Väljavõtteid Yenewa Winteri logidest: (selle osa võib vahele jätta)
Yenewal oli kolm režiimi - rõõmus, arukas ja maniakk. Maniakk ütles seekord ainult korraks tere, arukat keegi tõsiselt ei võtnud ja rõõmus laps võidutses. Tegelikult ma päris sellist hullu ei tahtnud mängida, aga kuna enne mängu jäi endaga olemise hetk ära, oli see kõige lihtsam rada, kuhu oma vanker veerema lükata. Ja töötas.
Kriitika: (selle osa võib julgelt vahele jätta)Silma jäi see, et "palju blingi, vähe sisu". Seekord ei häirinud see absoluutselt, sest mängijate omavaheline suhtlus oli tore ja kõikehõlmav, ent ometi oleks olnud vahva, kui plot oleks olnud veidi paksem, majas rohkem uurida-puurida, kinnivõtjate eesmärgid laiemad. Tindome vastukajast sain aru ka seda, et vangivalvurite omavahelist suhtlust ja koordineerimist nappist ja palju toredat jura jäi ära. Seep see vast oligi.
(See, et haiget tehti ainult neile, kes olid lollid ja midagi üritasid, tähendas, et üldine hirm ja õõv olid minimaalsed. Yenewa kui tõeline piinamiste üleelamistsempion väga ootas, et teda viidaks kuhugi, aga kahjuks ei viidud. Olin ise süüdi ka, tegin hullu nägu ja püüdsin kahjutu välja näha.)
Kogu bussi asi oli huvitav, aga lõpptulemusena minu jaoks mitte seda aega-vaeva-raha väärt. Paistis, et need mängijad, keda saladuseloor piinas, olid juba ise välja mõelnud, kuhu meid viiakse ja neid, keda ei huvitanud, neid lihtsalt ei huvitanud. Ainuke tõeliselt tore hetk bussi juures oli sealt maha astumine. Buss oli äge idee, aga minul jääb kripeldama see (ilmselt põhimõtteline) erinevus, et teha mänge ägedalt, aga võimalikult odavalt.
Kogu minu kriitika aga taandub sellele, et mu tegelane, olles peast segi, ei tundnud mingit hirmu kinnipidajate, kiirituse ega surma ees. Mis seletab seda, miks mulle ehk pakutust väheseks jäi tegevuse osas. Mitte, et mul poleks hullumeelselt lõbus olnud kogu aja, sest tõesti oli!
Tore:Ma loodan, et oli väga ilmne, kui tore mul tegelikult oli. Mulle meeldisid kõik mängijad! Nõnda eripalgelised ja kurjad ja hirmul ja tõhusad ja lihtsalt igat moodi inimlikud. Mulle (ja Yenewale) meeldisid ka kõik vangivalvurid, kes tundusid lihtsalt sellised karused, kes pole kunagi osanud teistmoodi mängida kui püssidega. Oleksin õnnelik olnud mõlemal poolel. Kostüümid olid üliägedad ja mängul oli isegi üks al-Malik, mis mind (OG) eriti rõõmustas! Kahjuks oli liiga palju rahvast ümberringi, et teda kusagil nurga taga piinata.
Noh, üks teine kord!
Kastiruum oli õudne. Tõsiselt õudne. Asja ei teinud paremaks see, et näomask + prillid = udused prillid. Ja see kohutav huilgamine!! Hoolimata sellest, et ma läksin sinna koos GMiga, oli mul tunne nagu oleksin üle põrgu lävepaku astunud. Noh, asjale ei aidanud kaasa see, et mu pealamp oli valepidi ja valgustas mu (ilmselgelt tühja) pea sisemust. Üksinda tühjas majas ringi kondamine nõudis ka mult suurt eneseületust, sest mina, väike jänku, hakkasin OG kartma.
Nagu juba mainisin, siis mul oli hullumeelselt lõbus. Umbes poole mängu pealt jõudsin sinnamaale, kus suutsin suvalisel hetkel idiootlikult kõkutama hakata ja naeratus ei lahkunud enam mu näolt. See aga tähendas, et mul oli OG ka kogu aeg hullult naljakas ja tore, sest raske on tõsiseks jääda, kui säärane irve näole tikub (no pun intended). Lõpulahingutes püüdsin oma elu hoida, siis läks natuke tõsisemaks asi, aga ka seal oli palju helgeid hetki.
Mängu lõpp oli minu jaoks isiklik ja imeline. Aitäh!
Aitäh kõigile, kes mind IG ja OG talusid ja kuuli pähe ei lasknud!
Üldiselt iseloomustab üritust minu jaoks hästi .
Teie helendav jumalanna (kuni ma 3 minuti pärast kiiritusest surnult maha kukun, that is) Yenewa