Eesti Ekspressi uuriv ajakirjanik ja poole kohaga väljapressija Alara Kirkorov tervitab kaasmängijaid ja tänab korraldajaid. Väga vahva oli:)
Aga mida mina siis suutsin korda saata? Tulin rongile ühe eesmärgiga - kohtuda Uljas Valkoffiga, Mart Laari parema käega. Olin ju ebaselgetel asjaoludel mõni aeg tagasi saanud pildi Laarist, Kaimani saare pangast ja saladuslikust kohvrist. Teadsin ka seda, et just Mart oli seotud 10 miljoni dollari afääriga. Olin kuulnud ka tungalterade müügist ja Mart Laari vabastusarmeest. Kattevarjuks rääkisin kõigile, et olen tulnud lihtsalt ühte tagasihoidlikku lugu kirjutama automaatrongist.
Kohtumine kuller Uljasega läks hästi. Tegime jõuvahekorrad selgeks ning uskusin, et ta on mul lõa otsas. Tmapoolne pakkumine ei olnud just eriti ahvatlev - sularaha asemel hotell Gruusias. Ja see olevat veel Abhaasia lähedal! No jätke, milleks mulle selline asi. Parem juba informatsioon mind huvitavate asjade kohta:D
Ja nii ma hakkasingi nõudma infot. Nii sain teada Vabastusarmee olemuse (et Laar olla vahetatud ja armee otsib Gruusiast taga tõelist Laari), et tungalterade ostuga oli seotud Ester ja mõnda vähemtähtsat veel. Kallis kolleeg Mihhail - ma olen kindel, et järgmises lehes löön ma sind pika puuga:D
Mati Kaalu muutmine ahviks ja loomaiatöötajate vandenõu oli lisaboonus:D
Millegipärast tekkisid mul ka segased tunded seoses psühhiaater Gea Jaguga, tahtsin millegipärast temaga koos Valgas aega veeta. Ei tea küll miks, ma ju ei tundnud teda varem üldsegi:D
Clara - sinu surm vapustas mind väheke. Olid ju mu hea sõber ja nüüd äkki.... See asi lõi mu veidi rööpast välja. Olin ju sinu käest kuulnud paljugi huvitavat, vabanda, et ma sind veidike desorienteerisin:D Ma muidugi ei tea, kas sa mind ka uskuma jäid:D
Rahvuslased ja Tiit Madisson - teiega ma veel räägin, Valgas:P Ja mine sa tea, äkki saan veel eksklusiivse loo teie arreteerimisest:D
Kõnevõima kaotua ja taastajad - ka teiega tegeleb uuriv ajakirjandus edasi:P
Nii et kokkuvõttes sai Alar Kirkorov sellelt reisilt peaaegu kõik, milleks ta sinna tuli.
Veelokord tänud kõigile:)