Ma ei tea, kuidas teistega, kuid minu süda jättis küll löögi vahele, kui maja juurde jõudsime. Pime õhtu, vaikus, kuskil haugub koer... ja maja uksel on verine Emanda Silm. See, et see oli OG paberist ja lipendas, tegi asja vaid õudsamaks. Täpselt nagu mõne kehva Hoolywoody õuduka algus.. ja meie kõndisime rahulikult sisse. Ime, et me ellu jäime. Ausalt. Ma ei suuda siiani uskuda, et ma jäingi ellu, mis sest ,et kergelt põlenud (Aitäh, Pätakas! Kohe näha, et noor ja loll, ei oska enda kilbi ohutusnõuetegagi arvestada! Jätame nüüd meelde, et tulekilbiga ei minda teisele lohesortsile väga läehdale, kui neile just sihilikult ei taheta haiget teha, eks?
) ning vägagi sassis olekus.
Hetk, kus raamat minuga Rääkis, oli teine kord, kui külm jutt seest läbi käis. Ma vist terve mängu jooksul ei liigutanud ennast enam nii kiirest kui tol hetkel. Või siiski, ka siis, kui raamat minu ja Leediga rääkis, tegime mõlemad samal hetkel päris nobeda hüppe selle poole. Väike raamat, aga kasutas nii suuri sõnu. Häbematus missugune. Muideks, Mona, vabandust, et ma selle esimese 20min jooksul puruks viskasin, see tõesti polnud nii mõeldud! (Aga tõesti, viis peavaluhoogu väga lühikese aja jooksul oli Dyreni jaoks natuke liig!)
Isiklik läbikukkumine nelja väekivi mitteleidmise näol oli küll natuke nukker, kuid nojah, mis parata, loogika ja kastist-väljas-mõtlemine pole kunagi mu tugevaim külg olnud (Psst! Ja teinekord pange puu otsa punased õunad, larpar on loll ja pime!
), kuid noh, lõpuks said väändunud elementaalvaimud siiski oma vidinad kätte, nii et lõpp hea, kõik hea?
Kanderaamil oli üliäge kõikuda, muideks. Selline tunne oli, nagu hõljuks õhus. Need paar korda, kus vennakesed tulesortsid libastusid, võtsid küll südame alt külmaks, kuid õnneks seda väga tihti ei juhtunud. Aitäh, et te mind päriselt ka vedada viitsisite!
Kergelt nukker oli ka vaadata, kuidas maalingud, mille kallal Melian päris tükk aega oli vaeva näinud, kadusid loetud minutitega pärast minu korduvaid kokkupuuteid lumega. Sealt tulenevalt pean ma tänama teid, kes te mulle keepe ümber panite, muidu oleks külmetus vist soolas olnud
Järgmine kord tuleb ikka kindad ja keep kaasa võtta, kui "korraks ukse peale vaatama minna, mis seal toimub".
Väga hea mäng oli, pole midagi öelda, kohe kindlasti üks mu isiklikke lemmikuid. Toit oli ka super! Kuigi mina enam Telc'iga ühes toas ei maga: ma sain öösel mitu head minutit peadmurtud selle üle, et mis paganama õõvastav krigin see on. Hambad olid
Teie kergelt piparmündihõnguline ning väga põlenud
Dyrien Talay.