Mäng meeldis ja tänan GM-e selle meelelahutuse eest.
Sain jälle mõnevõrra targemaks...ära usalda mitte kedagi,isegi kui ta on su enese liha ja verega seotud.
Kõige rohkem ajab mind närvi see et olin Story järgihull sõdalane ja mõõgakeerutaja kes jookseb kõige esiesena sõtta,kuid ma ei jõudnud seda välja mängida,vist oli asi vihmas ja täielikus pimeduses(mis oli ka muigui vahest hea)kuid läbi metsa minna kus on täiesti kott pime ja kukkuda ja komistada mustmiljon korda küsides endalt kumma ma enne äära murran..kas oma mõõga ja kilbinende peale kukkudus või oma luud-kondid.
Kõige rohkem kirusin ma seda kohta kus läksiome kõrghaldjate pealiku asendajaga ja mõtlesin nendega väheke läbi rääkida sest ülejäänud löövad nad kohe maha ja ei ole teistel ehk julgust kah.Läksime julgel sammul sinna ja märkame et üks sünk trambib kahe jalaga lõket...mõtlen et mingi imelik rituaal kuid peatselt näen pimedast nurgast välja tulemas rohkem sõdalasi kes hoolekalt oma relvi sätivad siis küsib keegi minu käest kes te olete ja kus te ülejäänud vägi on...Va<stan oma nime ja sõber kõrval vastab ka,,siis mõtlen et mis nad arvasid et hakkame ründama neid??!
...Srelle aja jooksul mil nemad seal ringi vahtisid oleksin mina oma sõbraga kindlasti mitumeest kaasa võtnud teise ilma....vastasin et mul ei ole mingit väga kaasas(tegelikult vägi ootas nurga peal)Süngid ja paharetid ohkasid kergendatult ja muutusid laksust lahkemaks ja malbemaks,,küsisime piiburohtu ja seda saime ka...vetseleme väheke üksteisega ja enne kui jõuan karjuda appi oma väga kuulen seljatagant tuttavat häält ütlemas backstab-kõri läbi...ja kukkun pilditult maha ise karjudes ja kirudes ja kuuldes Juhti narmas "Fear the Goblin Wrath"
.
(mul oli 6 HP + turvis jms..ja surin läbi näruse kõrilõikamise)Kõik ümberrngi naersid ja rõõmustasid surnute üle sel ajal kui mina krigistasin hambaid vihast(IG ikke:P)Mul oli kindel plaan Sauron maha lüüa kahevõitluse:D Kuid mäng sai enne läbi ja see tegi mulle veel rohkem meelehärmi et ma ei saanud jkätte maksta..kuid küll jõuab:P
Mäng oli igati hea kuid sattusime lihtsalt vihmasele ilmale peale.