Jaaaa!
Artzz oli köögis väga palju abiks!
Tema leidis kappidest hõbedased kandikud, millel kanti ette külalistele jooke jne. Lisaks aitas ta mul viilutada maasuitsusinki mulgipudru sisse, sest mulle tundus, et kisub kergelt kiireks... Ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama. Ja Kessu oli lihtsalt super, sest tema leidis taldrikuid, veel teelusikaid ja tegeles pidevalt klaaside pesemisega. Kiidan väga nö musta töö tegijaid. Kahju ainult, et neil rollimäng ilmselt kergelt tahaplaanile jäi tänu sellele.
Aga peatun siis ka pikemalt.
Ülemteener oli nunnu. Eriti siis, kui ta etendust kiitis vaikselt ja häbelikult. Ja kuidas ta üritas tõsise näoga tagasi saali minna, et pearoogasid välja viia. Kuna naeru oli ka kööki kuulda, olid pisarad naerust kerged silma ka endal tulema. Väga hea. Siis see läks asja ette
Malexiusega vaatasime saali tagant Pauli mõnusaid läbikukkumisi ja ma suisa nautisin neid. Paras, ma ütlen! Mulle meeldis ka see, kuidas Malexius kuldse masikga meest Pauliks kutsus :-D kuna ma nagu teadsin, et see pole Paul, aga isa oli nii veendunud, et ta on Paul ja siis ei osanud ma enam midagi arvata :-D tekkis segadus.
Heelium oli hea. Alguses ei saa pidama ja siis ei jää järele.
Sain ka aru, et kui peo alguses tutvustati kõike ja kõiki, suutsin ma õiges kohas midagi köögist karjuda. Ma ausalt polnud kõrvaga vastu ust ega kuulanud, vaid meisterdasin pearoogasid koos abilise Violettaga. Vaikselt veel muiglesime, et ei tea, kas peaks mõne vaiksema koha peal mõne stseeni ka korraldama... Kahkuks ei jooksnud Crata og lint ümber "nuttes" köögist välja läbi saali. See oleks mulle meeldinud :-D
Primitiivid olid räiged. Tehisriistad ja tutid ja tissid on ikka rõvedad küll sedasi.
Äärmiselt solvav oli see, kuidas kõhud jäid tühjaks, aga kaste oli taldrikule alles jäetud ning jahvatatud pipar!!! Mismõttes?
Ja seegi oli solvav, et sõdurid tulevad mu käest küsima, et mida ma sinna primitiivide toidu sisse panin, kui mingi preilna diivail minestusse või midagi oli langenud. Nagu midaaaa?
Toiduga ei mängita!
Ega ma sealt köögist väga välja saandki enne, kui kõik söödud.
Ja Arpo! Mina ei ole primitiiv! Vähemalt ma ei mäleta, et oleksin olnud - seoses su otsima minemisega. Kerge mure tekkis, et äkki Paul läks vetsu ja suutis seal midagi kokku keerata ja nüüd ei saa sealt enam välja. Tekkis potile istudes vaakum või midagi.
Ja ega ma kellegagi rohkem väga mängida jõudnudki, kui köögirahva ja primitii... Endise näitetrupi rahvaga.
Kelder ei ole minu teetassike. Seal on pime, ämblikud, pime, kitsas, madal, pime, kitsas, kollid, silmad, hääled... Aga mul oli au siiski näha, mis seal oli
See on üks hirmsamaid asju, mida ma näinud olen. Ja minna seda keldrisse vaatama? Naljatilgad
Paneb mind jahmuma ka see, et tuli potis enne koogi toomist ei kustunud ära, kui sellega lõpuks saali jõudsin ja sain väike tšikibriki teha. Esimene vasikas pidada ikka aia taha minema, aga see oli teine.
Ja veel suurema müsteeriumi tekitas see, et no pidin siis mina selle GP endale võitma. Absurdsus kuubis :-D kell pool 2 öösel piletite meisterdamise eest preemia äkki. Sorry, Arpo. Ma võin seda sinuga jagada. Kord siin ja kord seal.
Kõik olid imeilusad. Uhked kostyymid ja värgid. Sharker niitis mu jalust tegelt. See on ylilahe, mis tal seljas oli.
Kahju, et mõned juba varakult lahkusid ega jäänud aftekale. Oleks taht ikka juttu puhuda, aga noh, see siis selleks. Tõnekord. Kokkutulek ka tulemas
Ma rohkem ei oska midagi öelda. Hetkel ei tule pähe.
Olgem ilusad edasi!