Postitas stuart 11:36 28. Mai 2010
Aamen kolme viimase postituse peale (Dani, ULi ja Ghili omad), samuti Taneli esimene postitus selle leheküljel. Ohutus ennekõike ja fakt on, et Issanda loomaaed on suur ja lai (nagu mu vanaema ütles) ja sealt võib igasuguseid leida.
Hoar, see on ka üks põhjus, miks see Jüriöö noolejutt siia toodi - ohutus. Jutt ei ole ainult ohutusest konkreetsel mängul, kus jah, ma tõesti loodan, et GMid kontrollisid relva ja see oli ohutu, vaid ka sellest, et antud näite eeskujul võib teinekord mõnel teisel mängul mõni keenjus võtta kaasa juba toimivama relva, sest 'aga seal ju kasutati ja polnud mingit probleemi'. Olen vastik ohutuspede, aga pigem mitte selliseid asju mängule lasta/tuua, kui hiljem kahetseda. Samuti nõus sellega, et antud relv oleks pidanud selgelt ja nähtavalt olema ohutustatud, ja ka mitteasjaomastele inimestele tuvastatav kui ohutu, oleks see siis seisnenud kasvõi toru otsa punni löömises ja muude sarnase soovituste täitmises, mida siin veel esitati.
Sama kehtib muuseas ka relvakäsitlemise kohta, selle, miks, tõi Tanel juba väga hästi välja. Olen ise näinud piiksu, kes rõõmsalt airsofti torust sisse vahtis ja minu märkuse peale, et pangu vähemalt prillid ette, ütles, et 'ahhh, see ei tee ju üldse viga'. Nojah. Mõned siinkõnelejad võivad rääkida ilmselt ka airsoftist, mis lasi kaitseprillidest läbi...
Eks ma saan aru muidugi, et vahest peab looduslikul valikul toimida laskma ja inimestel iseenda valusatest kogemustest õppida laskma, sest teiste omadest nad ei õpi, aga ei tahaks mitte näha, et selle all kannatab LARP ja tuttavad inimesed, eks.
Ohutusreeglid ei ole naljapärast, neil on alati konkreetne ja kindel põhjus. Vanasõna ütleb, et parem karta, kui kahetseda ja ma olen 100% selle poolt.