Nonii...natuke veel partisanide poolt muljeid.
Meeldis.Üldiselt.Oli seiku mis jäid täiesti arusaamauks ja mis tundusid teoreetiliselt peaaegu võimatud.Kuid enam pole midagi teha. Garnison võitis mängu kuid see selleks.Tähtis oli see, et me kõik väitsime elamuse, mida me iial ei unusta. Kes halva, kes hea. Minupuhul see viimane variant.
Mõnesid seiku luuramisest (nimelt me ainult seda tegimegi):
Mina ja mu kaasluraja olime lõpetamas oma luureretke ja suundusime meie laaagriplatsi poole. Mõtlesime kaasa võtta ka mõned peidetud asjad ja toidukotid. Jõudsime siis toidukottide juurde kui kuulsime mingit ragistamist.Otsustasime sellest hoolimata minna ja võtta toidukotid. Ja valesti otsustasime. Korraga nägin, kuidas kari musta silmaga vg-lasi meie poole tormas ja keegi vist karjus midagi vg kohta. Igatahes viimane asi, mida kuulsin oli: "Kadikas , jookse!!!"
varem kokkulepitu põhjal jooksime eraldi, erinevates suundades. Kuna mul oli seljas päris kerge turvis, vahemaa vg-ga li kah olemas ja maastik suurepärane, õnnestus mul põgeneda ühte lohku, kus vesi põhjas.
Jäin sinna kaldale pidama, pugesin mingi haleda põõsakese alla peitu ja haarasin oma pistoda, mis oli tl hetkel mu ainuke relv, kätte ja kuulasin oma südame pummerdamist. Adrenaliin.Alguses kuulsin midagi lohu ümber piiramisest kuid mindi mööda. umbes 7 meest, 2m vahemaaga ja mind ei märgatud. pääsesime seekord ning isegi mu kaaslane pääses ja me suundusime väga ettevaatlikult laagri poole.
(sai vist v'ga pikalt
)
Siit ka õpetus: Kanna metsas pruuni ja musta ning pistoda. Pääsed alati
Meelde jäid ka öised häiretekitamised ja pääsemised.
(eriti peale lõkketegemise pääsemist)
Need pääsemised oli kõik ääretult napikad. Lausa kahemeetrised.
Soovitus: Metsa minnes vaktsineerida ennast! Mina leidsin enda küljest ühe puugi. Vaktsiin puudub ning loodan, et midagi hullu pole.
Ja tänud korraldajatele toreda mängu eest ning veel üks tüdruk, partisanide poolelt, kes kandis hoolt mu digika eest, samal ajal kui mina ajasin metsas oma asju. Suur aitähh sulle
ja kõigile partisanidele ning muidugi ka vastastele.
Toredad olete!