Oitere!
Oli täitsa tore mäng. Mul muidugi oli enne mängu Nägemus, kuidas saabub kohale terve hord Mustkindaid, kes siis istuvad nagu vareseparv keset luigekarja, tagudes tagatoas kaarte, kuulates kurja muusikat, sealjuures lakkudes/laamendades ning kõikide kallal ohtralt nokkides. Kahjuks erinevate asjaolud kokkulangemisel pidin saabuma üksinda, seepärast olin ka natuke nukker. Sain ka isegi mingi kaardiseltskonna kokku ja meil oli täitsa IG lõbus, tore, kuniks saabus kuri pruut ja mingil veidral põhjusel kaardid kokku kogus. Niru värk. Õnneks oli duelliepisoodi äärmiselt nauditav näha, ilma selleta oleks minu jaoks natuke kahvatu mäng jäänud. Sudisin ka ise natuke kõrvalt, et see kinnas ikka heidetud saaks. Mõrvavärgi kalla nuputamine oli ka tore, kuid ei saanud Kiriku poolt kinnitust, et ma kahtlustustel on ka alust, kuna nad olid juba minema kimanud. Aga võibolla sain asjadest hoopis valesti aru.
Sooviks eraldi välja tuua eriti nunnusid kostüüme, mida liikus ringi ikka hulganiselt, vestlust Leedi Saidahiga ning mõnusat toitu. Korraldusliku poole pealt ei ole midagi ette heita, kõik töötas ja mäng ei hilinenud üldse palju. Jätkake nüüd mingi toreda seiklus/avastamismänguga palun
Aadlikel muide soovitan selle psiooniku-naljaga olla ettevaatlikum, muidu tuleb mingi sõbralik lahingvend veel tagasi ja sõidab kõigile patustele nossi! Ja kus olid siinkohal Avesti Templi karvased käed?! Terve mõis oli neid ju täis