Mina oleksin healmeelega mängima tulnud ja täitsa ise rolli teinud, aga ei sobinud aeg (mida pole lihtsalt üldse vist selle aasta sees enam) ja ausalt öelda on paar kuud enne jõule ka selline suhteliselt tihkeks kärbitud eelarvega periood. Raha oleks õnnestunud muude asjade ideaalsel sobimisel kokku hoida küll, aga kuna aja leidmisega oleks nii pööraseks rabamiseks läinud, siis kaks negatiivset kokku ei andnud mitte positiivset vaid hästi suure negatiivse.
Lisaks oli vahest kergeks piduriks ka mulje, et ilmselt tuleb ohtralt mööda külma ja märga novembrikuust Tartut leekida ja v-o saada veel poriloiku lükatud jms (see on see "olete te selleks valmis"-värk), mis oleks vastuvõetav, kui oleks teada, et hiljem saad sooja vee ja pehme voodiga kohta pesema-soojenema-puhkama, aga ei ole eriti ahvatlev, kui su tavalisim Tartu-öömaja kujutab endast matti väga tiheli elavate, vannitoa ja saunata sõprade pool põrandal, kus pole ei puhast voodipesu ega muid kaasaegseid mugavusi.
KOnkursi-ideest saan ma küll aru. On endalgi sedasorti (kuigi mitte päris "kirjuta ise endale roll" vaid pigem "kirjuta ise endale pool rolli, meie anname teise poole") plaan väga lihtsal põhjusel:
kui mängijakohtade arv on juba kontseptsiooni tõttu väga piiratud ja ei taha teha kinnist kutsetega üritust (mida mina kunagi tegema ei hakka sel lihtsal põhjusel, et mina nii kaua kedagi ei tundnud ja keegi mind [enamjaolt] kinnisele üritusele ei kutsunud ja ma kannatasin hirmsasti, kuuldes lahedate mängude möödumisest, kuhu mul mingit võimalust saada polnud =P ega soovi seda kellelegi teisele), peab ju kuidagi olema võimalus leida mängijad, kes on
a) asjast kõige enam huvitatud
b) ja seega valmis omapoolselt panustama
Esimesena registreerunutega leppimine on selline kahtlane tee. On täiesti reaalne võimalus, et see meetod annab sulle pihutäie trigger-happysid, kes lähevad mängima ükskõik kuhu ükskõik mida, vahel aru saamatagi, mislaadi üritusega on tegemist.
Ja pealegi: tahaks ju anda võimaluse mängida ka neile, kes vaatavad dragoni foorumit korra kuus, mitte 20 korda päevas.
V-o tuleks teha avalik konkurss ja juhul kui tundub, et ei laeku piisavalt huvilisi, hakata inimesi ükshaaval tülitama ja ära rääkima?