Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Muljed Maavalla maagide kollokvium: Eelõhtu

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Re: Muljed Maavalla maagide kollokvium: Eelõhtu

PostitusPostitas Pyhak 9:50 31. Okt 2012

Ma nüüd olen ka natuke taastunud ja mõtteid kogunud :)
Suur, suur, SUUR tänu kõigile. Mängijad olid ülemõistuse lahedad ja tegelased, kelle nad lõid olid hulga lahedamad, kui ma isegi ette kujutasin. Lisaks veel suured pluss-punktid mängijatele, kes suutsid kiirelt reageerida rolliparendustele, kui enne mängu laibad tekkisid.
NPC'd olid unelmate meeskond - tublid, ettevõtlikud ja täiega rollis (rollides - Alex: vau!). Kaas-GM'dega läheks igal ajal luurele :)

Ja no tõesti, pärast kodutütarde ülekuulamistel viibimist oli mul tunne, et mulle ilmselt tekkis suurest naeru tagasihoidmisest sikspäkk. Te olite FANTASTILISED!

Minu poolt siirad vabandused Attilale, olematu GM kogemuse ja alguse venimise tulemusel tekkis kerge paanika, kui kell sai järsku kole palju, planeeritud pealiinid kokku jooksid - tol hetkel tundus see kiire pääsetee, mille, aga oleks tegelikult kohe droppima, kui see lonkama hakkas, aga no tagant-järgi-tarkus on...
Igal juhul saime me väga palju kogemusi ja väga palju head, konstruktiivset tagasisidet mängijatelt. Kohe hulga targemad oleme...eriti mina, kes ma rangelt võttes ikka veel piiks olen, eksole :)

Järjemänguks on meitel ideid küll ja ei ole ilus ju tegelasi kuhugi õhku rippuma jätta, seda enam, et tasuta mängukoht on ka olemas.

Ilmselt loen ka mina nüüd F&K triloogiat hoopis teise pilguga.
Pyhak
Seikleja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Akallabeth 18:58 31. Okt 2012

I'm all that I hate...
And I'm far from all that I love...
...gone..
Akallabeth
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Azurah 19:35 1. Nov 2012

Irve, sa tegid ka pilte?
Arvamused on nagu p....augud, igaühel on oma.
Azurah
Tõeotsija

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 23 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll