[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Kusagil mujal, veidi hiljem (muljed)

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Kusagil mujal, veidi hiljem (muljed)

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Kusagil mujal, veidi hiljem (muljed)

PostitusPostitas Hellera 12:18 24. Okt 2011

Minuni on jõudnud kuuldused, et mõned teie seast mängiksid veelgi neid juba armsaks saanud tegelasi. Kahjuks aga pean siinkohal tõdema, et mängu episoodilise iseloomu tõttu on hädakorral võimalik mängida ainult tegelaste varje teistes paraleeluniversumites, kes Mädasool kunagi käinud pole ega kohtunud kõigi nende hulludega. Mis omakorda tähendab ka, et tegelase arengut mängude vahel ei toimu (mis ei tähenda, et te ei võiks oma rolli lihtsalt ümber kirjutada).
"Minu jaoks on ta jätkuvalt kehastunud mässulisus." - Märt
Hellera
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Alleria 13:15 24. Okt 2011

//Kuna lingid läksid rändama kuhu polnud tarvis, siis võtsin nad siit ära. Kes, soovib, küsige :)
Viimati muutis Alleria, 22:26 14. Nov 2011, muudetud 1 kord kokku.
The race is long and in the end it's only with yourself
Alleria
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Shirotoki 15:52 24. Okt 2011

Väga tore mäng oli.

Sellele mängule sobis see, et rõhk oli tegelastel mitte sündmustel ja lool, sest nii said kõik oma värvikaid persoone demonstreerida ning selles peituski kogu mängu võlu. Nagu eelpool mainitud siis see oli tõesti hea, et ei tulnud selliseid tühja passimise hetki, mida paraku larpidel enamasti liiga palju on. Kohati oli päris raske naeru tagasi hoida, erti siis, kui Primula tuli minu juurde nutma milline tõbras ma olen ning teised otsustasid ka asjas oma arvamust avaldada. See on üks parimaid larbi momente, mis mul kunagi olnud on. Rolli sooritustest meeldis mulle kõige rohkem hobuse oma, kes jättis väga muheda mulje.

Suur aitäh hea mängu eest ning jään ootama teist osa ^^

PS: Videosid võiks üleüldiselt larpidel sagedamini teha. Hiljem on päris äge neid vaadata.
Shirotoki
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 19:59 24. Okt 2011

Kusjuures hobune pidigi olema kõige lahedam tegelane.
Se on juba žanrieripära, onju.
Näide (muidugi vähem lahe kui Maximus, vähemalt 7 korda vähem lahe):
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 21:21 24. Okt 2011

Head inimesed, mäletate neid lusikaid, mis teemajas olid ja millega munajooksu sai tehtud? Vot need olidki kõik lusikad minu majapidamises. Koju tagasi on neist jõudnud ainult üks. ;_; Äkki on kellelgi kotti sattunud?
Hellera
Haldjate sõber

Kasutaja avatar

PostitusPostitas poogen 0:08 25. Okt 2011

Lusikad leitud.
YHBT
poogen
Saladuslik vandertroll

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Azurah 10:48 25. Okt 2011

Kuigi kommunisti (kes ta tegelikult ju oli) keegi ei valinud, oli mäng ikkagi lahe. Ja tegelikult õigesti tegidki, nähtavasti on Mädasoo elanikel hoolimata veidrusest mõistus peas :P.

Mu eesmärk oli rohkem parodeerida liiga agressiivseid poliitikuid, ja ma väga vabandan, kui ma teid ka OG ära tüütasin. Järgmine kord ma luban hoopis vähem tüütu olla :P

Kõik highlightsid on jõutud minu eest juba ära mainida, nii, et ma mainin lihtsalt, et minu meelest on juba mängu enese suur rollimängu- ja valikuvabaduse konseptsioon - ja asjaolu, et see toimib väga hästi - väärtus omaette.

Ja üldse, minu meelest olid kõik lahedad ja mina kes ma tunnen ennast veel suht larbirebasena, õppisin teilt, vanemad olijad, hea rollimängu kohta üht-teist :).
Arvamused on nagu p....augud, igaühel on oma.
Azurah
Tõeotsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Bell 17:10 25. Okt 2011

No sellist laata pole Mädasool küll enne nähtud.

Meeldis, kohe väga meeldis!

Selle mängu tuumaks olid tõepoolest ülilahedad ja läbimõeldud tegelased. Oli näha, et inimesed täiega nautisid neid ja kogu seda ümbritsevat kaos...tähendab, rõõmsat laadamelu.
Minu meelest toimis hästi see, et GMid olid tegelastena ise sees ja said mängu niimoodi aeg-ajalt suunata. Mõjus üpris loomulikult ja ei häirinud.
Samuti ei morjendanud mängijaid väga seenevihm. Ainus asi, millest puudust tundsin, oli wc XD
Hea mõte oli piltide kõrval ka videosid teha.
Ütleks, et eksperiment õnnestus. Kindlasti on asju, mida veidi parandada-täiustada, kuid üldmulje jäi positiivne.

Meeldejääva(ma)d hetked:

*Kasti kollektiivne väljakaevamine.
GMid teistele: "Saate särtsu/staatilist elektrit vms maagilise laengu."
GMid Daucase preestrile: "Sa oled nüüd KAINE."
Fransi ilme sel hetkel oli vaatamist väärt.

*Triikrauamees, kes suutis minus äärmiselt suurt kõhedust tekitada, kui vigastatult maas lamades ikka hellalt oma (kuuma?) triikrauda kallistas.

*See, et Mõtt lõpuks kuningaks sai. Ja tegelikult sobis see lahendus ka Mädasoo elanike ja nende maailmavaatega.

*Pantvangidraama ("Lase ta lahti!" - "Ei lase." x 10), uneloits ja Fransi reaktsioon magavale rahvahulgale.
*kõik lamavad maas, Frans tuigub oma pudeliga kohale*
F:"Mis siin toimub? Kas te alustasite pidu ilma minuta?"
*metsavaikus*
F:"Eks ma teen siis ka väikse uinaku..."*keerab õndsalt teiste kõrvale magama*

*Minu õunapuuõie-teema. Mul ei ole ammu nii lõbus olnud.

*Porgandid ja nende väe avastamine ("Oo Daucas! Kas selles porgandis on sinu püha väge?")

*Õilis prints oma agarusega ning tema vapper lahingratsu, kes osutuski mu vennaks.
(Primula võib nüüd minna mõnda tõsielusaatesse teemaks "Mu vend on hobune!" vms)
Eriti armas oli šokeeritud Maximust lohutada ja talle selgeks teha, et see ei muuda tema tõupuhtust ega väärikust ("Sinu ema oli kvaliteetset tõugu hobune ja isa esmaklassiline inimene. Arvan, et oled saanud parima mõlemast maailmast. Sa oled ka ise oma väärikust juba mitmekordselt tõestanud, andes oma peremehele väga head nõu. Ja kui see pole hea ratsu tunnus, siis ma ei tea, mis on.")

*Laat - õunade ja õunamahla müümine-vahetamine (mõnikord ka teiste õunte vastu), hukkamine (väga leidlikult lahendatud), natuke liiga rahvameelne kuningakandidaat, katsed üldiselt (mõistatused kasside ja lumerookimisega), Franco ja tema "üllad ja edumeelsed" plaanid, kui ta kuningaks peaks saama, näiliselt kahjutu neiuke, kes muutus tagaotsitavaks nr 1 ja veel palju muud.

*Daucase palve dešifrerimine (mulle väga meeldis see mitmekeelne variant, kus pidi väga paljude inimeste käest abi küsima, et kogu tekst kokku panna), porgandid-käes-palve ja kohe sellele järgnenud Jumalik Valgus (pluss plahvatused kaugemalt).

Tegelase seisukohast saavutasin oma peamised eesmärgid: leidsin üles oma kadunud venna (mis sest, et too oli hobune) ning sain lõpuks isegi oma Suure Armastusega rändama mindud. Kui Corretta mulle ennustada ei saanud, pärisin kurvalt "Kas see tähendab, et mul polegi tulevikku?" ja Frans vastas kõrvalt kavalalt muiates, et "Küll Daucas annab sulle uue tuleviku." XD

Ja ei pidanudki kedagi õunakorviga peksma.

Aitäh kõigile, kes selle toreda kogemuse võimalikuks tegid.

Kullasalu Primula, õunaistanduse (endine) pärijanna
Mirju

P.S Ka mina avastasin oma kotist koju jõudes vähemalt 5 porgandit ja need sõime hea meelega järgmisel päeval lõunaks.
If today was perfect, there would be no need for tomorrow.
Bell
Seikleja

PostitusPostitas Ed- 21:04 25. Okt 2011

See oli üks lõbusamaid larpe minu jaoks

Toormaagia idee tundub lahe, sõprusloits ja kuningas Mõtt I, kes ilmselt ei tohiks väga
palju rääkida kuningriigi säilimise huvides! Siis ma sain veel teada, et kollil võib ka immuunsus olla, nagu on ka videost näha, kuidas Meemö läheneb kollile enesekindlalt ja saab üllatuslikult raskelt vigastada (Kollielu, kollielu! ... Kui vaid immuunsust oleks!)

Tavaliselt ei lähe larbid päevavalgel käima, aga praegu toimis kõik hästi. :7:
Ed-
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 22:00 25. Okt 2011

Kaks kommentaari veel mis meenusid. Riskides jätta tüütu toriseja muljet.

Esimene: Minule videod ei istu ja kuigi ma ei lasknud mängul end filmimisest häirida arvan, et videod jätavad kõrvaltvaatajale väga vale mulje ja toormaterjali ülespanek on nagu valimatult kõik larbil tehtud uduhägused fotoklõpsud üles visata. Larp on sisseelamiseks ja mitte kõrvalt vaatamiseks. Täiesti väga pikk ja eraldi teema: priist suudab siin minust selgelt kirglikumalt väljendada.

Teine: Deklaratiivloitsud. Vihkan! Kallid mängijad: ärge võtke omale loitse, mis nõuavad visuaalkirjeldusi ja muud sellist värki. Larbimaagia on kogemiseks ja mitte ettekujutamiseks.

---

Kaks näidet: paladiin peab sütitavat kõnet, hobu näitab talle taskulambiga näkku. Pärast teatab paladiin mänguvälise häälega kõigile, et jäite kõike öeldut uskuma.

Samal ajal 10 meetrit kaugemal teeb mingi rahvas mingit arusaamatut tantsu ja keegi hüüab, et seal on lumetorm

Üks neist oli halb näide.

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 11:26 26. Okt 2011

Lumetorm oli suuresti ka minu viga. Tegelane nimelt ise ei teadnud täpselt, mida ta teha oskab oma võimetega, see oli suhteliselt õnnemäng, nii et asi jäi mängujuhtide täpsustada. Kusjuures, tõenäosus, et ta just selle variandi tõmbab, ei olnud üldse eriti suur. XD Ja noh, tegelikult poleks teie grupp pidanud seda nägemagi, kui mul oleks mõte kiiremini jooksnud ja ma ühest agarast röökivast neiust ette oleks jõudnud. :P Mitte, et see kõik kuidagi asja paremaks teeks selle külje pealt, mida sa öelda tahtsid, Irve.

Filmimisest niipalju, et see on ju mängijatele meenutuseks, mitte neile, kellele lihtsalt meeldib Dragonis muljeteteemasid lugeda. :rolle: Ja kogu toormaterjali kättesaadavus tähendab, et ka mängijad ise saavad soovi korral seda kasutada.

Hellera
Haldjate sõber

PostitusPostitas Meryle 14:50 26. Okt 2011

See oli teistmoodi larp. Mis oli tore. Proovisin vahelduseks mängida ebaendalikku, ehk mitte hullu ega masenduses tegelast, mis tuli isegi välja, aga kuri olemine... mitte päris. Tõttki tuli mu suust häirivalt palju, kuigi olin patoloogiline valetaja.

Puudel rippuvate porgandite mürgitamine kahjuks ei töötanud, oleks pidanud rohkem mürki vähematele juurikatele panema. Primula Fransu ründama hüpnotiseerimine õnnestus, aga mingil moel lõppes see neile hästi. Härra Turbaauna blackmailimiseni kahjuks ei jõudnudki, enne läksid asjad käest ära.

Tagaotsitav number üks olemine oli päris põnev. Solvatud õigluse ilmutamine (ma oleks uhke olnud, kui ma päriselt oleks need kuningad ära tapnud, aga eih) nähtavasti ei toimi, ära joosta ei tohiks OG õppuste suunas ja puu külge sidumine oli hariv.

Aitäh. Palun veel. :)

Tidani (kes väitis enda nimeks Lintra)
Meryle
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 22:12 26. Okt 2011

Mulle need videod täitsa meeldivad, muide.
Et jah, võõrale vaatajale ilmselt jääb vale (liiga halb) mulje. Aga ma ei ole ju võõras. Ja seesama mina muidu nt poomisest ei teaks muud, kui "keegi seal vist poodi täitsa surnuks jah".

Aga seda sündmust oli kaunis vahva vaadata praegu.
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Hellera 14:34 31. Okt 2011

edit: peremees õnneks leitud nüüd
Hellera
Haldjate sõber

PostitusPostitas Sfinx 16:54 13. Nov 2011

Veidi hilinenult ka parema kvaliteediga fotod imguris:
Sfinx
Vandersell

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll