Tegelikult üsna lühike, aga samas väga action packed ja pinev mäng oli, IG tundus see aeg küll
kõvasti pikemana.
Kuigi aftekal sai korralikult jauratatud siis kõik sinna ei jõudnud ja üritaks eredamad hetked enam-vähem kronoloogilises järjekorras uuesti meelde tuletada.
*Mulle väga meeldisd kõigi kostüümid ja propid, oli ajastutruudust ja lihtsalt ägedust. Patarei ise oli ka lihtsalt nii sobiv, pimedus, hüljatus, pikad pimedad koridorid, kambrite read, tuuletõmme, pidev paranoia ja kõhedus.
*Üksinda alumise korruse üksikkongis esimesed tund aega oli päris huvitav kogemus. Kui mäng peale läks, Die laulis ja ülevalt korruselt kostis samme ja sahinaid oli kõik mõnusalt kahekümnendate lagunev asüülum ja rolli libiseda lihtne. Kui lõpuks ennast kokku võtsin ja ülese liikusin, siis veel imestasin, et mis lux kongid neil seal on.
*Kogu mie hommikumantlites ja eksvlevate pilkudega rahvamass, kes näisid personalile tõenäoliselt tõesti lootusetult hullud oma lausekatketega nagu „...ja siis tulid kalainimesed!“, „...all korrusel toimub riitus“, „...ta räägib selle ohverdatud tüdruku kummitusega“ jms. Isegi minu tegelasel kiskus kohati juhmesse, kes on veel vähe adkevaatsem ja kellel tõesti mõistus kogu selle jama peale kaduma kipub.
*Erilised tänud neile, kelle teglastega rohkem ringi sai joostud ja jauratud, Racheliga, kel oli ainult üks käsi, mind you, mööda pimedat koridori opi saali suunas kulgemine oli üsna sürr. (Üldse, mida sa vastad inimesle, kes kurdab, et talt varastati just käsi, minu tegelane oli suht O__o „...“) Dianaga kontakti leida üritamine ja tema (Liza silmis) hukatuslik naivism ja põikpäisus. Härra Archibald Costava ja tema jalasaaga ning muud meie probleemid. Üldse olid kõik nii toredad ja ägedalt rollis, kuigi paljudega kahjuks ei saanud erinevatel põhjustel rohekm suhelda. Kogu haigla personal peaks saama lisaküpsise selle eest, et tekitasid alguses oma (näilise?) heatahtlikuse ja kannatlikkusega eriti rõvedat paranoiat.
*Mulle see üks riitus, millel ma ka osalesin, küll meeldis. Akna kallal kolistav tuul oli ikka parim efekt ja IG oli mu tegelasel ka see, oh frick, mis nüüd saab?!
*“Vahe on selles, et meie oleme profesionaalid, see mida nemad teevad, on nagu põlveotsas hambaravi!“ <-- Seletus, miks Shamaanil riituste korraldada laskmine pole väga hea idee.
*Opisalali ukse taga ootamine, kuni hull koristaja jalga tagasi alla õmbleb, saab ilmselt küll selle niigi segase mängu „wtf have I've gotten myself into“ momendi preemia.
*Kogematta sünkroniseerunud laiba? (varastatud jäsemete kogu?) Pitsu? Põletamine ja riitus lõpetasid mõngu täiesti ootmatult. Ma oleks küll veel paar tundi vabalt mänginud...
*Afterka killud, ma veel järgmine päevgi naersin omaette mõnede ajuvabaduste üle, mis me genereerida suutsime.
Suur tänu meie armsatele GMidele ja kaasmängijatele!
Jään küll juba pikisilmi järgmist osa ootama ja mugudele seletama, kui lõbus ikka laupäeva õhtuid kottpimedas Patarei vanglas vaimuhaigena veeta on, kui keegi varastab kehaosi ja on tarvis korraldada paar riitust...
Teie,
Preili Liza White/Randiel
Naiste emantsipatsioon, see sai alguse juba Vanas-Roomas: naised, kes mehi laua alla jõid, naised, kes gladiaatoritena võitlesid, naised, kes – nagu teatab Juvenalis – tundsid kirglikku himu protsessida.