[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Fyerellal V muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Fyerellal V muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Fyerellal V muljed

PostitusPostitas Alleria 12:48 10. Mai 2011

Screw the etiquette! Freedom for all!! *khm* Jah.

Paar asja veel: mäng pani tõesti meid grupina rohkem tajuma. Isiklikus plaanis tahaks aga paljudega veel rohkem suhelda ja lähemaks muutuda (et kui me lõpus sureme, siis ikka eriti valus oleks ;)).

Selle võitluse asja kohta veel: mõjub lihtsalt sürreaalselt, kui vastu käsivart toksides, mõõka umbes 20cm liigutades on võimalik teha mingi 15dämmi. No tõesti. Ja et ei taha haiget teha? Sitt vbandus. Aga mis sellest enam heietada. Tegelikult oli üldiselt kõik korras ja süüdi pigem enda OG kogenematus.
The race is long and in the end it's only with yourself
Alleria
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas morthgoth 13:02 10. Mai 2011

Nagu ma aru saan, oli probleem selles, et te ei jõudnud varitsuse/üllatusrünnaku puhul oma võimeid kasutada ja game stopi karjuda. Võibolla on probleem selles, et me mõitstame üllatamise eesmärki erinevalt. Löögid läbisid igal juhul üle 20cm. Kui mõni üldse ei sobinud, siis võis seda ju mitte lugeda. Kiirelt löömise kohta nii palju, et LARPI mängurelvakestega ei saa jäljendada ja ei hakata kunagi jäljendama pärisrelvade füüsikalisi omadusi.

Jah, hiljem me mõistsime oma viga ja järgnevate elementaarkollidena enamasti mitte ei jooksnud teile peale, vaid teie ette, et seal siis seista ja rahulikult loitsukirjeldusi kuulata, et siis kulutada mõnda aega arvutamisele ja kas edasi manalasse jalutada või uusi kirjeldusi ootama jääda.

Ise vabandan. Pole sellist tüüpi mängudel enne käinud ja ei teadnud, mida oodata. Olen harjunud süsteemidega, kus loits töötab siis, kui sa suudad ajaliselt esitada selle verbaalsed komponendid ja nende esitamist on võimalik takistada. Ja samuti jõudis mulle alles pärast tsipakest aega kohale, et mängija poolt karjutud game stop ei peagi tähistama OG väga ohtlikku situatsiooni, nagu ta seda üldjoontes teeb, vaid on mõeldud loitsude lausumiseks.

Aga tegelt on kõik väga hästi.

Elementaarjõud!
Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head.
morthgoth
Ruunitundja

PostitusPostitas Meryle 13:14 10. Mai 2011

See on vist mu lemmikFye seni.

Oli tore, et oli see väering, kus kiiresti mediteerida. Vastasel juhul oleks me vist kõik terve mäng mediteerinud.
Hulkade ja hulkade kaupa elemendivaime oli tore. See veeseltskond, kes õnnetul häälel kurtis, et neid sunnitakse kukerpalle tegema... awww. Õhuelementaalide lõksu jooksmine oli ikka üsna geniaalne. Ja need kaks kurja olemisega tüüpi, kes laupäeval sisse ja tagasi välja jalutasid... isegi kui ma neid vaid mõneks sekundiks silmanurgast nägin, tekitasid nad siira mure oma tervisliku seisundi pärast.
Maavaimu kahvel oli tore. Kohutav, aga tore. Ning jah, ilmselt oleks tulnud valimata jätta ja see olend ebaviisakasse kohta saata, aga oma halvad valikud peab ise tegema. Ja kuna tema sõnastus sobis nagu kaks punkti väge värskesse haava, siis oli valik lõpuks valus, aga lihtne.

Mis mu südant veel kaua soojendab, oli see, kuidas ma Eldani õhuelementaalidelt ära virutasin. Ma ei olnud päris kindel, kas see toimib, aga lõppeks, kui ohte saab pea peale lüüa, saab pantvange(?) samal põhimõttel varastada. Ja see toimiski.

