Jõuan ka viimaks oma muljeid kirjutama.
Hullult vahva mäng oli. Allilm oli vahva. Surm oli vahva ja siil ka.. Mõlemad olid küll hirmutavad aga ma arvan, et siil oli hirmsam.. Ja see, et ma suutsin Surma surmani ära tüüdata peab ju olema mingisugune saavutus
Esimene asi, mis mulle mängu juures silma jäi, oli hästi balanseeritus (kui see maagia puudumine välja jätta). Selleks, et midagi lahedat saada, tuli midagi selle eest maksta. See oli tõsiselt geniaalselt lahendatud. Kogu see pudel: hullult oluline aga selle järgi tuleb ujuda. Ja see tehti päris kiirelt ära. Ning siis see vee joomine. Jah, selle eest sai nägemuse, mis oli väärt ilmselt palju, kuid selle eest maksti ka päris ränka hinda. Mul oli igatahes endast mängu lõpuks siiber ja suur aitäh mu kaaslastele, kes mind välja kannatasid.. sellisena nagu ma pärast vee joomist olin.
Ehk siis minu mängu muutsid hullult vahvaks kõik need kaasmängijad, kellega me ühiste eesmärkide nimel tegutsesime.. Hullult tore oli taas teid kõiki Erieni maailmas näha ja seekord Baalile korralikult ära teha..
Hetked mis mulle mängust väga meelde jäid:
*Kogu see silmade sidumine ja kes teab kuhu viimine.. kahjuks küngast alla minek reetis hoolega, kus me oleme..
*Alguslahing.. oh.. eepiline, võimas ja paras üllatus
*See kuidas väga hästi oli ühendatud kaks mängu.. ja näiteks kuidas pööripäevalased meiega ka mängisid.. näiteks too sõdalane, kes meie suurt leinamist kuulas ja oma maailma seletas
*Kõik need erinvad liinid, erinevad asjad..Surm, siil, ämblikuvõrk, pudel, kirjad...
Suur aitäh GM-idele hea mängu korraldamise eest
Ja pilte:
http://www.dragon.ee/gallery/main.php/v ... /erienVII/