[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Larp: Mine või Lätti (sure või maha) - 31. märtsil

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Larp: Mine või Lätti (sure või maha) - 31. märtsil

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Portaali Minimudel 8:50 2. Apr 2007

Eesti Ekspressi uuriv ajakirjanik ja poole kohaga väljapressija Alara Kirkorov tervitab kaasmängijaid ja tänab korraldajaid. Väga vahva oli:)
Aga mida mina siis suutsin korda saata? Tulin rongile ühe eesmärgiga - kohtuda Uljas Valkoffiga, Mart Laari parema käega. Olin ju ebaselgetel asjaoludel mõni aeg tagasi saanud pildi Laarist, Kaimani saare pangast ja saladuslikust kohvrist. Teadsin ka seda, et just Mart oli seotud 10 miljoni dollari afääriga. Olin kuulnud ka tungalterade müügist ja Mart Laari vabastusarmeest. Kattevarjuks rääkisin kõigile, et olen tulnud lihtsalt ühte tagasihoidlikku lugu kirjutama automaatrongist.
Kohtumine kuller Uljasega läks hästi. Tegime jõuvahekorrad selgeks ning uskusin, et ta on mul lõa otsas. Tmapoolne pakkumine ei olnud just eriti ahvatlev - sularaha asemel hotell Gruusias. Ja see olevat veel Abhaasia lähedal! No jätke, milleks mulle selline asi. Parem juba informatsioon mind huvitavate asjade kohta:D
Ja nii ma hakkasingi nõudma infot. Nii sain teada Vabastusarmee olemuse (et Laar olla vahetatud ja armee otsib Gruusiast taga tõelist Laari), et tungalterade ostuga oli seotud Ester ja mõnda vähemtähtsat veel. Kallis kolleeg Mihhail - ma olen kindel, et järgmises lehes löön ma sind pika puuga:D
Mati Kaalu muutmine ahviks ja loomaiatöötajate vandenõu oli lisaboonus:D
Millegipärast tekkisid mul ka segased tunded seoses psühhiaater Gea Jaguga, tahtsin millegipärast temaga koos Valgas aega veeta. Ei tea küll miks, ma ju ei tundnud teda varem üldsegi:D
Clara - sinu surm vapustas mind väheke. Olid ju mu hea sõber ja nüüd äkki.... See asi lõi mu veidi rööpast välja. Olin ju sinu käest kuulnud paljugi huvitavat, vabanda, et ma sind veidike desorienteerisin:D Ma muidugi ei tea, kas sa mind ka uskuma jäid:D
Rahvuslased ja Tiit Madisson - teiega ma veel räägin, Valgas:P Ja mine sa tea, äkki saan veel eksklusiivse loo teie arreteerimisest:D
Kõnevõima kaotua ja taastajad - ka teiega tegeleb uuriv ajakirjandus edasi:P
Nii et kokkuvõttes sai Alar Kirkorov sellelt reisilt peaaegu kõik, milleks ta sinna tuli.
Veelokord tänud kõigile:)
Portaali Minimudel
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shalaya 9:44 2. Apr 2007

Kallis Alar, ma ise kirjutasin sinu rolli ja seetõttu oli mul äärmiselt uvitav, nii pealt vaadata, kui ka teelusikaga infi juurde tilgutada :P
Palun vabandust minu vapustava surma pärast, aga veel natuke paranoiat ja segadust pole kunagi liiga palju :D

Kas sa seda said teada, et sinu sõber Mihhail Kermas jälitas rongis väljapressijat, kes olid sina :P
Shalaya

http://urbaanika.blogspot.com/
Shalaya
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tank 9:54 2. Apr 2007

pole vist vaja öelda, et mäng oli hea. kõik kohalolnud tundsid seda kõigi keharakkudega. tänud gm-idele huvitava mängukeskkonna eest. kus järgmine mäng toimub? orbitaaljaamas? :)
tank
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Starfild 10:08 2. Apr 2007

No Sõnajalad siiberdasid oma kohvritega väga konkreetsel põhjusel edasi-tagasi. Nimelt oli meil suur huvi Pandora laeka järgi (mis iganes põhjusel siis :) ) aga kuidagi ei tulnud välja, et KELLEL see pakkuda oleks. Seega otsustasime mingi hetk "kalastamise" kasuks. Lihtsalt kõndisime asjalike nägudega läbi rongi, et võimalikel pakkujatel tekiks huvi - sest lets feiss it.. palju "rahakohvrim" üks kohver välja näha ei saa.

Kusjuures teine kohver sisaldas endas algselt arvutit, mis ühendas end käivitamisel satelliitidega ja küsis salasõna (milleks osutus hiljem seesama Teodori poolt öeldud kylmtalv). Meieni sattus see kohver juhuslikult ja ega me temaga suurt midagi teha ei osanud, kui, et oodata, äkki saab kellegile maha müüa. Loomulikult võtsime arvuti sealt välja ja asendasime sisu kümne viineri, 1 coca cola, 1 värska ja 2 banaaniga, mille mustlased ära varastasid.

Mis puudutab minu plaani oma lihane vend ära tappa, siis põhjus oli lihtne. Armukadedus. Ma ei kannatanud vaadata, kuidas ta Siiriga aeledes oleks justkui minu naisega koos. Kaksikute-effekt noh.

Mati Raal - kuluta siis see saadud 600 000 asjalikult. Ausalt väljateenitud raha, mis siis, et ma midagi vastu ei saanud.

Usun, et peale seda reisi on perek. Sõnajalgadel kodud palju selgitamist ja usaldusküsimuste arutamist. Aga meie headus ja usk kõigevägemasse Jeesus Kristusse ning meie jumalik lauluhääl viib meid uude ja helgemasse tulevikku. Aamen.

PS! Madissoniga võiks seda "plaani" edasi rääkida. Perspektiivikas asi.
Starfild
Tähetäps

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arlis 10:26 2. Apr 2007

Mina olen kunstiharidusega inimene, mulle meeldivad ilusad inimesed ja noor inimene on ju ilus — loodus ongi loonud noored seepärast kauniks, et neid hoitaks, armastataks ja aidataks suureks kasvada!
arlis
Kartulimedali laureaat

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Zeek 11:08 2. Apr 2007

Tiiu Pägur, Bhavanade sekka sündinud, kuid hingelt pigem Sashide hulka kuuluv uss-naine, kes nagu paljud teisedki nagad sõitis Valka meeste väljanäitusele. Kehval asjaolude kokkusattumise tõttu mul oma näidisisendit kaasas ei olnud, ning ka rongis oli sobivaid isendeid vähevõitu....kuigi tegelikult sai paarile isegi silm peale visatud....aga jah....üks neist ei tundnud või ei suvatsenud ära tunda ja teine oli...ehk natuke liiga "asjalik", kuigi silmale suht meeldiv vaadata (hea treenimisega võiks tast ehk vast eluloomagi saada). Äri võinuks temaga ehk isegi ajada, kuigi kõik jäi pooleli sest tummus võttis talt sõnad suust just siis kui asi huvitavaks läks. Nimelt oli mul infot Estonia põhjamineku kohta. Sest tõenäoliselt oli minu toonane elukaaslane see, kes Estonial visiiri eest rebis ja sellega laeva põhja lasi...põhjuseks armukadedushoog. No mis sa neist ahv-meestest ikka tahta oskad. Aga intsident sai linti võetud ja Sergei viimased sõnad sellega tõestatud ( "Ma ajan kogu selle laeva põhja! Põhja, ma ütlen sulle!"), hirmutav, kuid samas ka võimalusi pakkuv... No ega ma ju ei hakanud seda infot laialt levitama, kuid tundub et keegi sai kas haisu ninna või lobises lihtsalt infokillukesi välja, mispeale üleeelmisel päeval helistanud Kalmeriga (kes tegelikult vist hoopiski Valmari nime kandis) rongis kohtutud sai. Kena mees muideks....ja tundus ahv-mehe kohta isegi üllatavalt asjalik olevat. Ja just siis, kui ma olin otsusele jõudnud ja infot jagama asunud, tabas teda tummus. Ma oleks ehk sellega oma edasise elu majanduslikult kindlustatud saanud! Ehh, sebimine sebimiseks aga tänu kaasussidele on mõnedel meist võimekus alles...ja me veel vaatame, KES seda maailmakorda juhtima hakkab....ahv-mehed ärgu igatahes oma lootusi väga kõrgele puu latva asetagu...
Nàgad....minu ettepanek on jätkuvalt kokkuhoid ja koostöö (eriti kuna ma meie omavahelisest klannilisest kuuluvusest eriti ei hooli, eriti peale Estoniat) ...meid pole sugugi liiga palju alles jäänud...

