Muideks. Nii palju, kui mina tean ja olen kokku puutunud mängudega, siis uuritakse alati, kas kellelgi on mõni foobia/kiiks/misiganes. Üldiselt on mul tunne, et mängujuhid arvestavad sellega ka üsna kenasti.
Mimic kõneles asjust, millest mõtsin, et ma kirjutama ei hakka, kuna jutt läheks liiga pikale. Kui mängus on relvad, siis ongi tegelikult mäng juba moraalitu. Tapmine ja vigastamine, mis meil mängudel on reeglina üsna tavaline asi, on nii tavaline, kuid vägistamine tekitab kelleski hingelist traumat.
Inimesed on väärastunud
Üht sorti vägivald on normaalne, kuid teistmoodi vägivald jätab sügava jälje - isegi näideldes.
Mida rohkem ma sel teemal mõtlen (ja tegelikult ei tohiks, vaid peaksin keskenduma kontsert-etendustele), siis teeksin vägistamisega seoses ettepaneku.
Kui seda on vaja rolli sisse tuua, siis sedasi, et roll on vägistet enne mängu või peale mängu, kuid mängu ajal vägistamist ei toimu. Miks ma hetkel selle vastu olen? Panin end sinna rolli ja üritasin ette kujutada... Vägistatut on väga raske mängida... VÄGA RASKE. See võtab emotsionaalselt nii läbi, et järgmisel hetkel ärgates võib olla tunne, et sa oledki ära vägistatud.
Jah, üks variant oleks vägistamist teha samamoodi, nagu meil need tapmised ja vigastamisedki on - suu kõrvuni peas ja juhhei! Aga kuhu me mängulise ilu poolest sedasi jõuame!?
Jah, näete... Kutsusin üles üle mitte reageerima ja mida nüüd ise tegin.
AGA... Pole minu asi toppida tonti sinna, kus seda parasjagu pole. Ehk... Kui kaks osapoolt on asjaga korras, siis las nii ollagi. Mul on kuramuse hea meel, kui on mängijaid, kes asju endasse ei võta