Liitun Henzuga. (Ainult et kui temal jäi mantel maha, siis mina omandasin mantli, nimelt Altoni valge. Aitähh
)
Olustik oli väga hää, kohalikud väga-väga stiilsed ja segased (au ja kiitus npc'dele), ja üldse silm puhkas ja hing hõiskas kogu selle hää rollimängu peale, mis tähendas, et algusest lõpuni oli kohutavalt kerge rollis püsida. Ja igav ei olnud kordagi. Nii et kallid GMid, need hetked, mil me tundusime pöidlaid keerutavat (vähemasti enda ja Getteri eest julgen rääkida), olid need hetked, kus me üritasime pingsalt aru saada, mis toimub, kes kus poolel on, keda usaldada, ja mida, tont võtku, me üldse teha saame.
Ja ma fännan endiselt oma rolli - ontlik rahvapärimuse uurijast folkloristikaprofessor, kes enamjaolt kippus situatsioone võtma külma närviga (eks elus ole palju nähtud ja kuuldud) ja lahendama neid siis, kui need ohtlikuks muutusid. Või üritama, sest olukorrad kippusid üle jõu ja mõistuse käima. Ja kõige selgemat juttu rääkisid kokkuvõttes sulane Mats (kes oli tumm) ja preili Corazon (kes, nagu hiljem selgus, oli lihtsalt hull).
Eraldi kiitused meid kohutavalt närvi ajanud daamile - ausõna, kui sellel mängul OLEKS uimastamine lubatud olnud, siis mul oli kohutav kiusatus seda teha. Professor oli ärritunud, ja talle meeldib vaikus ja rahu
Vanaisaga oli samuti väga tore juttu puhuda - ilmast ja poliitikast, talude tulevikust jne jne. (Ajutiselt) mitteohtlike folkloorsete olenditega võib ju ometi rääkida
Ning "araabiakeelse" teksti dešifreerimine Matsi (Barbari) hirmsa röökimise ja valjeneva müra saatel üksinda (või kaksinda, sest ma avastasin mingi hetk enda vastast toolilt veel ühe inimese, aga ta oli õnneks täiesti vait) hämaras köögis oli väga kaif tunne, nagu ka kommunisti protestide saatel poole kaardi põletamine hiljem esikus.
Aga kui väljas asjad päris hulluks läksid, ja kõik sebisid, kuhugi jooksid ja Elise Kaevumees (aka mina) ära nägi ka selle gorillalaadse eluka, kes üritas tema kaaslast vigastada, siis tõmmati selgeltnägijast neiu väga-väga kiiresti tuppa (jah, Getter, mina olingi sinu tegelase kaine mõistus
) ja kui asjad siis VEEL hullemaks tundusid minevat, barrikadeerisime keskmise toa, kasutades selleks rasket sängi ja kobakat lauda. Tulemus: kurdid, aga elus ja vigastamata! (Mis on CoCi kohta ikka ÜLIM tulemus)
Getter, sinuga oli supermõnna koos mängida, auuu ja kiitus! Väga hea tandem!
Kas Elise midagi uskus? Lõplikult uskus Elise seda, mida ta nägi, laskumata süvitsi selle olemusse - kui see teda ähvardas, siis ta kas pages selle eest või üritas sellega muul moel hakkama saada. Aga ellujäämisinstinkt oli alati esmane. ja nagu ta ise ka ütles: ta ei kinnita ega lükka mitte midagi kunagi ümber, vaid annab kõige eksistentsiks vaba võimaluse. Ja ta liigitas asjade võimalikkust nende esinemise tõenäosuse järgi - ergo, oli loogilisem, et põõsas on miskil põhjusel nähtamatu orel, kui et seal on eksootiline Austraalia lind.
And last but not least - sügav kummardus ülitublidele mängujuhtidele!