Nonii! Sain tuld ja tõrva kaela nii, et ladises! Oleks vaid kilp mul kaitseks kätes ei nõnda haiget oleks teind see mulle
! Teate, ma ei üritagi nõuda, et muudke midagi minu pärast ära! Ma lihtsalt tahtsin esile tõsta fakti, et kilbid kui sellised on tõstetud eelisseisusesse võrreldes teiste kaitse atribuutikatega.
Ma olen täiesti nõus, et õieti kilbiga tegutsedes, peab see suurepäraselt vastu ka kõige tugevamatele löökidele. No aga kamoon, kui ma olen ise kahekäemõõgaga, vastane varjub kilbi taha, nii, et tast vaid silmad paistavad, no mida, shindo templi munkade nimel, ma siis tegema pean? Kuulge, kas kilpi jalaga võib lüüa? Näiteks, kui tegu oleks keskajaga, siis ma raiuks selle kilbi puruks, kuna kilbisõdalasele ei tule pähe mu lööke parreerida lipisevalt, terve kilbi pinnaga. Selle asemel ta enam vähem kükitab maha ja võimaldab mul lüüa täpselt piki kilbi serva! Kui ma isegi ei peaks suutma seda kilpi lõhestada, jääks talle, vaesekesele, ometigi tükk rasket ja segavat tera sinna pidama, mis omakorda vähendaks tema liikumisvõimet. Nojah, mõõgast võis kaa nii ilma jääda, aga nagu öeldakse elu on karm ja ebaõiglane!
Aga noh mis seal`s ikka! Elan üle(ma arvan)