[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Fading Suns: Mõisa avamispeo muljed

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Fading Suns: Mõisa avamispeo muljed

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Kasutaja avatar

Re: Fading Suns: Mõisa avamispeo muljed

PostitusPostitas Trexxx 12:00 14. Apr 2014

Oli väga tore. :)
Mis selle imetabase roa nimi oligi? Uruvuti...??? Edit: Tegu on erilise gurmee toiduga. Kolm aastat laagerdunud räbarebase prosciutto crudo koos ohtlikeima kiskja uruvuti marineeritud täidetud puguga kerges garneeringus. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5527_n.jpg
Hearti tegelase sissejuhatava kõne peale vaatas John Smith oma multitalentse lauanaabri poole ja mainis, et kuigi John ei ole suurem asi luuletaja teeb ta ettepaneku võtta kaasa pudel veini ja riskeerida minekuga mõnda vaiksemasse kohta, kus ta saaks ette kanda mõned oma luuletused - ja jääda ellu. Mis on selgelt parem kui jääda lahinguväljale kohtumaks näost näkku Kurjakuulutava Gurmeeroaga - mis ilmselt ei halasta.
-
Kino oli vaimustav.
-
Aga kõige vingema esituse tegid siiski primitiivid/näitlejad. Iga kord kui sinnapoole vaatasid jooksis kett maha.
-"huvitav kas nad oma külas ka tikk-kontsi kannavad"
-"viimati kui ma seda küla nägin siis seal ei olnud mitte ühtegi sellist kes oleks tikk kontsi kandnud" paus "ja riideid oli neil ka kordades rohkem seljas" paus "ja neil tegelt ka olid hangud ja tõrvikud".
Kostüümiauhind larpigalal !!! :)
-
Komplimendid
-"Kõige ilusam riides naine!"
:)
"Meest eristab hobusest mõistus - mõnikord ka sadul."
- Hagar hirmus

" On võimatu olla masenduses kui sul on õhupall. "
- Vinnie PUHH -
Trexxx
Võlur

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arpeau 18:37 14. Apr 2014

Ojaa - igati lahe oli!!! Tänud GMid ja Al-Malikud!
Samuti tänan eraldi Decadose kultuuratašeed, rüütel Aleksandrit (visiitkaart läks 'kaduma' :P )
Ning primitiivid - te olite kindlapeale selle mängu vaatamis(!)väärsus! :P

Paulil hakkas juhe kokku jooksma tervitusnapsu liigse tarbimise peale. Ja ta kibeles ruttu ära teha oma esinemine, sest see oli jube ette peesse läinud :P

Aga LARPide kõige suurem feil oli ikkagi enesetapu lavastamine :D

Ja kahju, et te kõik(!) keldris ei saanud käia - seal oli midagi vaadata.
Ja kahjuks ei tehtud vist ka pilte...

Ja veelkord - primitiivid, te olite ikkagi armsad! Kõige armsam oli see, et te tahtsite Pauli otsima minna... hetkel kui mängujuhid kuulutasid mängu lõppenuks. Asi seegi :)

Üks asi mind siiski häiris. Meelelahutust oli rahvale ilge hunnik, aga mulle tundus, et liiga vähe võeti osa! Külalised olid liiga laisad. "Mäs te persetate!" nagu oleks öelnud Maikl McCullum.

PS. Et ikkagi selge oleks: Maikl McCullum (šotiseelikus räuskaja) ei olnud Paul Tron maskiga, vaid täiest teise näoga mees.
Arpeau
arpeau
Manatark

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Artzz 18:52 14. Apr 2014

Minu esimene postitus drägonis minu esimese larbi ja minu esimese täistööpäeva kohta, kus ma pidin olema meesteenijaks nii, et ma selle eest veel ka ise peale maksin... krt, kus see Irve on...

Tegelikult ma olen väga rahul. Keha on ikka veel väsinud, kuid vaim on mitme kogemuse võrra rikkamaks saanud ja ma julgen hetkel mõelda, et kus ma siiamaani olen olnud :rolle: Kuigi minu esimene kogemus oli silmiavav larbi köögipoolelt, siis päris ausalt, ma kellelegi päris köögipoolt ei soovita ja seetõttu olen veidi nahaalne ja nõuan selle eest medalit ;) Samas, kui Irve ka siin juba suure suuga lubas, et ta võib mingi hetk olla valmis ka teenindavale personalile orjaks olema, siis see võlg saab igal juhul välja nõutud (ja me ei räägi siin mingist palkamisest ning muidugi võib iga teenindava personali liige võlga eraldi välja nõuda). Muidugi oleks tahtnud veidi rohkem saada aimu, mis muidu kelle vahel toimub, aga ütleme ausalt, ma olin meesteenija ametisse nii süvenenud, et saan vist selle larbi enda jaoks õnnestunuks lugeda :D Ilma teenindava personali toeta oleks ma võibolla ühe al-Malikkide vendadest parematele jahimaadele saatnud. Mis mind muidugi veel tagantjärele närib, on see, et ma oleksin pidanud mulle usaldatud tulilindudest vähemalt poole enda jaoks kõrvale panema, aga juusiis ei olnud ma veel jõudnud endale selgeks teha, kuidas oleks võimalik mõisateenija elu häid võimalusi enda jaoks ära kasutada.

...mul on kahtlusi ja kõhklusi, et te ei näinud mind viimast korda 8-)
Artzz
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 19:21 14. Apr 2014

Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Heart 20:20 14. Apr 2014

Jaaaa!
Artzz oli köögis väga palju abiks!
Tema leidis kappidest hõbedased kandikud, millel kanti ette külalistele jooke jne. Lisaks aitas ta mul viilutada maasuitsusinki mulgipudru sisse, sest mulle tundus, et kisub kergelt kiireks... Ja ta sai sellega suurepäraselt hakkama. Ja Kessu oli lihtsalt super, sest tema leidis taldrikuid, veel teelusikaid ja tegeles pidevalt klaaside pesemisega. Kiidan väga nö musta töö tegijaid. Kahju ainult, et neil rollimäng ilmselt kergelt tahaplaanile jäi tänu sellele.

Aga peatun siis ka pikemalt.

Ülemteener oli nunnu. Eriti siis, kui ta etendust kiitis vaikselt ja häbelikult. Ja kuidas ta üritas tõsise näoga tagasi saali minna, et pearoogasid välja viia. Kuna naeru oli ka kööki kuulda, olid pisarad naerust kerged silma ka endal tulema. Väga hea. Siis see läks asja ette :-)

Malexiusega vaatasime saali tagant Pauli mõnusaid läbikukkumisi ja ma suisa nautisin neid. Paras, ma ütlen! Mulle meeldis ka see, kuidas Malexius kuldse masikga meest Pauliks kutsus :-D kuna ma nagu teadsin, et see pole Paul, aga isa oli nii veendunud, et ta on Paul ja siis ei osanud ma enam midagi arvata :-D tekkis segadus.

Heelium oli hea. Alguses ei saa pidama ja siis ei jää järele.

Sain ka aru, et kui peo alguses tutvustati kõike ja kõiki, suutsin ma õiges kohas midagi köögist karjuda. Ma ausalt polnud kõrvaga vastu ust ega kuulanud, vaid meisterdasin pearoogasid koos abilise Violettaga. Vaikselt veel muiglesime, et ei tea, kas peaks mõne vaiksema koha peal mõne stseeni ka korraldama... Kahkuks ei jooksnud Crata og lint ümber "nuttes" köögist välja läbi saali. See oleks mulle meeldinud :-D

Primitiivid olid räiged. Tehisriistad ja tutid ja tissid on ikka rõvedad küll sedasi.

Äärmiselt solvav oli see, kuidas kõhud jäid tühjaks, aga kaste oli taldrikule alles jäetud ning jahvatatud pipar!!! Mismõttes?
Ja seegi oli solvav, et sõdurid tulevad mu käest küsima, et mida ma sinna primitiivide toidu sisse panin, kui mingi preilna diivail minestusse või midagi oli langenud. Nagu midaaaa?
Toiduga ei mängita!

Ega ma sealt köögist väga välja saandki enne, kui kõik söödud.

Ja Arpo! Mina ei ole primitiiv! Vähemalt ma ei mäleta, et oleksin olnud - seoses su otsima minemisega. Kerge mure tekkis, et äkki Paul läks vetsu ja suutis seal midagi kokku keerata ja nüüd ei saa sealt enam välja. Tekkis potile istudes vaakum või midagi.

Ja ega ma kellegagi rohkem väga mängida jõudnudki, kui köögirahva ja primitii... Endise näitetrupi rahvaga.

Kelder ei ole minu teetassike. Seal on pime, ämblikud, pime, kitsas, madal, pime, kitsas, kollid, silmad, hääled... Aga mul oli au siiski näha, mis seal oli :-) See on üks hirmsamaid asju, mida ma näinud olen. Ja minna seda keldrisse vaatama? Naljatilgad :-)

Paneb mind jahmuma ka see, et tuli potis enne koogi toomist ei kustunud ära, kui sellega lõpuks saali jõudsin ja sain väike tšikibriki teha. Esimene vasikas pidada ikka aia taha minema, aga see oli teine.
Ja veel suurema müsteeriumi tekitas see, et no pidin siis mina selle GP endale võitma. Absurdsus kuubis :-D kell pool 2 öösel piletite meisterdamise eest preemia äkki. Sorry, Arpo. Ma võin seda sinuga jagada. Kord siin ja kord seal.

Kõik olid imeilusad. Uhked kostyymid ja värgid. Sharker niitis mu jalust tegelt. See on ylilahe, mis tal seljas oli.

Kahju, et mõned juba varakult lahkusid ega jäänud aftekale. Oleks taht ikka juttu puhuda, aga noh, see siis selleks. Tõnekord. Kokkutulek ka tulemas :-)

Ma rohkem ei oska midagi öelda. Hetkel ei tule pähe.
Olgem ilusad edasi!
"...vahel helbena suudan Su juurdegi tulla ja Sa näed minust heledat und"
Heart
vändagängster

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Fromhold 20:49 14. Apr 2014

Aitäh GMidele ja mängijatele. Ja suur suur aitäh kogu köögitoimkonnale. Ma võin ka orjaks hakata. Esinejad (Saidah, Paul jt) tuli ja olid täie eest! küllap al-Malikid vääriliselt tasuvad. Kes elus veel on.

Eriliselt märgiks taaskord ära primitiivid. Täiega ägeee!!!

Väga naljakas on lugeda siit mingeid kõrvalliine, millest endal aimugi polnud. Tore avastus oli enesetapu teinud Paul Tron, kahe kuuliauguga seljas. Ja ese keldris! Ja primitiivid! Ja väljasõidu film! Ja Decados-Kes-Enam-Ei--Koonerda. Hea töö! Aa, ja primitiivid!

Kahju, et ise usuvestlusi ei kuulnud.

GMidele: need minimängud olid väga head: Mustkinnaste oma, narkomees, baronet Khaliq jne.

Aftekas oli mõnus nagu ikka. Siiamaani on unevõlg nagu mägi.
Tartu Seksiguru
Fromhold
Valingu veinimeister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas arpeau 23:57 14. Apr 2014

Arpeau
arpeau
Manatark

PostitusPostitas janar153 9:28 15. Apr 2014

Tegemist oli minu teise LARPiga ning see oli hoopis teistsugune kogemus võrreldes esimesega. Aga, mis peamine, mulle meeldis väga ning kindlasti plaanin osa võtta ka tulevastest LARPidest ja kui võimalus avaneb siis ka nende korraldamisest.

Päris lahe oli aftekal kuulda, et kellelegi polnud eriti aimu, et kes me tegelikult olime. Nagu arusain siis oli levinud üldine arvamus, et oleme, koos Lizette'ga, mõnest kollasest ajakirjast. Et Lizette on ajakirjanik ja piltnik....seda oli päris lahe kuulda. Kuigi tegelikuses olime pulmakorraldajad Junette Pulmabüroo'st ja olen enam kui kindel, et meie selle teemalistest tegemistest te kõik veel kuulete ja näete.

Samuti oli lahe aftekal kuulda imestust meie üle selles osas, et me täiesti julmalt (enese teadmata) läksime imperaatoriga jumala lampi juttu rääkima ning püüdsime tema käest uurida, et kas ta meie pruuti ka tead ning tunneb. Hiljem muidugi teada saades, et päris nii me vist ei oleks tohtinud teha...aga see oli nii lahe.

Ja kui me peole saabusime ning peale mõningast viivitust vastuvõtus, meid lõpuks saali juhatati siis minu suurimaks üllatuseks olid primitiivid. Vot selliseid riietuses...või noh mitte riietuses....isikuid ei osanud ma kohe kindlasti ühelt mõisa avamispeolt eest oodata. Väga super!!!!!

Aga peaks minima, et turvameeskonnal olid küll käed-jalad tööd täis...me püüdsime nendega kontakti saada, et tööpakkumine neile teha, ikka vähemasti 30-60 minutit enne kui märkasime, et neil on pisike paus ringi jooksmises. Ja meil õnnestus nad oma lauda kutsuda, et natuke tööst rääkida. Ja arvestades, et meie polnud varasemate teemadega kursis, mis siin lehel on tagajärgi välja tulnud siis nüüd ma mõistan küll, et miks oli turvadel nii kiire meiega jutu lõpetamises ning lauast lahkumises. Samas mängus mängisid nad selle osa suurepäraselt välja, kui mõlemad sisuliselt üheaegselt jäid kuulata, et mida raadiosaatjate kaudu räägiti ning nad siis viisakalt meile andsid märku, et töö ootab neid. Väga-väga lahe!!!!! Ahjaaa....ja sõltumata varasematest arusaamatustest Mustadekinnaste ja peigmehe vahel on Mustadkindad endiselt oodatud pulma turvama. Me saadame kindlasti asukoha ning nõuete kohta täpsema informatsiooni otse Mustadele kinnastele.

Nagu juba kõik teavad siis klõpsisin ka peol olles mingi hulga pilte. Neid pilte näeb .
janar153
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Starfild 13:35 15. Apr 2014

6 aastat viimasest larbist, onjo (Rongilarp). Ja tasus vaeva küll. :) Tänud Fromholdile kutsumast.

Usuteemaline arutelu oleks minupoolest võinud palju lahjemaks jääda, aga õnneks oli kohal inimesi, kes olid ususkeenega rohkem tuttavad ja tublisti kütet andsid. Kuigi olin läbi lugenud (ausalt!) kõik usulahkude tutvustused fading.raisk lehelt, siis... ilmselgelt polnud ma kursis ei eskatoonikute riituste, ega avestiitide rõlgustega :) . Aga enamvähem vingerdasin välja.

Need, kes Meinhard Flaki tajustuudio trupist 9 aastat tagasi lahkusid, nendega oli läbisaamine väga hea ja oli tore taas kohtuda (Saida, Paul, Zoja). Aga need, kes edasi tegutsesid, Tricilla ja tema gäng, no nende kibestumusest oli tuba ikka tiine... kahju kohe, et potentsiaalikad näitlejad niimoodi alla on käinud.

Ilmselt oli asi selles, et esimene Fadingu mäng, rollid-teemaarendused-suhted, polnud veel minujaoks välja joonistunud ja seega hängisin rohkem niisama ringi, ujusin inimestele külje alla ja kuulasin, kas kuskil saaks sõna sekka öelda. Mingit väga suurt isiklikku agendat mul polnud. Või noh, oli, pääseda võimalikult ruttu primitiivide (nende päris, mitte nende... võltside) alale, aga selleni ma ei jõudnud ja oleks olnud vist ka raske korraldada. Vaimu üritasin pihile saada, aga ta ei tahtnud tulla...

Juhul kui tuleb järgmine Fading ja osaleda saan, siis oleks juba palju lihtsam :)

Codex Serafinius on nüüd siis loodetavasti kiriku rüpes ja analüüsimisel. Sealt võib nii mõndagi selgeks saada sümbiontide osas....
Starfild
Tähetäps

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 14:53 15. Apr 2014

"see raamat.. me arutasime.. see pole pelgalt ketserlik. meil on kahtlus, et tegemist on lausa sümbiondiõpikuga"

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Starfild 8:27 16. Apr 2014

Ave kommentaarid:

Tahan ka omalt poolt GM-idele tänusõnad üle anda. Täiesti super tore mäng. Roll oli ka muidugi väga lõbus :). Te tegite ikka hullult suure töö ära.
Minule jättis ühe eredama mulje Zoja Galaktika roll. Kes hoolimata sellest, et oli teenindav personal tegi suurepärase mängu :) Väga skandaalne naine. Hoolitses ka oma vanade trupi liikmete eest hästi, ikka leidus tal meie jaoks tassitäis kuuma peedipuljongit ja koht ahju all - paljastele.
Üldse kogu teenindav personal oli väga imetlusväärne, ei vääratanud, nagu päris-päris.

Paul Troni etteaste oli ka väga lõbus, kuigi ta ise oli pigem selline närviline ja mitte nii meeldiv.
Kõige toredam külaline oli aga kahtlemata lõpus kohale jõudnud Maikl McCullum. Mis sellest, et ta tundus olevat joviaalselt jupaksis aga ta oli ainuke inimene peale Zoja kes meid loomakesteks ei pidanud. Omakasupüüdmatult kallistas ja soojendas ta paljaid naisi ning jootis neile soojendavat vägijooki ning ostis loteriipileteid. :) Primitiivide õigustamiseks võin öelda, et see on ka põhjus miks me Pauli otsima ei tormanud.
Film oli muidugi ka väga äge.
Starfild
Tähetäps

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Tindome 9:05 16. Apr 2014

Kusjuures mina käisin Pauli otsimas, eriti kuna ma nägin, et ta lahkus kahe sõduri vahel ja üldse. Aga kuna ma midagi ei leidnud ja sõdurid ütlesid, et neist jäi ta ülakorrusele midagi nokitsema ja asusid ka teda otsima, pealtnäha murelikult, siis leidsin, et noh, ülesanne delegeeritud, ma olen ikkagi näitleja, mitte Pauli ema, õde või armuke, las nemad otsivad.
Alles lõpus, kui teised ka muretsema hakkasid, tuli tagasi esialgne tunne, et hoo. Kui ta lahkub kahe sõduri vahel siis on asi kahtlane. Ja kui ta pärast on kadunud, võib-olla ei olegi need kaks sõdurit parim seltskond teda otsima ühtlasi?
Kui mitte teha kirega, miks siis üldse teha?!
Tindome
Loitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Heart 9:30 16. Apr 2014

Tegelt sel hetkel, kui sõjardid primitiivide peal näitasid seda trikki, kuidas ühele teed liiga ja teised hakkavad ka märatsema, kuigi ei pruugi näha - mulle tuli reaalselt nutt kurku ja läksin endast üsna välja ning pauguga kinni löödud uks polnud liialdus. See oli äärmiselt vastik vaatepilt. Et tegelikult seda stseeni ma enda vaatevinklist pean vist parimaks ärritajaks. Isegi Ave khm ei mõjunud sedasi.
Ma olen vist vanaks jäänd :-(
"...vahel helbena suudan Su juurdegi tulla ja Sa näed minust heledat und"
Heart
vändagängster

Kasutaja avatar

PostitusPostitas inwe 10:16 16. Apr 2014

väga tore mäng oli, kestvad ovatsioonid ja tänusõnad korraldajatele! :)

Naganaka Mei Lani õhtu sisustas täielikult mõrvamüsteerium ning ühe isiku identiteediprobleem, mistõttu kiireloomulised rahamured jäid tagaplaanile. õnneks leidus kompanjone ja peamurdmist oli kõvasti, kuigi juba teist mängu järjest ei jõudnud me oma arutlustega kuskile. hiljem sain teada, et see oli ühe puuduva mängija süü, nii et nüüd on järgmisel mängul suured ootused ja lootused. :)

eredaid hetki oli muidugi umbes miljon - härrad kuldsed, primitiivid, kino ja teadusteater, kokk ja tema gurmeeroad... väga rolli sisseelamisele kaasaaitav oli ülakorrusel toimunud jutlus, püha isa esitas väga imposantse vabakava. üldse sobis minu rolliga hästi tihe suhtlemine kiriku esindajatega ning tore, et see sujus. olin og hirmus väsinud ja seetõttu ise võibolla vähemaktiivne osapool, aga asjad liikusid sellegipoolest.

ja et GMid teaksid, milleks on võimeline mängijate aju - õhtu lõpuks olin mina isiklikult veendunud, et primitiivid on vaimu jutu järgi kunagi siinkandis asunud Decadoste, kelle peal oli toime pandud mingi õudne sotsiaalne eksperiment, degenereerunud järeltulijad.

väikese negatiivse aspektina tooks välja ainult ühe asja - natuke segadusse ajab, kui tegelased mängu keskel oma rolli vahetavad. jätkumängude puhul on isegi mängudevaheline rollivahetus segadusseajav (õnneks oli meeles enne mängu küsida, kas Lee mängib seekord printsessi või kirjaneitsit), aga ühe õhtu jooksul võib asi veelgi keerulisemaks minna. päris mitu mängijat olid veendunud nt, et härra kildi ja kuldse maskiga oli sama, kes teadusteatrit esitas.

kuna see on aga minu esimene pikem mänguseeria, siis tervitan kõiki vana rolliga jätkajaid, kellega koos saab pikaajalisi plaane sepitseda. :)

muideks, fun fact - heelium on hävimisohus taastumatu maavara.
inwe
Valguse hoidja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 11:06 16. Apr 2014

Mul siiani süda tilgub verd, et ma ei suutnud Arpole seda heeliumivärgi taastumatust maha müüa sellisel moel, et selle 99,99% ülipuhta gaasi häälemoondeks kasutamise dekadentlik olemus kõigile sama traagiline olnuks, kui sulle. Aga kummardus märkamast!

Irve
paranoik

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll