[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Larp: C:\M2NGUD

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Larp: C:\M2NGUD

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Larp: C:\M2NGUD

PostitusPostitas Tindome 15:58 21. Nov 2009

Pööraselt lahe raam paistab olevat.

/põeb natuke, et aega nii vähe jne
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 13:23 22. Nov 2009

Minul NPCna oli täiesti lõbus. Pisietteheide võiks olla mu Bombermani väga resoluutne äralohistamine. Oleksin soovinud Windows Commanderi tegelase avamise jaoks veidi dialoogi pidada. Rollimänguvõimalus vasta taevast.

Kuna ruum oli suur, ei olnud ülemäära tunda üheruumimängude põhiprobleemi, et lühike transpordiaeg ühest kohast teise tekitab võimaluse kõigel silm peal hoida ja kõike kuulda ja näha.

Muljetamisel märkasin tavapärasest vähem särasilmset saavutusrõõmu: võimalik, et see oli kuidagi lühike mänguaeg või keeruliselt saavutuvad eesmärgid või võimalik, et mängisin sel ajal lauajalgpalli.

Lühikesest mänguajast rääkides arvan, et see mõnes mõttes töötas -- mängujuhid tekitasid oma väljamõeldud sündmusi peale piisava kiirusega, et väga ei tekkinud sihitult niisama-istujaid.

Parim koht oli ilmselt lõpp, kus ketta vormindamise puhul kõik mängud Bad Sectorisse varju jooksid. Kõik ~10 tükki. (Bad sector oli üks nurka pööratud diivaninurgake 1,5m^2 või nii...

Ehk siis mis meeldis oli maailm ja paljude kaasmängijate entusiasm mängida midagi täiesti sürri -- mis ei meeldinud oli kuidagi tunne, et mängijatel ei olnud selget tunnetust et mida nad suudavad selles raalikeskkonnas üldse teha: puudusid otseselt mõjutatavad keskkonnaelemendid vms.

Tallinnast nii lühikesele mängule tulek poleks olnud praktiline, aga Tartust oleks täitsa ära tasunud.

Minu 2 senti.

Irve
paranoik

PostitusPostitas Katzenminze 21:19 23. Nov 2009

Kõige enne tahaks ma teile, kallitele inimestele, südamele panna, et ärge kartke võtta võõrastelt tüdrukutelt küpsiseid vastu! Neil pole midagi ühist kommionudega (või siis needuste ja riitustega!). Peale selle olid need küpsised maitsvad. Aga noh, jäigi meile tagaruumi nosimist :)

Igatahes, siin on siis Nataša pildid, mis, muideks, kõik saadeti Venemaale uurimiseks koos infoga teie tegemiste ja liikumiste kohta (kuigi ärge muretsege, tal oli kohutav nimemälu. Ning suutis, vist väsimuse tõttu, RPG tegemistest täiesti ilma jääda. Siinkohal ka kiitused ameerika viirusele, kes kõigile püüetele vaatamata, keeldus olemast äraostetav.) --> http://public.fotki.com/Katzenminze/m2ngud/

Kokkuvõteks oli tore, kook ostutus tõeliseks ning Bad Spotis turnida oli ka omamoodi kogemus. Kuigi jah, andis tunda, et ma arvutimängudest midagi ei tea, aga sellest polnud väga hullu, jäin ainult natukesest huumoris ilma (Vabandust, Duke, et pidid pettuma, kui raha eest oodatud tasu ei saanud!)

Katzenminze
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas narmer 23:19 23. Nov 2009

Mäng läbi ja mängujärgne hirmuäratav grammatika kontrolltöö tehtud, paras aeg natuke muljetada.

Mulle oli esimest korda larpi korraldada ja võin öelda, et mängu korraldamine polegi nii raske kui ma arvasin. Mulle jättis kogu korraldus väga positiivse mulje. Mäng ise tuli ka välja. Kõik ei tulnud muidugi nii välja nagu oodatud, aga samas on ju larbile üsna tüüpiline, et osad mängijad haigeks jäävad ja liinid tuleb kohapeal ümbermõelda. Minu arust sobib kõige paremini seda mängu kirjeldamaks silt "Winbows 95"- kõik ei ole päris nii nagu peab, aga see on omapärane ja natuke naljakas.

Mängu vägagi alternatiivne ja sürreaalne teema toimis imehästi. Ma kartsin, et pean kogu mängu ringi jooksma vastates küsimustele "kas ma seda saan teha?" või "mis nüüd juhtub?". Tegelikuses ma neid küsimusi peaaegu ei kohanudki, mängus oli sellist mõnusat ja vabat improvisatsiooni. Plaanis oligi teha mäng, kus ei pea kõike täie tõsidusega võtma.

Muide, kas teile jäi ka The Moon () kummitama?
narmer
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas ozkar 23:22 23. Nov 2009

Kas on mõtet suhelda sõbraga, kes ei räägi oma kirjas Sinule sõnakestki esimesest lumest?
ozkar
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 0:46 24. Nov 2009

Mängu korraldamine oli positiivne kogemus tervenisti. Alates mõtte tekkimisest koosolekuteni, sealt mängupäevani ja isegi koristamine oli helge :D. Ainus frustratsioonihetk oli mängu keskel kui nähtus, et osad asjad ei hakkagi töötama ning see kahandas üpriski mängu kestust - peamiselt haiguse tõttu ei tulnud larbile neljandik mängijatest! Eriliselt destruktiivselt mõjus veel see et kaks registreerunut jätsid oma mittetulemisest teatamata. Mängus sees oli juba liiga hilja liine kohendada.
Küll aga suur tänu mängijatele. Lisakrõbusk kõigile neljale NPC'le. Mis veel öelda?

Ahjaa, me katsetasime paari ideed ka, millest uusikutuusikuid ja kooki-mängu-lõpus soovitame käsi südamel ka teistele korraldajatele.

Ja Nataša, selle Benjamini foto eest saad ülemustelt küll kõvasti kiita.

Seda, mis terve mängu ajal kõlaritest kuulda võis, võib minu käest küsida ka, need kel huvi on. Korralik kollektsioon sai kokku pandud.
Mh, eriti meeldis mulle ohe, mis mängijate suist kostus kui mängima hakkas. Ma väljendasin end sarnaselt, kui selle otsa juutuubis komistasin.
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

PostitusPostitas Herwen 17:26 24. Nov 2009

Minul küll põles sisimas suur saavutusrõõm: sain muretsetud Lechucki riideeseme, juuksekarva ja sülje, mille abil Voodoo daam tegi mulle nuku, millega sain Lechucki mõjutada, kui ta tuli jälle oma morbiidset juttu ajama. Ja vastutasuks selle eest õnnestus mul Voodoo daamile Luigi käest seeni muretseda. See kujunes üllatavalt lihtsaks, ma olin juba mõttes valmistunud hulga jubedamaks mangumiseks.

Ainuke valus koht, mis mulle südamele jäi, oli see, et avalduse blanketid avalduste jaoks olid otsas, nii et ma ei saanud kirjutada avaldust, et Winbows ei laseks ühelgi tüübil minuga abielluda. Aga vähemalt jäi Eeva minuga :7:

Mängu korraldusliku poolega jäin ma päris rahule. Kuigi alguses tundus, et ruum on kohutavalt väike, oli see tegelikult täpselt paras. Täiesti võimalik oli end ära peita või teistest eraldada, kui soovi oli. Ja kogu idee oli väga värskendav ja köitis isegi mind, kes ma väga palju arvutimänge pole mänginud. Nii et järelikult tegite lihtsalt väga head tööd! :) Aitäh teile kallid mängujuhid! Väga lõbus oli!

P.S. Veel väga suur tänu Printsessile(Elaine'le), kes mulle õige arengusuuna kätte näitas :D
Herwen
Asjatundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Iardacil 22:35 25. Nov 2009

http://www.dragon.ee/gallery/main.php/v/larp/c/

Natuke pilte ka minu poolt

Mulle mäng meeldis. See idee oli lihtsalt nii geniaalne ning väga vahva oli kuidagi järsku mängida midagi erilist (mitte, et esmasp'eval sellest rääkides teatati mulle, et te küll normaalsed ei ole ja seejärel veedeti 5 minutit vabandades, et ega ei peagi.. :P) Lõpplahendus oli ülimalt lahe. Selle väikesele toolile suure massi toppimine oli midagi omapärast. Samuti suur aitäh kõigile vahvatele kaasmängijatele kõigist neist mängudest, kus ma pärit olin. Eriti vahva oli koos tegeliku printsessiga pealt vaadata, kuidas kõik me ümber käitusid ja reageerides, teadmata, kes me oleme (Ilmselt eriline iroonia läheb Guybrushi suunas, kes väga hea küsimusega minu poole pöördus.)

Vahva mäng.. suured tänud korraldajatele :)
Iardacil
Tõeotsija

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll