[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - "Skorpioni saba" - 11.oktoober

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

"Skorpioni saba" - 11.oktoober

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

Re: "Skorpioni saba" - 11.oktoober

PostitusPostitas Paganarh 22:36 6. Sept 2014

Lisainfot korraldajalt.
http://www.airsoftgames.ee/viewtopic.php?f=246&t=4733

KÜLAELANIKE OSAPOOL:

Külaelanikeks võivad saada kõik kes soovivad mängida rolliga tegelast.
Külas on keelatud lahingtegevus, kuigi erijuhud on lubatud üksiklaskudega.
Mängijad võivad ise välja mõelda oma rolli - olgu siis pankur/politseinik/kurjategija vms. Korraldajad üritavad võimaluse korral siduda rollid mängu üldiste ülesannetega.
Mängijad võivad täita erinevaid ülesandeid, mis ei ole seotud nende tegelaskujuga (näiteks: osta tibeeriumi leiukohtade kaarte, korjata tibeeriumi, müüa tibeeriumi, kulutada raha baaris või kasiinos).
Pidage meeles, et väljaspool küla territooriumi kehtivad tavareeglid ning ei pruugi kehtida "ärge tulistage relvastamata inimese pihta" reegel - kui kedagi peetakse vastaseks, siis tema pihta lastakse.

Vaenutsevad osapooled võivad samuti kasutada küla territooriumi ülesannete lahendamiseks (korraldajad üritavad, et põhiülesandeid oleks võimalik täita vähemalt kahel viisil - lahingu- ja rollisooritusega)

Üritusel saab olema mänguvaluuta, mida mängijad saavad soovi korral kulutada külas.
eh
Paganarh
Shamaan

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Randiel 18:23 12. Sept 2014

Ma tahan ka! :D AGA Mul lõppeb see laupäev kell üks Haapsalus loeng ja saaksin alles siis teele asuda st mis kell ürituse ametlik algus on?
Naiste emantsipatsioon, see sai alguse juba Vanas-Roomas: naised, kes mehi laua alla jõid, naised, kes gladiaatoritena võitlesid, naised, kes – nagu teatab Juvenalis – tundsid kirglikku himu protsessida.
Randiel
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Magnus 18:26 12. Sept 2014

11
Magnus
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 22:03 11. Okt 2014

Täitsa tore projekt oli. Pildid ka: http://1drv.ms/1qFBAWj

Irve
paranoik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 4:27 12. Okt 2014

Mind huvitab et kuidas seal tsivilistina viibida oli. Kuna mul on endal airsofti ja larpi ühendamisega suhteliselt mittelõbusad kogemused olnud, siis jätsin minemata (mis see hiir ikka metsa tikub, eks), kuigi huvi oli et mis toimuma saab. Ehk kui viitsite kirjutada sellest veidi, oleks väga toe. :)
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Irve 10:45 12. Okt 2014

Airsofterid ei seganud; neil olid oma asjad ja kuidagi väga hästi sobis see et sõduril ongi sinust kama.

Mängukorraldajad natuke tahtsid meid lõbustada ja siis rääkisid OG ja reegliteemalisi asju meie rollisisese värgi kõrvale sest neil tundus et meil on igav. See veidi segas rohkem :)

Erilist immersiooni ei olnud aga oli paar head momenti ja mulle üldiselt üritus meeldis ja mul on hea meel et ma sellelt rongilt hambad ristis maha ei hüpanud vahepeal kui tunne oli et võiks hüpata.

Irve
paranoik

PostitusPostitas Paganarh 22:34 12. Okt 2014

eh
Paganarh
Shamaan

PostitusPostitas glebsts 23:53 14. Okt 2014

Hei :) nagu olen lubanud, siin on minu mängumuljed, airsoftgame.ee-st tõlge (sorry, vead jne!)

in brief - preestri tööpäev algas matustest ja lõppes ka matustega.
--
juhtus nii et, et külas oli meid max 10 inimest, nendest ainult mina olen rääkinud piisavalt kiirest vene keeles väljaspool üksluisest dialoogi "kus on siin söök, jook, naised, kasiino, mis maksab ja miks nii kallis?!". Seega meil oli oli väga meeldiv, nunnu ja kodune omavaheline mäng, ja samal ajal sai viinerid ka lõkkel tehtud.

Hommikul tuli p-noodi skaut, vana hea Griša (Grigori paladinidest), kes sai kuulsaks tänu altkäemaksu andmisele. Kusjuures oli hetk millal minule pakuti seda anda, et korrumpeeritud politseinikke pildistada.
Skaut küsis kuidas meil läheb ja kuidas NOD saaks aidata, ma vastasin et meil on siin nii paha olla, külaenanikele ei meeldi nii NOD kui ka GDI (aga mõned läksid ikka NODi teenima, ja Keini usk on siin juba tasapisi levinud). Skaut noogutas, aitas kiriku värvimisega ja läks ära.
Vahepeal kasiino omanik tahtis et ma reklameeriks kasiinot jutluses ning ähvardas et mul tulevad probleemid mentidega kui ma keeldun. Loodan et hiljem NOD karistab teda.
Tol hetkel külas ei olnud veel liiga palju GDIt.
Ja siis nad tuled. Käisid nagu peremehed siin, käitusid ebainimlikult kebab royalis, nagu enda kodus, jne. Mul oli juba sellest kõrini. Out of game - ma ei saa sellest aru. Jah, linnas polnud nendele midagi teha. Aga tulema juba kl 11 karjudes "kus on söök, tahan süüa raisk!!" - weird.

Nii siis minu propaganda-kõne NODi toeks (kes tuleb, päästab, investeerib ja hakkab valvama) oli suht teretulnud (vähemalt mitte keegi ei olnud vastu.. vist..)
Varsti tuli p-NOD. Komandör seisis kuskil sõdurite vahel (hiljem selgus et ta jäi hiljaks ja alles saabus mängule) ja ei tahtnud eriti kontaktile minna. Tulin tema juurde, tegin aquila-t (Ved'mak on vana WH40K fänn ja kohe reageeris :) ), palusin GDIst lahti saada.
Tema ütles kõnet, mida ma olen ka tõlkinud, aga sisuks oli et me peame ise minema GDI juurde ja paluda neid ära minema, sest linnas ei tohi lasta. Kuna see oleks mängu järgi puhas enesetapp, siis me ei läinud loomulikult. Hakkasime punkris juures tasapisi kokku kogunema, sest lubati "linna seest lasta ja ära minna", aga õnneks ei juhtunud mitte midagi ja kõik kadusid ära. Hiljem komandör tuli, ütles et piirid on puhastatud, valve kohal, ja läks oma baasi.
Me läksime jälle lõkke juurde. GDIt tõesti polnud enam näha, va päris üksikud võitlejad ja surnud (kes lobisesid liiga palju minu meelest nii omavahel, kui ka elus olevatega).
Küsimusele kus on siis l-NOD, vastati p-NODist et üksikud võitlejad on nendega, aga ülejäänud on lihtsalt kaduma läinud.

Mõne aja pärast tuli kohale ka lõuna NOD, oleme Dociga rääkinud ja selgus et piirid said puhtaks ka tänu l-NODile. Ja nüüd asi hakkas liikuma - Doc küsis palju sellest, kuidas meie olukorrast, lubas humanitaarabi saata, peaaegu leppis kokku koostöökohta (well, pmst leppis kokku, lihtsalt külavanem koos abilisega kõhklesid), ja sõitis ära, jättes meile perspektiivset tulevikku. Ahjaa, said õnnistust ka :) Maggotsid ja teised - tublid! Seega küla sümpaatiad olid nende pool.
Moraal: p-NOD pidi mitte lihtsalt niisama GDI-t ära saatma, vaid ka meiega rohkem rääkima. Peale hommikust vestlust skautiga ei olnud mitte midagi sellist juhtunud.
Siis oli meil veel üks omavahelise mängu tükk, mis lõppes ühe virtualse abikaasa matustega.. ja kuskil seal sai ka mäng lõppu.

Oma ülesanned hindan täidetuks: agitatsioon tehtud, õnnistus tehtud, matused tehtud, läbirääkimised tehtud. Külas käis nali et ma olen ainus inimene kes valdab GDI keelt, et nad võivad ainult mind usuldada. Aga kirikuga olid kõik rahul minu teada.

Tüüp sildiga "Jemi" - kestahes sa olid, sa olid väga kahtlane. Kui räägid jutt "ma olen siit pärit, seega esimesel korral aitan tasuta" - sellised asjad peab eelnevalt ette valmistama, mitte ükski kohalik poleks sind ära tundnud. Ma tõesti tahtsin p-NODi anda teada et sa oled GDI agent.

Veel naljakast - teistel matustel ma ei teadnud surnu nime. Kasutasin "tema-teda-temal" oma kõnes. Siis pakkusin teistele midagi öelda ka - sama lugu siin. Justkui mitte keegi ei mäletanud tema nime.

Meie eesti sõprade eest - meie chati järgi oli tore, mäng meeldis :)

Suur aitäh mängijatele ja korraldajatele!
glebsts
Vandersell

Eelmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 14 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll