Postitas Lord Sauron 21:53 21. Sept 2005
Ma lausa hämmastun lugedes, kuidasmoodi kõik meie Larpispetsialistid (eriti palju on siin teoreetilisi spetsialiste tekkinud, keda viimasel ajal ühelgi larpil näha pole olnud, aga kes teavad see eest jõle palju) on selle vastu, et keegi proovib mingit relvaliiki. Kui päris aus olla, siis ma küll ei näe mingit põhjust, miks peaks maha tegema sellise kirve ideed, kui põhjuseks pole just a) kommenteerija kadedus, et ise millegi uue peale pole tulnud viimasel ajal, b) kommenteerija metsik vajadus lihtsalt iriseda.
Kas vastav üllitis oleks "hullult efektiivne"? Ei tea, aga vat ega teada ei saa kah, kui keegi järgi ei proovi. Teoorias on meil siin kõik hästi tugevad.
Et mitte samamoodi lahmida, pean mainima, et mul on kirvestega kogemusi, Pulmad ja Matused käisin ma ringi suht suure ja kobaka hellebardiga, mis muide tõesti võttis tuule alla. Aga kas see oli ebaefektiivne? Kaugeltki mitte.
"See on kui plastikmälu, sisemine jõud, mis teid alatasa hõimulaadsete moodustiste poole suunab. See plastikmälu püüab tagasi võtta oma iidset kuju, sugukondlikku korda. See on kõikjal teie ümber: korporatsioonid, politseisalgad, spordiklubid, tantsurühmad, mässuliste rakukesed, plaanikomiteed, ühispalvused."
"Varastatud päevaraamatud"