[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Drachenfesti muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Drachenfesti muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Re: Drachenfesti muljed

PostitusPostitas Pallando 21:42 10. Aug 2011

Vinge! Kadestan! Päris ausalt! Mastaap ja rollimäng käsikäes - ihaldusväärt!
Pallando
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 13:18 11. Aug 2011

Vana skinhead õpetab noort
-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas kaval rebane 14:44 12. Aug 2011

Teen kiirelt, kuna panin just hetk tagasi oma kommentaari kinni, ja ma olen nüüd kurb natuke:D

Ahoy!

Ma ei hakka lahti kirjutama kõiki toredaid seiklusi, mis individuaalselt või grupis täide saadeti, sest mul pole jaksu ega sõnu, aga kokkuvõtteks võin öelda DF'i kohta kaks sõna: kirjeldamatu, võimas.
Üle 3000 inimese nägid vaeva ning tulemuseks oli (ma ei teagi mitu päeva) elu nagu filmis.
Kõik andsid oma panuse, et teiste mängijate jaoks teha mäng tõeliseks. Selle aja jooksul ei kohanud ma kordagi ühtegi tegelast, kes ei suudaks mängida IG's. Kui sind ümbritsevad orkid nagu LOTRist, deemonid, kellest sa ise ka eemale hoida tahad, kõikjal kaklevad talupojad (kes peksid teineteist igalpool linnas rusikate, labidate, lateksist kalade ja toolidega nii, et verd ja hambaid lendas), purjus piraadid, vankumatud sõjamehed, kaupmehed, kerjused, petturid, mafia, muumiad, arstid, kes õmblesid ja ravisid inimesi nagu tõeliselt, golemid, väikesed ja suuremad trollid, siis sa sulad ise sama kiirest mängu sisse.
Unustatud oli vajadus kõrvalmängijale keerata või kotti pähe tõmmata, nagu meil siin kombeks ikka on.
Kuna linnas oli olemas kõik (alustades kauplustest, lõpetades kasiino ja lõbumajaga), tundus elu vägagi reaalne. Kurjategijad panid vangi või määrati neile surmanuhtlus. Ja teate mis? IG raha töötas väga hästi!:D Veel oli meeldiv see, et kui tegemist oli krahvi, avatari, või mõne kõrgema tegelasega, siis teda ka nii koheldi.

Omast küljest oskan rääkida sinise laagri eest, kus valitses lõbujanu, vendlus. Elasime vabaduse eest (mida näitas ka see, et hunnik sinise laagri rahvast lukustas end vabatahtlikult vanglasse ja keeldus välja tulemast, kuna kõik väärivad vabadust). Igaksjuhuks mainin, et sinises laagris ei olnud ainult piraadid. Seal olid kõik, kes võitlesid vabaduse eest. Ma ei hakka meie laagrit ülistama siin, sest vahet ei ole, palju sa seda ikka reklaamid, vapustav on see, et ükskõik, mida sa mängult saada tahad, kõigi jaoks on olemas sobiv laager. Huvitab sind siis seiklus ja lõbujanu või fightaction või maagia, võib-olla haldjalik taimekasvatus? Kõik on olemas. Soovitan minejatel uurida laagreid ning teha parim valik. Mina läheksin tagasi sinisesse laagrisse järgmine kord, sest mulle seal sobis ja ma sain teha kõike, mida ma tahtsin. Easy.
Mina, kes ma ei teegi kõiki vastaseid maha, ohho, olen õnnelik, et meie gurpp jäi oma valikuga rahule ning, et ka VG sai, milleks nad sinna läksid. Väga kihvt!

Inimesed.
Nagu ütlesin, lahe on see, et inimeste põhiplaan ei olnud teistele mängijatele keerata. Vastavalt rollile tegutseti ja mängiti rolli! Koguaeg! Minu jaoks ei olnud probleem 4-5 päeva rollitada, aga ma mõistan neid, kes väsisid ära. Järgmine aasta tean paremini, kuidas ja mida ja kus. Samas aitaski kõige paremini see, et sind ümbritsesid rolli mängivad inimesed ja sobiv keskkond. Võrratu! (ma üritan end tagasi hoida, sest mina olen siiani sillas)
Sakslased ise (need, kellega ma tutvusin ) on väga abivalmid ja oskavad hästi inglise keelt. NEed, kes ei oska, need tahavad väga osata, aitavad sind sellegipoolest ja otsivad abi. Abivalmid olid need inimesed küll. Samamoodi lahked.
Mulle väga meeldis see, kuidas laagrid (vähemalt meie oma) mängis hästi oma üldist rolli. St kui meile öeldi päris alguses, et sinine laager on linnas tuntud ka selle pärast, et me võime jalutada ringi, kergelt tuikudes, luksudes ja mölisedes, siis isegi spioneerides ja "püüdes" varjata oma tegelikku piraatlikku vaba hinge, lõugasime me siiski. Samas, võis sellele alati loogilise seletuse välja mõelda.

Oma laager.
Ma ei hakka kordama öeldut väga, aga mina jäin valikuga väga rahule. Kuigi pidu käis iga õhtu poole ööni, sest sinises laagris olid alati parimad õhtud tavernis, oli rahvas hommikul vara üleval, kõmmutas püssirohtu nii, et terve laager haises, valmistus päevasteks tegevusteks ning kaptenid istusid koosolekul.
Meil oli samuti väga ühtne laager. Inimesed olid vahvad ja lõbusad. Mina sain üle kohe kahest suurest hirmust tänu armsate kaaslaste abiga (Irve, üks neist olid sina:D) ja mitte ühtegi tegu ei kahetsenud. Pealegi sai alati kaitsvate tiibade alla joosta.
Beer-a-clock. Kuigi arvatakse, et sinises laagris käib hull läbustamine, on see natuke ülepakutud. Sellist vaatepilti nagu maas magavad purjus inimesed või walk of shame'i, ei näinud kordagi. HRL ei olnud päris.
Kihvt oli ka see, et meile teatati uhkusega, et see on esimene aasta, kui sinisel laagril on fence! Kuigi see oli ehitatud kõigest. Näiteks puupalkidest, kalavõrgust, riideräbalaist, ka üks redel oli ehitatud aiaks... Väga kavalad oleme.. Piraatlikke tegusid tegime ka hulgi.
(Muideks, meie omad, see lõhki kistud draakoni topis meie altaril oli hoopis copper, mitte punane)

Paar kommentaari:
Esiteks, ei, sakslased ei tee nilbeid komplimente riietustele ega ka muidu. Üldiselt kohtasime ainult tsiviliseeritud, korralikke inimesi. Inimestesse suhtuti väga tolerantselt. Põhiideeks ei olnud ka kellegi maha löömine, sest inimesed panevad üldjuhul rollile väga palju rõhku ning kaasmängijad ei goal'i neid maha lüüa just for the fun of it. Võitlemine oli ilus, suremine oli ilus.

Negatiivne.

Ilm. Kui Eestis on talv jäine ja suvi kuum, siis seal käis see üle iga päeva. Jahe, kuum, tuul, vihm. Õppisime seda, et kui vaatad ilmateadet eelnevalt, siis tuleks seda ka uskuda.

Nüüd tuleb kõige ebameeldivam teema, mille eest saan ka juba guaranteed vihaseid ning ennastõigustavaid kommentaare ja kirju. Aga otsustasime siiski seda teemat natuke puudutada.
Nimelt, osade kui just mitte kõikide eestlaste vahel tehti väike diil: kuna oleme erinevates laagrites (7+7 sinises ja punases), siis püüame suhtuda positiivselt jms.
Ebameeldiv, ja kusjuures ka IG ajast rolliväline oli selline suhtumine, mida vahepeal omas laagris tunda saime (ja, Aurin, tavern oli siniselaagri, mitte linna oma.) kui mõned teise laagri inimesed meile külla tulid ja uhkelt seletama hakkasid, kuidas nad meile koti jälle pähe tõmbasid ja mis kõik veel. Ebameeldiv oli see, et IG jutu alla see vist üldse ei läinud eks? Kui jah, siis selle eest peaks kuuli saama, kui ei, siis kuhu jäi respekt teiste eestlase vms kohta?
ja miks võrrelda sõjalist korda, kui on teada, et meie laagri mõte pole fightaction?
Peale selle, ründaval toonil tulla teise laagrisse ning seda otseselt maha teha? Kuhu jäi ükskõik mis? Au? Kas see polnud mitte teema seal...?
Ja isiklikult küsiksin jah, et wtf, kaasmaalased? Et okei, kokkulepe kokkuleppeks, aga inimlikkus lasti küll mõnel mehel veega alla. Nimesid ei nimeta, sest oli ka aegu toredaid vahvate teise leeri mängijatega, kui sa ajatud sõbralikku-neutraalset juttu.
Kui alguses võis seda võtta naljana, siis huumor muutub samuti läbi aja. Kurb, et ainukesed hetked OG's olid suheldes just nende ebameeldivat juttude läbi. Oma suurust saab võrrelda ka teisel ajal, läbi teiste argumentide jne.
Et nagu mille üle selline vajadus hoobelda tekkis? Kellel on lahedam laager vä?
Selline asi solvas nii IG kogu meie laagrit, kui OG suhtumist teistesse eestlastesse.

Vabandust, ja eriti veel nende ees, kes olid samuti sellest laagrist ning ei puutu asjasse, kuid au ja respekt, inimlikkus ja kaine mõistus, oleks aeg ükskord oma koht ühiskonnas üles leida, ei ole enam nii noor ka.
Olen väga pettunud sellises käitumises, mille õigutamist ma ei näe.

Soovitan soojalt sõimukirju asjasse mitte puutuvatel inimestel mitte saata ning samuti mingitel teistel teemadel rääkides mitte mind tülitada. (VG lipu probleemidest sai minu meelest Allaniga räägitud ja sellega lugesime me selle lõppenuks, kuigi ka mina vabandan Allani ja VG ees.)

AGA :D üdliselt, minge kindlasti, kui vähegi võimalust on! Kõik saavad seal midagi teha, kasvõi nautida kultuurišokki ning kogu see sõit, raha jms oli seda väärt.
Ükskõik, mis laagri kasuks otsustate, lahe on seal anyway!

Cheers, mates!

Alis, from the Blue camp.
I'll kill you so hard, you will die to death.
kaval rebane
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 0:28 24. Aug 2011

-Poju, kujuta ette,et jalutad metsas ja äkki ronib põõsast välja inimene,i melikult riides, naeratab, kaasas on kitarr ja käes on kepp. See on larpar ja jumal tehku nii, et sa teda hipiga segi ei ajaks...
chloe
Nati Kõvem Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Lord Sauron 23:00 24. Aug 2011

Siiamaani parim leitud Dracheni video:
http://www.youtube.com/watch?v=jnvR8ZHmDL0
"See on kui plastikmälu, sisemine jõud, mis teid alatasa hõimulaadsete moodustiste poole suunab. See plastikmälu püüab tagasi võtta oma iidset kuju, sugukondlikku korda. See on kõikjal teie ümber: korporatsioonid, politseisalgad, spordiklubid, tantsurühmad, mässuliste rakukesed, plaanikomiteed, ühispalvused."
"Varastatud päevaraamatud"
Lord Sauron
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas chloe 3:20 25. Aug 2011

Ma arvan, et see on maitse asi. Minu jaoks on eelmine veidi liiga labane naljakas. Mulle meeldib mu enda lisatud video rohkem ;) selline eepiline, pluss eestlased nii kenasti pildil. Ütlen ka ennetavalt ära, ei tekita siin diskussiooni (mis oleks mõttetu) selle üle, kumb parem.
chloe
Nati Kõvem Võlur

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll