[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Larp: Tartu jumalad (20. november 2010)

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Larp: Tartu jumalad (20. november 2010)

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Larp: Tartu jumalad (20. november 2010)

PostitusPostitas Irve 21:28 21. Nov 2010

Tänud tulijatele. Seekord siis sedasi. Püüan pärast järelkoosolekut ka väikese mängujuhtide poolse kokkuvõtte tekitada. Kas keegi meie mängutegemise wikis tahab sorida?

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Attila 22:23 21. Nov 2010

Minupoolsed tänud mängujuhtidele ja kaasmängijatele.
Mäng oli minu jaoks kindlasti minemist väärt; rollimängimisvõimalust ma ootasin ja seda ka sain :). Õhtu jooksul sai peetud mitmeid huvitavaid vestlusi, sõlmitud kokkuleppeid ning loodetavasti olen mängusiseselt varsti omadega mäel. Elu läheb ju paremaks.
Toredaim juhus oli vast see kui sain teada, et Reklaamiga õnnestub leping odavamaks kaubelda kui tema koera saatus selgub. Juhuslikult oli esimene inimene, kellelt selle kohta pärisin tunnistaja :D. Hiljem mõtlesin et oleks väikese hüve saanud ka Tüli käest, kuna arveteklaarimine tekitas rohkelt vaidlust, nagu eemalt nägin.
Mingi hetk lõpus aga tekkis puudus minu jaoks situatsiooni muutvast tegurist, seega tegevus hakkas vaikselt kokku kuivama.

Korralduslikust küljest (muusikud ja baar) oli kõik imehästi!

Harald "Hamster" Ratas, pangalaenude jumal

P.S. Vääramatu Tõe huvides: minu tegelase idee seemneks oli "Masu" lauamängu tööjõu kaardi tagumine külg.
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.
Attila
Nati Kõvem Võlur

PostitusPostitas Aweron 11:56 22. Nov 2010

Meni tänkses mängu eest!

Üldiselt on mul selline tunne, et mida aeg edasi, seda toredamaks mulje mängust seedub. Põhiliin, kui selline mind väga ei torkinud, olin rohkem oma baari ja kasumi pärast mures. Eriti peale seda, kui kadunud Koidu kaasa (kes küll väga ei leinanud) mulle krutskite tegemise eest turja lendas :D
Ehk oleks mingit olustikulist jauramist pidanud rohkem olema, kuigi ma praegu ei suuda välja mõelda, mida täpsemalt.

Natuke oli külmavõitu , kuid see oli mu personaalne mure ja valik. Passisin radika juures ning nühkisin klaase, kui oli sooja vaja. Muide, klaasinühkimine on üllas kunst! Üllas!

Sooviksin tänada kõiki, aga eriti:
GMe, suurepärase rolli ja mänguorgunni eest
"Sarviku" baarinõidu, kes olid igatepidi omal kohal ja tegid oma tööd suurepäraselt.
Preili Kaost ja tema suurepärast "Murphy seaduste" kogu...
Puntat ja Äntat, need on parimad deemonid siinpool põrgukatelt

Vanapagan,
See Sarviline,
(kes vist jäi igatepidi rämedalt kasumisse)

PS: Vabalt mängiks järjes ka ;)
Afroparmpeder ru-laga
Aweron
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Orlau 13:08 22. Nov 2010

Väga lahe mäng oli! Tänud kõigile korraldajatele ja mängijatele ja eraldi veel mänguvaimule, kes ka suvatses kohale ilmuda. Mina sain Gaimani-laksu kätte küll ja varsti tahaks veel :)

Muhedaid hetki oli päris palju ja kõigi tegelastega, kes silma-kõrva jäid, ei jõudnudki lähemalt suhelda. Seda enam, et koguaeg pidi üsna valvas olema, et maine vara ikka alles püsiks. Kord lendas ridikül kohaliku poltergeisti käe läbi kapi otsa, kord läks mu eriline vanadekodu sondivoolikust vormitud kokteilikõrs lendu ja mängu lõpuks oli ka inglike oma tagumiku ära kaotanud - ja seda jäädavalt. Aga see kõik ainult suurendaski kohalikku koloriiti.

Kujunesid mitmed lahedad kõrtsifilosoofilised jutuajamised, näiteks väga väljapeetud isand Kadedusega. Äriasjad läksid ka enamvähem hästi, nagu näiteks seegi mõte, et oma vanadekodu visamad hinged vanapagana kõrtsi pehmenema kupatada, kuigi tõhusamad diilid jäid veel pooleligi. Isand Hamstri ees tuleb muidugi veidi vabandust paluda, sest see pirakas "väge" täis purk laual oli lihtsalt metafüüsiline bluff. Purk oli kena, aga ta tõbras ei pidanud väge kinni, seega villisin selle teise pudelisse ümber ja purgi enda lasin kaelani kraanivett täis. Et noh... ilus purk ja las ta siis olla seal laua peal ;) Kuna tegemist on metapurgiga, siis seda keegi ju ei näe, eksole. No... nigu põhimõtteliselt ei näinudki, aga lihtsalt korraga hakkas igasugu toredaid pakkumisi tulema ja mina muidugi tundsin siirast rõõmu selle jutu rääkimisest, et jaa... halloween ja mardipäev ja eks viimasel ajal ole seda väge ka kenasti juurde tulnud ja.

Pangalaenujumal tegi tegelikult päris hea pakkumise, aga kuna mul seda pärisväge ikka üsna napilt oli, pidin ära ootama, et äkki õhtu edenedes tuleb midagi veel paremat. Aga siiras rõõm oli kuulda tema üha ahvatlevamat pakkumist, mis viiest fanaatikust mõne tunni pärast juba Mardusele pühendatud laulupeoks arenes, ja sealt omakorda öiseks laulu-tantsupeoks. Nii, et siiras vabandus, et ma lepingule kohe alla ei kirjutanud, kuigi Hamster oli iseenesest ju väga proff - mulle lihtsalt nii õudselt meeldis neid jutte kuulata!

Ja Kolja oli ka väga vahva! Ta elas ilusasti kõik meie kimbutamised üle ja tegi kõrtsi pidutsema tulnud tädikestele palju nalja. Ning nagu ma aru sain, suutis ta lõppematust mölisemisest hoolimata näkile siiski päris kobeda jalamassaazhi teha. Mis muuhulgas ka publikule rõõmu pakkus kogu selle situatsiooni visuaalselt hästiõnnestunud lahenduse tõttu.

Ja siis meeldis mulle ullemalt äriasju arutada ühe tavainimesest mainekujundusspetsialistiga, kes kahjuks enne äriplaani täielist väljamõtlemist ja töössevõtmist kuhugi ära kadus, aga selle rõõmu üks olulisi põhjuseid on pigem meta. Et nii tore on vahepeal kuulata kedagi teist sellist turundus-ullu juttu ajamas :D

Kaval Ants oli ka hea nali. Kuidagi eriline oli istuda...

Ühesõnaga, lahe mäng oli, kift-sobiv-eriline keskkond, ehedad tegelased, mängida oli lihtne ja hää, no mida veel tahta.. Muusikud olid ka stiilised ja..

Vast ainult see mängu äralõppemine tuli natuke liiga kiirelt ja ilma vurtsuta, aga see on väike asi ülejäänud rõõmu kõrval. Et jah, jätkumängu võiks küll!
Viimati muutis Orlau, 16:21 22. Nov 2010, muudetud 2 korda kokku.
Ilves hundinahas
Orlau
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 15:53 22. Nov 2010

Postimehe kommentaar
22.11.2010 14:39
eks:
Leitud kaua otsitud Eesti NOKIA - see on SUUR PETTUS.
Riik petab oma kodanike, ärimehed-tarbijaid, kodanikud ja ärimehed- maksuametit (st riiki), nii et kõik petavad kõiki-ongi Eesti NOKIA.

Tõtt-öelda mina ei usu, et ta taas üles tõuseb, aga vähemalt on keegi algust teinud.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Drajeen 18:04 22. Nov 2010

Tänud ka minu poolt korraldajatele ja kaasmängijatele!
Peipsi näkil oli täitsa mõnus olla, kuigi tema kooljast ori osutus veel hullemkas, kui seni oli tundunud - alguses ei andnud näole ja pärast oli raske tema tembutamist juba ignoreerida :) Selle projekti võis näkk küll kahjumisse kirjutada, sest kasu raisast polnud ja maha ei õnnestunud teda kah müüa, kuigi pakkus teist pea pooltele kohalviibijaist vist.
Bänd oli viimasepeal, baar oli teeninduselt vist eesti keskmine ja kõrtsuperemehega saime ka vajalikud tehingud tehtud. Üldse läks äri libedalt, kui järgi mõtelda. Kui kogu seda maailmalõpu segadust poleks olnud, oleks ilmselt veel paremini läinud ja äkki oleks koguni võlast lahti saanud Hamstri ees.
Nüüd on tükiks ajaks, mida järve põhjas meenutada.
Ja heal meelel tuleks veel linna peale luusima ;)

Teie Peipsi näkk

PS: Pilte ootan huviga!
Drajeen
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 18:47 22. Nov 2010

I'll kill you so hard, you will die to death.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas zarvik 16:06 23. Nov 2010

Njah, tookord läks nüüd sedamoodi. Fain. Mis seal ikka, elab üle.

