Esiteks tahan ma kõiki veelkord tänada tulemise ja mängimise eest. Seekordne mängutegemine jäi ka liigselt hilja peale, mis on fakt, mida ma järgmiseks korraks kindlasti parandada tahan. Siiski oli motivatsiooni rohkem, sest mul olid kolm kaasgemmi, kes asjaga ka tegelesid, viitsisid asju läbi arutada ja mõelda.
Nii, et. Siim, Ilmar ja Birgit. Aitäh. Ilma teieta poleks seda tõenäoliselt olnud. Ilma teieta oleks ma olnud närvivapustuse äärel vaevlev hunnik 95% ajast, mitte 5% ajast nagu lõpuks välja kukkus (ja seda ka mitte teist sõltuvate faktorite tõttu). Aitäh, et te praktiliselt tundmatu asja omaks võtsite ja selle jaoks nii palju vaeva nägite. Üle pika aja esimene kord, kus ma ei tundnud enne mängu et kedagi teist ei koti. Ma loodan, et andestate kui ma olin sarkastiline või liigselt tigetsev, see oli pigem närvidest kui teist.
Tahan tänada ka meie NPCsid, kes närustes tingimustes hästi hakkama said. Hea töö, Ülo, Uku, Mort, Kaadit, Tali ja Ed. Usun et möödarääkimused teie ja Pcde vahel tekkisid pigem minu vähese briifingu tõttu. Siiski, adapteerusite kiiresti kui seda vaja oli, ja aitasite teha mängu nii nagu ma seda sellel seerial varem teinud polnud. Ülo mõeldud erinevused ja stiilid elemendivaimudele olid samuti väga lahedad. Samuti saime ära tõestatud lõpuks et loitsulahingud väga ei toida, eks see osa reeglitest tuleb kindlasti üle vaadata. Oli kahju et kõigiga teist ei jõudnud eriti juttu puhuda, aga eks Gmi töö nõuab oma.
ÜllatusNPCd, Xan ja Ants, kes olid üllatused kõigile peale minu.
Ma tänan väga, et kohale tulite, mis sest et olite mängus ehk umbes pool tundi. Teinekordki.
Pcde võimeid ära nullima nagu siin varem ette pandi, ma ei hakka. Arvan, et on teistsuguseid ja paremaid lahendusi. Misiganes järgmise seeria korraldan küll ilma lahingloitsudeta. Hea, et tulime otsusele viimases lahingus loitsud enamvähem nullida, kuigi see paarile tegelasele lahingu üpriski igavaks tegi, jättis see siiski alles teatud voolavuse, mida me tegelikult saavutada tahtsimegi. Ise ma polnud lõpukoletist enne seda viimast lahingut näinud, aga see oli tõesti õudne ja huvitav kostüüm, ning ma olen õnnelik et mu plaanid sellele võimaluse andsid. Kolli ehitamine ja mängimine oli täielikult Ilmari ja Siimu teene. Teeme kunagi ka pilti ja näitame teistele ka.
Mmm, mängijad. Keep up being awesome, ega selle koha pealt polegi rohkem miskit öelda. Ainult et ehk võiks mulle järgmine kord ikkagi aegsasti mängumaksude kohta teada anda. Ma mõistan küll, et alati ei saa tähtajaks maksta, aga see säästaks minu närve, kui te seda mulle enne ütleksite. Samuti see kord tahaksin ma vähemalt kõigilt mingisuguseid plaane ja soove oma tegelaste arengu kohta. Ka kroonikad oleksid väga toredad, sest väga palju toimunust jäi minu silma alt välja.
Arvestage, et järgmise mänguni on teil IG aega umbes üks kuu. OG plaanime teha selle augusti viimasel või septembri esimesel nädalalõpul. Palun ärge planeerige sinna midagi, või andke mulle kohe teada, kui miskit sinna ajale satub. Üritaks järgmiseks korraks saada kohale ka mõned, keda seekord kahjuks ei näinud.
Kõnetan ka isiklikult, kuigi ehk lühidalt, aga siin on paljut, mida ma avalikult öelda ei saa. Eks nagu Iti ette pani, saab mingi OG seletusringi kunagi ära teha. Siis ma võin teile ka öelda, mida ma kõike arvanud olen sarja toimumise jooksul.
Alleria – Flööt! Ma loodan, et see sind väga ei häirinud et sa oskamatuna mängima pidid. Hetk, kui tulid äkitsi ligi, mind kallistasid ja tänasid, aitas väga palju. Mul on hea meel, et sul oli tore oli.
Dani – Olid tubli, kuigi ehk mängu sündmused sinust natuke kaugele jäid. Ma loodan et ehk järgmistel mängudel on ka sinul rohkem kaaslasi.
Ghost – Eks varjude vardjal oli tükk tegemist, aga tegevust kipub sul alati olema.
Hanna – Sa said lõpuks mängule tulla! See oli väga äge. Tore oli jälle näha Hisinaryat, eriti kuna tal nüüd selline positsioon on. Ma loodan, et see veepusle sind liigselt ei kurvastanud.
Iti – Tõenäoliselt üks parimatest hetkedest oli see, et kui külalised olid just Ghosti kasti löönud, ja sina siis üritasid Xani puruks küünistada. Väga vapper üritus, eriti nii tundmatu vaenlase vastu. Ma loodan, et ehk su paranoia vähenes ja said ka ülejäänutega veidi lähedasemaks.
Kadri – Ma olen õnnelik, et mäng sulle lõpuks meeldis. Ja et pusle sulle ka meeldis! Peame tulevikus seda meeles.
Karl – Ma kipun alati muretsema, et kas sul on tore mäng. Loodan, et seekord oli piisavalt löömist. Armas oli ka see, et sina rituaali juhtisid.
Maarja – Ma loodan, et too mõistatus sind liigselt ei masendanud, ja et sõbranna lugu sai piisava lahenduse.
Rait – Küll sina oskad ennast jamadesse keerutada. Ilus ja kurb rollimäng kirja lugemise puhul. Mul tekkisid isegi väikesed süümekad, kui ma sind vaatasin. Vähemalt said seekord palju asju kolkida.
Sille – Ma kartsin enne mängu väga, et sind kas ei võeta kampa või sa ei suuda end läbi mängida eelneva osatäitja jäetud pagasist. Ent sa said hakkama palju paremini kui ma ootasin (kuna ma pole sind varem väga palju mängimas näinud), ja kehastasid printsessi käitumist väga loogiliselt. Samuti mäletasid sa kõikide nimesid! Väga tubli.
Zelor – Oh sind küll. Vähemalt oled nüüd jälle teistega koos ja nad ei pea sinu pärast muretsema. Eriti.
Samuti olid väga vahvad teie vastused küsimustikule ja reaktsioonid seoste katse juures. Mõned seosed olid seal ehk tõesti veidi banaalsed, aga me ei tahtnud ka liigselt eeldada teie omavahelisi suhteid. Ning rituaal! So sweet. (Ja muidugi me tegime seda meelega.)
Tänan veelkord.
Teie,
sadistgemm Mona
PS: Minu käes on Ghosti loor, oliivrohelist tooni rätik ja must hiina lohega särk. Saab kätte Tartust.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.