame, et usaldate ennast ka tulevikus meie kätesse