Anne....sa oled juba SUUR tüdruk...aga kohati üsna võimatu....samas saan ma sind vaadates aru, MIKS ema sulle sinu päritolust ei rääkinud, ehk oligi nii parem...eriti nüüdseid asjade käike arvesse võttes....aga kõigest hoolimata oli sinuga lõbus...kuigi vahel tundsin ma end sinu kõrval vähemalt sama vanana kui mul passis kirjas...

Gea...tänud hoiatamast...ja...hoidkem terav (keel siis)

P.S. Hoolimata ülihilisest rollisaamisest (olles juba leppinud tõsiasjaga et olen rongist maha jäänud ei osanud ma seda oodata/lootagi) ja selle mudimisega seotult vaeste GM-ide kiusamise vajadusest ja muudest pisiasjadest oli ikkagi lõbus mäng...kuigi kohati üsna segane.... :D. Tänud GM-idele ja kaasmängijatele....ma olen jube tänulik ja rahul et sellest rongisõidust osa sain :)
Viimati muutis Zeek, 11:16 2. Apr 2007, muudetud 1 kord kokku.
Zeek
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sprot 11:15 2. Apr 2007

Esiteks: Suured tänud GMidele kes võtsid vaevaks sellist mängu korraldada. Väga vahva ja tore oli :)

Suured tänud veel ka perekond sõnajalgadele. Selliseid ideid ja mõttevälgatusi nagu sealt tuli - on harva :D

Mu kallis abikaasa - ma uskusin sinusse täielikult ja mu kohkumine oli täiesti ehtne. Kuid kogematta aitasin ma tahtmatult kaasa usside hävitamisele. Nimelt telefoni sõnumis oli midgai sellist, et kui päikeseloojanguni hoitakse koos seda telefoni siis ussid saavad valu. Igatahes ..oops. (ma lodan et sain asja mõttest õigesti aru). Ning sinu võimete kaotamine - vabandust. Ehk suudad oma mõtted ja teod nüüd paremini meie issandale pühendada.

Oleg - et sina tahtsid mind tappa. tsk tsk tsk kes siis nii oma vennaga käitub. Mulle kanti see plaan küll ette aga ma ei jäänud seda lõplikult uskuma. Liialt uskusin ma sind.

Viivi - sa peaksid vist veidi psühiaatrit külastama.

Üldiselt on taas tõestatud et peldiku järjekorras saab kõige rohkem infot. Aga kommentaarid olid igalt poolt head. Iga kord kui me Olegiga kohvrid käes ringi tuiasime tuli märkusi.

Veelkord suured tänud teile kõigie. Väga mõnus oli!
"Siin ei ole jäneseid" - Sass Kass (NWOD)
Sprot
Valguse hoidja

PostitusPostitas Liiwi 11:38 2. Apr 2007

Liiwi
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Gregik 11:53 2. Apr 2007

Gregik
Kosmiline Tapjakloun

Kasutaja avatar

PostitusPostitas paljasjalgne 12:11 2. Apr 2007

Orkaan Zelda ja tema Hämmastav Konnasadu
paljasjalgne
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Florian 12:15 2. Apr 2007

Elul on ilusa une nägu
Florian
Raudkäsi

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Sprot 12:20 2. Apr 2007

"Siin ei ole jäneseid" - Sass Kass (NWOD)
Sprot
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Aeg 12:42 2. Apr 2007

Aeg
Tähenärija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Florian 12:58 2. Apr 2007

Elul on ilusa une nägu
Florian
Raudkäsi

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Randiel 16:15 2. Apr 2007

Naiste emantsipatsioon, see sai alguse juba Vanas-Roomas: naised, kes mehi laua alla jõid, naised, kes gladiaatoritena võitlesid, naised, kes – nagu teatab Juvenalis – tundsid kirglikku himu protsessida.
Randiel
Rändlaulik

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 36 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll