Miks meie (kyylikud) vanal hallil ajal hakkasime oma m2nge kutsetega tegema? Hoopis v2ga triviaalsel p6hjusel - tahtjaid oli nii palju, et me oleks suutnud enam m2ngu hallata. Kogu lugu. Pole m6tet otsida kinniste m2ngude tagant mingit noortevastast vaenu.
Me oleme ka oma kinnistele m2ngudele alati kutsunud 1-3 uut noort, kes on muudelt m2ngudelt silma j22nud. Ja seda ei ole suutnud rikkuda isegi t6siasi, et yhel m2ngul 2 noort, kellel oli kandev roll, ilma ette teatamata lihtsalt kohale ei ilmunud (mis minu kui GMi jaoks on andestamatu viga).
(synnalarbid on kinnised olnud muidugi hoopis seep2rast, et sinna me kutsume oma s6pru ja isegi siis, kui nad yldse m2ngida ei oska )
Aga minu arust ei ole siin mingit tohutut probleemi ja l6het vanamooride-2ttide ja noorte vahel. Kes on ise aktiivne ja tubli, saab ka nn elitaarsetele m2ngudele. Tihti aitab juba see, kui saadad GMile kirja ja kysid kutset m2ngule. Aktiivsust hinnatakse. Ja alati on tore, kui m6ni noor m2ngukorraldaja ka vanasid peerusid personaalselt oma m2ngule kutsub. See, et alati ei minda, ei t2henda midagi isiklikku. Lihtsalt tihtipeale on meiesugustel vanainimestel pere, t66 ja sotsiaalsed kohustused, vahel ka tahtmine lihtsalt kodus oma kallitega koos olla (ja kylmal ajal ei taha enam telgis magada, sest ishias v6ib tulla).
Eh, tahaks m2ngida kohe selle jutu peale
Edit:
Unemyrgi kasutamisest: Kui sul p2ris elus satub k2tte kotike nt rotimyrgiga, kas paned ka seda suvalise inimese toidu sisse, et n2ha, mis saab? Ma v2ga loodan, et mitte. larpitegelane v6iks ikka k2ituda loogikareeglite kohaselt, eeldusel, et taklle pole rolli hullumeelset tapjakihku v6i ebatervet uudishimu koos igasuguse p6hjus-tagaj2rg seose puudumisega sisse kirjutet.