Natuke muljeid siis:
Ma olin vist esimene, kes nazgulite teele ette jäi ja morguli teraga pihta sai...see oli lõbus koht:
Kõnnin rahulikult, vaatan mingid mustas vennad selja taga käsi pea peal. Vaatan 5 seki pärast uuesti: Enam pole käsi pea peal ja vennad jooksevad mulle järgi...siis jooksin kuni üks neist mulle uimastamist tegi ja siis sain morguli tera maitsta.
Siis tuli Uitomir koos Endreku ja mingi muu kandiga, kes mu elu (jälle) päästsid ja kaljulõhel sain ravi. Järgmine nazgulitega kohtumine: Kõrtsis (kus ma tasuta süüa sain) rahulikult pikutan, äkki mingi vend jookseb sisse, annab häiret. Noh, ma teadsin et nazgulite vastu ei saa, niisiis tõmbasin lava taha peitu. Mingid kääbakad tulid kah, jäime ellu seal.
Kaljulõhel (õhtul) mingi valvamine....Thalion aka Väike Ülbe Haldjas üritab mingit valvet määrata, aga tegelikult kõik suvalt kõnnivad ringi, valve vahetub iga 10 seki tagant....
Paneme saru staffi piistu, siis teeme talle tünga ja võtame raha ära, peale seda pani Gandalf ka ta staffi piistu
Väike lahing, kus ise ka natuke tõmblen, koguaeg mingi vaidlemine kas see oli IG või OG....
Öösel mingi tõmblemine ja karjumine käib, magada ei lasta rsk....
Hommikul käin niisama ringi, vaatan kuidas sarumani ca. 15 korda uimastatakse, söön, saan teada et miski Idioot Legolas tappis Uitomiri ära, siis tõmban minema (IG lahkun, sest peale Uitomiri surma ei hoidnud mind miski seal, legolast ka tappa ei saand, ta oli ikkagi mu prints..)
Kadunud: 110 cm pikk must mõõk, kolm halli teibiga triipu peal.
Suurim smailide sisaldatus ühes postis seni: 5100, autor the_darkness (aka go cock yourself).