Paistab, et sellel, et ma istusin tund aega kamina kõrval, küünal peos, ja enda ette sosistades oma minevikku klaarisin, oli positiivne tagajärg. Enam ei ole karta, et ma kellelegi sonic damage'it teen, kuna flashback puuga pähe lööb. Ausalt.

Et siis... inimeste kaupa.
Hisinarya. Aitäh toetuse eest. Üksteise kordamööda ravitsemine oli tore. Rahulik vastus minu pihtimusele oli tore. Üldse... oli tore.
Eldan. Sinu hullumeelsus oli huvitav, lahing elementaalvaimudega (mida me väeringist läbi puude OG jälgisime) kaunis ja reaktsioon minu pihtimusele suhteliselt loogiline. My bad.
Dyrien. Sa oled väga ilus puu. Ja sinu pihtimus selgitas natuke asju.
Niemar. Oli hea sind jälle näha. Ma loodan, et sa õpetad mulle veremaagiat hoolimata sellest, et Hisinarya vist ei approve'i. Must heal other people and live to heal some more.
Trelac. Mis ma oskan öelda. Me ei suhelnud ka sel mängul kuigi palju, aga sa oled endiselt vana rahu ise.
Sahelis. Su pihtimus oli tore ning sinuga suhtlemine samuti.
Printsess. Hästi välja mängitud. Reaktsioonid igasugustele paljastustele olid loogilised ning käitumine üldse väga printsessilik.
Eshon. Aitäh, et mulle oma mõttemaailma kaitsmist õpetad. Oli meeldiv.
Thare. Üks põhjus rahulikumaks muutuda oli vist see, kui sa pööripäeval ütlesid, et süütunne on ainult emotsioon. Oli valgustav. Mõistatusi jagada oli tore ning pihtides poollohedest veidi rohkem teada saada samuti.
Erla. Sinu pihtimus oli... huvitav.

GMid. Te ületasite end. Võtan maha oma mütsi ja kummardan sügavalt. See on minu lemmikmäng ever ja seda poleks olnud teieta.
NPCd. Ka teie ees tuleb kummardada geniaalse mängu eest.

Mul on kindlasti veel hulk asju öelda, aga õnneks ma ei mäleta neid, kuna post veniks kilomeetriseks.

Maarja
Ledilien/Leedi
Mirai
Meryle
Vanem õpipoiss

PostitusPostitas Katzenminze 15:15 10. Mai 2011

Maarja, mina (ja Dyrien ka) ootan huviga seletust, mille alusel sa enda valiku tegid. Kas või kunagi pärast seeriat OG-s vms. (Ja see ei olnud üldse kurjalt küsitud. Seal nimekirjas oli teisi üllatavaid valikuid ka :) ) Tegelikult võiks üldse pärast seeria lõppu teha ühe suure OG küsimuste-ja-vastuste ringi. Nii palju küsimusi seoses teiste otsuste, motiivide, käitumiste ja tegematajätmistega.
Katzenminze
Haldjate sõber

PostitusPostitas Vincent 16:40 10. Mai 2011

Servus,

Esmalt mainin, et mulle teeb heameelt kõigi nende positiivselt meelestatud muljetuste lugemine.
Mul oli väga meeldiv sellises kesk- ja õhkkonnas teiega tegeleda ning loodan et olen järgmine kord veel kompetentsem. Kui kõik klapib teen ma heal meelel VI mängus kolli kes sööb V mängu bossmonstereid õhtusöögiks dieedil olles.
Eeldan et kõik mängijad jälgivad hetkel seda 'thread'i, seega mainin siinkohal ka, et pärast mängu leidsime ühe 2-gen shortswordi mängupaigal vedelemast mille soovime omanikule tagastada.

Siin on sellest pilt:
http://i56.tinypic.com/fmrh9i.jpg

Mõõga omanik saab minuga ühendust võtta:
Tel: 53441100
Mail: ilmarlaanes@gmail.com

Privaatsõnum foorumis võib mul kogemata märkamata jääda.
Kõike head käigile.

Siiralt teie,

Ilmar
Vincent
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 16:44 10. Mai 2011

Esiteks tahan ma kõiki veelkord tänada tulemise ja mängimise eest. Seekordne mängutegemine jäi ka liigselt hilja peale, mis on fakt, mida ma järgmiseks korraks kindlasti parandada tahan. Siiski oli motivatsiooni rohkem, sest mul olid kolm kaasgemmi, kes asjaga ka tegelesid, viitsisid asju läbi arutada ja mõelda.

Nii, et. Siim, Ilmar ja Birgit. Aitäh. Ilma teieta poleks seda tõenäoliselt olnud. Ilma teieta oleks ma olnud närvivapustuse äärel vaevlev hunnik 95% ajast, mitte 5% ajast nagu lõpuks välja kukkus (ja seda ka mitte teist sõltuvate faktorite tõttu). Aitäh, et te praktiliselt tundmatu asja omaks võtsite ja selle jaoks nii palju vaeva nägite. Üle pika aja esimene kord, kus ma ei tundnud enne mängu et kedagi teist ei koti. Ma loodan, et andestate kui ma olin sarkastiline või liigselt tigetsev, see oli pigem närvidest kui teist.

Tahan tänada ka meie NPCsid, kes närustes tingimustes hästi hakkama said. Hea töö, Ülo, Uku, Mort, Kaadit, Tali ja Ed. Usun et möödarääkimused teie ja Pcde vahel tekkisid pigem minu vähese briifingu tõttu. Siiski, adapteerusite kiiresti kui seda vaja oli, ja aitasite teha mängu nii nagu ma seda sellel seerial varem teinud polnud. Ülo mõeldud erinevused ja stiilid elemendivaimudele olid samuti väga lahedad. Samuti saime ära tõestatud lõpuks et loitsulahingud väga ei toida, eks see osa reeglitest tuleb kindlasti üle vaadata. Oli kahju et kõigiga teist ei jõudnud eriti juttu puhuda, aga eks Gmi töö nõuab oma.

ÜllatusNPCd, Xan ja Ants, kes olid üllatused kõigile peale minu. :D Ma tänan väga, et kohale tulite, mis sest et olite mängus ehk umbes pool tundi. Teinekordki.

Pcde võimeid ära nullima nagu siin varem ette pandi, ma ei hakka. Arvan, et on teistsuguseid ja paremaid lahendusi. Misiganes järgmise seeria korraldan küll ilma lahingloitsudeta. Hea, et tulime otsusele viimases lahingus loitsud enamvähem nullida, kuigi see paarile tegelasele lahingu üpriski igavaks tegi, jättis see siiski alles teatud voolavuse, mida me tegelikult saavutada tahtsimegi. Ise ma polnud lõpukoletist enne seda viimast lahingut näinud, aga see oli tõesti õudne ja huvitav kostüüm, ning ma olen õnnelik et mu plaanid sellele võimaluse andsid. Kolli ehitamine ja mängimine oli täielikult Ilmari ja Siimu teene. Teeme kunagi ka pilti ja näitame teistele ka. :)

Mmm, mängijad. Keep up being awesome, ega selle koha pealt polegi rohkem miskit öelda. Ainult et ehk võiks mulle järgmine kord ikkagi aegsasti mängumaksude kohta teada anda. Ma mõistan küll, et alati ei saa tähtajaks maksta, aga see säästaks minu närve, kui te seda mulle enne ütleksite. Samuti see kord tahaksin ma vähemalt kõigilt mingisuguseid plaane ja soove oma tegelaste arengu kohta. Ka kroonikad oleksid väga toredad, sest väga palju toimunust jäi minu silma alt välja.

Arvestage, et järgmise mänguni on teil IG aega umbes üks kuu. OG plaanime teha selle augusti viimasel või septembri esimesel nädalalõpul. Palun ärge planeerige sinna midagi, või andke mulle kohe teada, kui miskit sinna ajale satub. Üritaks järgmiseks korraks saada kohale ka mõned, keda seekord kahjuks ei näinud.

Kõnetan ka isiklikult, kuigi ehk lühidalt, aga siin on paljut, mida ma avalikult öelda ei saa. Eks nagu Iti ette pani, saab mingi OG seletusringi kunagi ära teha. Siis ma võin teile ka öelda, mida ma kõike arvanud olen sarja toimumise jooksul. :P

Alleria – Flööt! Ma loodan, et see sind väga ei häirinud et sa oskamatuna mängima pidid. Hetk, kui tulid äkitsi ligi, mind kallistasid ja tänasid, aitas väga palju. Mul on hea meel, et sul oli tore oli.

Dani – Olid tubli, kuigi ehk mängu sündmused sinust natuke kaugele jäid. Ma loodan et ehk järgmistel mängudel on ka sinul rohkem kaaslasi.

Ghost – Eks varjude vardjal oli tükk tegemist, aga tegevust kipub sul alati olema.

Hanna – Sa said lõpuks mängule tulla! See oli väga äge. Tore oli jälle näha Hisinaryat, eriti kuna tal nüüd selline positsioon on. Ma loodan, et see veepusle sind liigselt ei kurvastanud. ;)

Iti – Tõenäoliselt üks parimatest hetkedest oli see, et kui külalised olid just Ghosti kasti löönud, ja sina siis üritasid Xani puruks küünistada. Väga vapper üritus, eriti nii tundmatu vaenlase vastu. Ma loodan, et ehk su paranoia vähenes ja said ka ülejäänutega veidi lähedasemaks.

Kadri – Ma olen õnnelik, et mäng sulle lõpuks meeldis. Ja et pusle sulle ka meeldis! Peame tulevikus seda meeles. :D

Karl – Ma kipun alati muretsema, et kas sul on tore mäng. Loodan, et seekord oli piisavalt löömist. Armas oli ka see, et sina rituaali juhtisid.

Maarja – Ma loodan, et too mõistatus sind liigselt ei masendanud, ja et sõbranna lugu sai piisava lahenduse.

Rait – Küll sina oskad ennast jamadesse keerutada. Ilus ja kurb rollimäng kirja lugemise puhul. Mul tekkisid isegi väikesed süümekad, kui ma sind vaatasin. Vähemalt said seekord palju asju kolkida. :D

Sille – Ma kartsin enne mängu väga, et sind kas ei võeta kampa või sa ei suuda end läbi mängida eelneva osatäitja jäetud pagasist. Ent sa said hakkama palju paremini kui ma ootasin (kuna ma pole sind varem väga palju mängimas näinud), ja kehastasid printsessi käitumist väga loogiliselt. Samuti mäletasid sa kõikide nimesid! Väga tubli. :D

Zelor – Oh sind küll. Vähemalt oled nüüd jälle teistega koos ja nad ei pea sinu pärast muretsema. Eriti.

Samuti olid väga vahvad teie vastused küsimustikule ja reaktsioonid seoste katse juures. Mõned seosed olid seal ehk tõesti veidi banaalsed, aga me ei tahtnud ka liigselt eeldada teie omavahelisi suhteid. Ning rituaal! So sweet. (Ja muidugi me tegime seda meelega.)

Tänan veelkord.

Teie,
sadistgemm Mona

PS: Minu käes on Ghosti loor, oliivrohelist tooni rätik ja must hiina lohega särk. Saab kätte Tartust.
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas morthgoth 18:47 10. Mai 2011

See vana ja räsitud 2gen kuulub juuniorile. Mina, Uku ja Efka oleme võimelised seda Tartu piires vastu võtma.
Ma olen õnnelik, et inimesed on nii ilusad ja head.
morthgoth
Ruunitundja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Werewolf Took 19:45 10. Mai 2011

*jõuab ka lõpuks siia kirjutama*

Niisiis, esimese asjana... ründab kallikoletis ja kõik saavad mitu suurt kallistust. :D

Teiseks.
Aitäh kolmele võimatult toredale gemmile: Monale, kes mu gemmiks võttis ja ikka kinnitas, et ma ei kuku läbi, ning Siimule ja Ilmarile, kes oskavad eepilisi kolle ehitada (poolunisena läbi aknaklaasi selle kolliga tõtt vaadata oli vägagi ehmatav) ja on üldse muidu väga awesome'id ja toetavad ja toredad.
Aitäh NPCdele. Ülo ja printsess jätsid mõlemad väga sügava mulje ning kõik vaimud olid ägedad. Eriti lollitavad veevaimud, kelle pada ja trikke jään ma ilmselt veel päris tükiks ajaks naerma ja kiitma. Ja need kaks... kelle tegelaste täpset liiki ma peast ei oska määrata, need olid sellised krüptilised ja müsteerilised ja värki, väga lahedad.
Aitäh PCdele, kes olid... kokkuvõttes eepilised. Mis ma muud tarka ikka oskan öelda.

Kõik see oli väga-väga... ee... eepiline . Eriti sügavalt on hetkel mällu jäänud Ürgkoll, eelmainitud veevaimud ja Krüptiline Duo, Eshoni ja Thare dialoog hoolimisest (kohalolijad teavad), puustuv Dyrien, Eldan, Niemar ("Oodake, mismõttes mina? Mismõttes minu kadunud armastus?"), minikoskede poolest rikas jõgi, vardjate pusled, rajavaimutamine (ma olin lõpuks kahtlaselt robootiline), kamin (kütmine on tore), üks toiduteemaline diskussioon (räim tomatis võitis) ja veel palju asju mida üles lugeda ei jõua sest siis ma ei lõpetaks kunagi seda postitust ära.

Siis ma unustasin kogu aeg kõik ära ja mul läks alailma Monat vaja.

Oo, ja järgmine mäng polegi tegelikult väga kaugel. ;)

Aitäh veelkord kõigile.

Kümmesada kallistust.
Teie,
piiksgemm Birgit
"As everyone knows, there are three ways of doing things. The right way, the wrong way and the Top Gear way. Although, on reflection, that's usually just the wrong way, but faster and with more shouting."
Werewolf Took
Seikleja

PostitusPostitas Herwen 15:30 11. Mai 2011

Hei-hei!
Tänud kõigile, kes mängu tegemise ja mängimisega seotud olid, mäng oli väga-väga äge! Maailm ja tegelased olid hästi väljajoonistunud, muidugi oli mul paar wtf??? momenti, aga õnneks olite valmis kõike selgitama ega vaadanud minu peale teadmatuse tõttu halvasti.
Mängust: mul oli terve aeg midagi teha/kellegagi suhelda/vajalikke mõtteid mõelda. Tore, et Hisinarya pika vihaga pole... Dyrieni suhtumine Printsessi üllatas mind väga. Tõsiselt. Need arusaamatused ja järgnenud arutelud Niemari ja Tharega andsid võimaluse maailma veel rohkem sisse elada.
Üks vahvamatest momentidest oli kahe üllatusNPC tulek, kelle väikese avantüüri mängijad minult õnneks eemale juhtisid, aga mõnes mõttes kahju ka, sest nad "unustasid" mu pärast seda maa alla! Mingi hetk kartsin tõesti, et nad jätavad mu minuenda hüvangu nimel sinna. Niemar kindlasti nautis seda sisimas, kui ta minu päästmise nime all sai mind maa alla kinni panna ja kivistada...
Võib-olla kõige hirmsam moment oli siis, kui Ülo mängitud Vereleegi vennake suri ning Printsessil tekkis sõnelus Erlaga. Trotsi ja viha lausa kiirgus su näost, Dani, ja ma pidin end kõvasti tagasi hoidma, et mitte naeratada ja vabandada.
Muidu ma enda arvates juba mängu alguses üritasin veidi pehmemalt käituda, kui oleksin võinud. Mõtlesin pikalt, millist lähtekohta võtta, ja otsustasin, et ei lähe printsessindusega nii kaugele, kui roll oleks lubanud. Nii et päris huvitav, et juba see "pehmem" lähenemine tundus teile karm. :roll: Ma kirjutasin esimesed pool tundi kirja oma emale. :D
Aga veel kord suur aitäh mängijatele, gõmmidele ja muidugi ka NPC-dele, kes mind vahepeal oma lõkke juures lahkelt võõrustasid.
Ootan juba elevusega järgmist mängu!

Sille/Printsess Sashara Simyan
Herwen
Asjatundja

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll