Pole midagi öelda mis poleks öeldud aga rõhutaksin:
- Spetsialistide tagavararelva mõte on peaaegu hea, aga mulle meeldib see lahusus samuti. Ometi olin sõdur ja see võib-olla varjutab mu arvamust
- Poolte asümmeetrilisemaks muutmine võib olla hea mõte
- Bandiidid STALKERi mängu laadselt ajuvabalt tekkimas ja vene keeles sõimamas töötasid minu jaoks meeleoluliselt isegi paremini kui mingid looga pätid seda teinud oleks
- Mulle meeldis et mängujuhid ei vaevunud väga rolle ja liine nuputama. Tuli kokkuvõttes vähem rollisisest ülemängitud piinlikku draamat.
- Pahandus: kui keegi sulle pole öelnud, siis sa olid väga pädev larpar -- airsoftikogemus oli meile suureks abiks, aga püsisid rollis ja olid nõus kogu selle mitte-airsoftipoole ilusti kaasa tegema ja ütleks, et see oli väga tore.
- Henzu: hästi juhitud ja hallatud -- järgmine kord võib mõelda rohkem seiklus(!)likkusele, aga see kindlasti ei ole nii edukas viis
- Kati, mu ustav kuulipilduja: hoolimata su kiilumisest jään ma sind igatsema ja taga nutma. Nii jahe oli su toru ja su salv kuulidest tiine ja laskeulatus justkui sureva pistriku viimne lend...
- Kui saab lahti sellest tinglikust arvutimängulisest metamängust, mida ma oma peas nägin: positsiooniline paiknemine, tinglikud ressursid jne, on maailmaformaat väga hea.
- Ma vihkan plastikterade loodusse loopimist: see on nii faking hasartne, aga see on nii faking plastikpallid. Kas ei ole mingit humaansemat iselagunevat asja?
- Oleksin eelistanud kui oleksin teadnud, et prillid saavad otsa: oleks ise hankinud.
- Sõduritel peaks olema viis suhelda ja end väljendada sest selline alluvuses kaitse on tore aga mitte üle mõistuse rollimänguline. Mul oli küll rikas siseelu, aga see on mul niisama kodus olles ka.
- Ärge kunagi kirjutage oma rolli, et teil on peavalu -- see võib tulla.
Igal juhul olete kõik väga toredad ja ma pole kunagi veetnud nii lõbusasti aega seenevihmas päev läbi ühe koha peal passides.
PS: püüan pildid õhtul üles saada: mul on uniooni ettevalmistusest veidi ja portreesid