Kui ma kohale jõudsin oli ema Cecelia juba kohal, istus teine süüdimatult keset kõrtsi ja arvas, et ümber toimub üks maskeraad. Eks see paras karneval oligi - uusi oli nii palju, et ka vanal kalal võttis silme eest kirjuks. Rääkisin Püha Ema ära, et siin on kahtlane sekt ja mul oleks tarvis et ta silmi-kõrvu mõni aeg lahti hoiab - mind ju tuntakse siin natuke. Heh, ja tema uurimistöö kõrval oli mul aega vaadata ja uurida, kes kõik kohal olid. Oehh, uusi oli niipalju et võta üks ja viska teist... pagan nagu seened metsas mis vups ja vups välja hüppavad. Aga õnneks oli ka paar vanemat olevust. Kadedusega sain kiirelt jutule. Näkil sai soovitatud pediküüri külastada (aga samas, arvestades kui palju teda ikkagi võrgutatakse ja landitakse, siis pole vis vahet miske ta välja näeb) Kaos tahtis musi, aga ei saanud. Ja E Nokia oleks äärepealt oma peast ilma jäänud kui hakkas mulle väljas tuld pakkuma.

Njah ka sesamune noh nukitsamees sarviktaat oli kohal. Mitte et ta mulle väga oleks meeldinud, aga vähemalt tuttav nägu kõigi nende uute seas. Kusjuures, mind pani tõsiselt imestama, et suhkrul ja Laimal oli korras naeratus ... olgugi, et hammaste lagunemine justkui osa nende olemusest pidavat olema. Heh ei tea mina.

Õnneks oli ka Vääramatu kohal - muidu oleks kõik asjatu olnud.
Nüüd sai Püha ema ette võetud. Aga tee mis sa teed, kurivaim ei jäänud niisama uskuma, e esiteks ta ümber jumalad ja muid müütilised tegelased on. No ja teiseks, ei tahtnud ta ka uskuda, et ta Loki laps on. Mina muidugi rääkisin sellest kõigest kui kõrvaline hr Lõhe, kes lihtsalt tunneb muret, et ühe jumala veri teist jumalat kummardab. Et selline asi rikub ju looduse tasakaalu ja bla bla

Ei jäänd muud üle kui sammud vääramatu poole seada ja oma tütrele ajupesu tellida, et mina olen Jehoova. Ohoo, mis nauding oli selgeks teha, et sa oled 15 aastat mind ja korda teeninud - aitab küll. Teeni nüüd näteks hoopis kaost ja Lokit. Siin läksin ma vast liiga ahneks, sest mu halva maiguga pärisnimi kostis alles nüüd esimest korda kõrtsus. Njah, ja kui ajupesu ära hakkas vajuma, nägi ema Cecelia minus nii Jehoovat kui ka Lokit... mis oli kuidagi kummaline, sest enne olin ma ikka hr Lõhe ja rääkisin umbisikulisest Lokist. Aga eks see Vääramau joo nii palju, et isegi vanakurat ise ei tea öelda, kuidas ta loitsud töötama peavad.

Noh jumal sellega. Minu tütar käis kodus ära, pani inimese riided selga ja kogu Jehoova kupatusele tule otsa - tubli. Ma oleks päris rahul olnud kui poleks selgunud, et üks mu poegadest on vabaks pääsenud ja ka Koidu enese nahka pistnud.

Muidugi ma teadsin mida teha. Ja seekord otsustasin, et jagan teadmist ka teistega, noh et võiks ju veel kesta see maailm. Aga kui sinu nimi on Loki, ei kuula keegi su juttu tõsiselt - ning kõik arvavad et sa vaid soola puhud.

Lõpuks olin ma igatahes juba käega löönud. Las need noored teevad, mis tahavad. Jumal sellega. Kui saavad hakkama, siis kestab maailma edasi ning kui ei saa, siis mina saan vähemalt toreda lahingu pidada.

Njah ja ega kõike saagi kirja panna.
Hüva rokki

Hr Lõhe ... sõpradele Lõke
"Kuule tulejumal, su saba põleb!"
zarvik
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas zarvik 17:14 23. Nov 2010

Kel huvi lugeda, siis pistsin internetti üles ka oma Rollikese: http://zaavu.blogspot.com/2010/11/tartu ... -roll.html

Ja kes luges pele mängu uudiseid, eriti just seda http://www.tartupostimees.ee/?id=345119
ja seda http://www.tartupostimees.ee/?id=345115 siis ma luban, et ma enam rohkem linnade põletamist Tartus ei mängi :)
zarvik
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 13:06 25. Nov 2010

Minu isiklike .

Ühtlasi on avalikustatud .

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Orlau 17:22 25. Nov 2010

Muhe lugemine see wiki ja eelnev.

Saaks nüüd veel pilte ka...
Ilves hundinahas
Orlau
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Drajeen 20:34 29. Nov 2010

Irveee!
Riputa pilte üles!!!

Ma tean, et sinu kaameraga tehti;)
Drajeen
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dani 16:59 9. Dets 2010

Pics or it didn't happen!
Vox clamantis in deserto...
Dani
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Kirves 16:08 7. Jaan 2011

Esiteks: Irve, pilte!

Teiseks: kaks ristteekuradit tahaks sarved jälle kokku panna .
Kirves
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 0:46 17. Juun 2011

Tänu mitmetele survestamistele erinevalt poolt on mul au esitleda legendaarseid fotosid legendaarsest aparaadist, mis kunagi oma saladusi ei avalda:

8= 8=

Irve
paranoik

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 24 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll