Olgu Kõigelooja kiidetud, kes võttis oma nõuks lasta asjadel sedapidi kulgeda.
Avestiitide kanoonik Briana Ezrela, kes oli kutsutud lähedal asuvast kloostrist kohale, ei olnud oma sealviibimise üle kõige paremini meelestatud, siiski tänu Kõigelooja abile jõudsime me tõele lähemale.
Ketserid peavad saama oma karistuse ja hoidku Teid kõiki Püha Leek igasuguse õnnetuse eest!
Aadlikud peaksid silmas pidama, et patud, kehtivad ka nende kohta!
Palun andke siis teada, need, kes nende vastu ei eksinud: uhkus, laiskus, ahnus, iha, vande murdmine, viha, kadedus, Kõigelooja teotus, ketserlus, deemonite kummardamine.
Siis me vaatame, kas annab midagi ära teha patukahetsuse osas...
Olgu Kõigelooja Teiega!
Avestiidi kanoonik Briana Ezrela
Ma tänan Teid väga meeldiva mängu eest!
Oli väga tore nautida mängu kenas kohas, suurepärases seltskonnas ja fantastiliste kaaslastega.
Mängus oli palju huvitavaid lähendusi ja läbimõeldud olukordi, mis tõesti saabusid üllatustena.
Vabandan kõigi ees, kelle peale ma põhjuseta karjusin ja "küsitlesin"!
Eriliselt huvitav oli vestelda ja kimbutada Kuberneri kaaslasi - neid, keda tuppa ei lastud ja kes ust valvasid, Karli tegelast ja vaeseid kirjutajaid ja oma usukaaslasi.
Vestlus vaegkuuljast inseneriga, mis siis sellest, et seda vist kogu saal kuulis
Ning Li-Halani tüdruk, kelle tegevuse tagamaad alles paljastuma hakkavad järgmistes mängudes.
Minu siiras imetlus kuulub meie talupojale! Kellele loodan, et see ESIMENE MÄNG ei jää mitte viimaseks, ja kelle rollimängimist oli äärmiselt nauditav jälgida.
Kes oma esimese mängu nii puhtalt teeb....
Kahjuks ei saa ma rohkem kirjutad ja ka täpsemalt mitte, seoses järgmise mänguga...
Kuna mängueufooria pole veel kohale jõudnud ja mänguahastus ka mitte...ehk vigastest kohtadest kunagi hiljem, kui need milleski avalduma peaksid, milles ma kahelda julgen...
PS.
Mängujuhtidel on tekkinud halb harjumus, lõpetada mäng KÕIGE PÕNEVAMA KOHA PEAL!
Sellised vead on äärmiselt kahetsusväärsed loodame, et nad seda viga tulevikus tõsisemalt vältida püüavad.