[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
Dragon.ee foorum • Vaata teemat - Diablo 3 muljed.

Foorumi Avalehele

Jäta vahele kuni sisuni

Diablo 3 muljed.

Päris elus rollimäng

Moderaatorid: Irve, chloe, Sorontur, Gregik, Aweron, Priist, Bernard

PostitusPostitas Coros 20:18 2. Okt 2005

Njaa..Väga lõbus oli. Siirad tänauavaldused ühe vaikse Pimedusehaldja poolt. Tänud GM'id

Mäng hakkas minu jaoks tavaliselt. Ei kottinud suht miski. Natuke aega olin kolme valgesse mässitud haige juures. Tulin sealt ära kartes ise mingit imeliku haigust saada :). Pärast tuli välja, et õigesti tegin. Samal ajal kui teised pidalitõbistega mässasid leidsin oma kaaslastega ühe pimeda vanakese kellega rääkisime ka ainult korraks kuna tahtsime terve metsa piirkonna üle vaadata. Järgmisel hetkel kohtasime ühte valge näoga elukat ja hunnikus orke :). Toredad ja suurte oskustega inimesed nagu me oleme (Märgin siin ära, et meid oli kolm: Mina [Pimedushaldjas], üks tore poolork, mägilane ja nõid) küsisime me Kerberoselt tööd...Ütles et tal pole midagi pakkuda ja, et me talle jalgu ei jääks. Lahkusime rahumeelselt ja seda tegid ka nemad...ma arvan :).

Laagrisse jõudes ei toimunud seal eriti midagi. Küll aga oli igasuguseid erinevaid rändureid. Rääkides mõnega/mõnega mitte, oma asju ajades ootasime mingit teatud momenti mil võiks midagi tegema hakata. Meie "kamba" tööks oli siis taoppa üks hertsog. Selle tööfa me hakkama ei saanudki :P. Minul endal aga oli üks kiri. Mille ma sain lõpuks tänu ühele kuldse näoga neiule tõlgitud. KUI ta ikkagi mulle tõtt rääkis (Tänuavaldused talle siiski). Kiri ununes mul mängu lõpuks ära, sest olin liitunud ühe suure kamba pimedusehaldjatege, kes olid väärt sõdalased (Tubli rollimäng nende poolt, ning tänud neile). Vahepeal niisama ringi liikudes ja ka surnute asju luutides leidsime (algne "kamp" siis) end mingil metsavahelisel teel kus jooksis meile vastu üks Kerberuse orkidest, kelle sõnul oli talo meile tööd pakkuda. Kuna meil oli teisi asju pooleli (Hertsogi killimine ja printsi graali otsingud) ütlesime neile, et peame asja järgi üle mõtlema. Asi ainult mõtlemiseks jäigi kuna ühel või teisel põhjusel ei suutnud me nendega ikkagi liituda.

Oli ka palju tüüpe kes IG pinda käisid. Ühe kaela ma otsustasin lõpuks ikkagi murda. Tuues ettekäändeks "orke tapma minna" ja lastes tal ees minna käis asi kähku. *Kahe käega pai" asjad endale ja kaupmehe poole teele. See jäi ka selle õhtu aiukeseks tapmiseks kuna polnud rohkem põhjust. Aeg oli ka lõpuks magama minna :P

Kiired märsõnad päeva kohta - Hullunud orkid teiste seas ringi jooksmas, pime vanamees, Toscana pisarate otsing, kolm katset et saada endale mingi imelik sõrmus vanamehe käest, üleüldine segaduse öösel mingisuguses kilbirivis, võitmatu kerberus, PALJU ajanihkeid :P.

Järgmisel päeval, kui arvasime, et kõik on enam vähem normaalne oli esimeseks äratuseks Karjumine: "Orkid, Orkid"...Eino..mis siis ikka kui relvad kätte ja metsa poole teele. Siin seal sai mõni ork maha ka löödud. kuid ka suuremal lahingul toimus väike segadus. Räägin sellest nö. lahingust mis toimus enne Kerberose vangistamist. Orkid jooksid mäe otsast alla. Seal ootasid neid vibukütid ja enamasti Pimedusehaldjad kes pea kõik rünnakud tagasi lõid. Telepaat üritas ka vahepeal ühe orkiga sõber olla. Seisin prajasti pealr ünnakut mäe kallakul kui minu juurde tuli üks tüüp (OG sama tüüp kelle kaela ma kunagi murdsin) kes näitas mulle ühte mõõka öeldes, et ta "leidis" selle. Tundsin ära oma kaaslase ja sõbra mõõga. Kui ta liikuma hakkas jooksin ma ta selja taha. Mõõk käes üritades teda killida. Järsku keeras ta ringi ja lõi mind minu enda sõbra mõõgaga kaks korda kätte. Egas siis midagi kui oimetult maha ja OG vaadates pealt kuidas ka MINU mõõk võetakse. Mind haavatult nähes jooksid minu poole kaks pimedusehaldjat, kes ravisid mu kiiresti terveks ja rääkisid mulle mis juhtus. Läksin siis seda mõõgavarast jahtima. Kaua läks aega mööda kui ta unustas end minu sõprade, pimedusehaldjatega, juttu rääkima. Kiirelt tema seljataha hiilides ja ta kaela murdes sain ma tagasi oma mõõga. Hästi läks :). Pimedusehaldjad ei teinud sellest välja ja läksid oma teed (Suured tänuavaldused. Jälle).

Natuke aega pärast seda ilmus mingi Deemoni moodi asi ja aitas meil suures lahingus Kerberost võita. Kerberos aheldati ja viidi kuhugi paberdiagrammi keskele, sooritati rituaal ja Kerberos kadus. Kas ta nüüd suri. Seda ei oska keegi öelda aga kadus ta küll :P.

Päeva märksõnad - Lahingud, Kerberos, Deemonid, Kerberose surm, Mängu lõpp

P.S - Vabanudust kui olen midagi tähtsamat välja jätnud. Räägin edasi ainult seda mida nägin mina ja mida mina tähtsaks pidasin. Samas võis ka midagi ununeda :P. Vabandust ka kirjavigade pärast :)

Tänud kõigile, kes aitasid selle mängu võimalikuks teha. Ja tänud ka neile kes kõik kohal olid. eriti suured tänud aga Rakvere VG'lastele ja Kõikidele pimedusehaldjatele. Ootan järge :)

Tsiteerides Allanit: "KURADI KLOUNIKARI. KAS TEIL PAREMAT POLE TEHA"
Viimati muutis Coros, 20:19 2. Okt 2005, muudetud 1 kord kokku.
...?!
Coros
Meister

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Die 20:19 2. Okt 2005

Hoar, paljastasid lõpuks oma tõelise olemuse, jah? ;)
Kui oled kaelani sitas, ära pead longu lase (Saksa vanasõna)
Die
Lohede õpilane

Kasutaja avatar

PostitusPostitas hoarmurath 20:23 2. Okt 2005

Mis, mis, mina olin näljane lihtsalt. Siis oli seal see karvane tüüp ja sõin teda. Pärast tõin tagasi. Ei tapnud ära. Väga hea olin. :P
Esindan ainult omaenda arvamust, kui tekstis pole vastupidi öeldud.
hoarmurath
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas asche 20:40 2. Okt 2005

asche
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Zelor 20:59 2. Okt 2005

Tähelepanu mängijad!!!

Palume kõigilt mängijatel oma "tegelase päevikut" ehk siis teie tegemis ja läbielamisi IG tegelase seisukohast ja vaatenurgast.

See on võimalus saada veel boonus CPsid.

Nii et kirjutage joonistage meile, jääme ootama.
Ja need "päevikud" palume saata teksti failina maili aadressil: zelormortios@hotmail.com
Viimati muutis Zelor, 21:10 3. Okt 2005, muudetud 1 kord kokku.
I don't like Chaos but Chaos likes me
Zelor
Õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas tralayn 21:23 2. Okt 2005

Mmm something-something... /sisesta tark ent humoorikas lause siia/
tralayn
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Dwar 21:53 2. Okt 2005

Suurepärane mäng!

Mööda metsi joosta ja külarahvast (keda polnud eriti palju) hirmutada oli täitsa omapärane nähtus... Kerberose ja teiste orkide (ja poolorkiga) sujus koostöö ka täitsa kenasti :)

Koomiline oli see, kui Kerberos seisis teel ning hirmutas neid vaesekesi, kes autoga liiklesid ;) Huvitav mida need joobes sellid küll täna mõtlevad :D Valge näo ja sarvedega tegelane teel... oli see unes või ilmsi :lol:

Naisork ;)
Dwar
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Kristjan Oad 22:06 2. Okt 2005

Kristjan Oad
Tuleloitsija

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ghostwizard 22:43 2. Okt 2005

Ghostwizard
Arhimaag

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Ethelred 23:54 2. Okt 2005

Ethelred
Valguse kaitsja

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Mellanor 9:05 3. Okt 2005

Mellanor
Õpipoiss

PostitusPostitas kala 16:14 3. Okt 2005

kala
Vandersell

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Cunray 16:41 3. Okt 2005

Peaks tõesti tegema sellise tõve, nagu PINALI tõbi, selle saades hakkad tohutult kartma pinaleid, ja kõik inimesed tunduvad ka kui pinalid. ;)

Ühesõnaga lugege hoolega eelmist postitust. :)
Palun vaadata ALATI minu lauseid läbi väikse huumori/sarkasmi prisma, kuna ma ei ole 100% tõsiselt võetav aitähh!
Cunray
Rändlaulik

Kasutaja avatar

PostitusPostitas consiore 18:09 3. Okt 2005

Nii... Hea on jälle inimrassi vahelduseks kuuluda... Nägu ka täitsa valge, kohe inimese tunne...(ei viita rassismile) Kõrvad ka normaalsuuruses. Kahju, et Karnevali poest meile musta juuksevärvi asemel kuldset anti ja me seda alles kodus avastasime ning ei saanudki ilmuda mängule üleni mustade juustega.

Tänud siis, nagu ikka, kõikidele GMidele, NPCdele ja PCdele! Oli tõesti tore mäng.

Olin Dimmelion, pimedusehaldjas algselt neljasest kambast koos Belegloti, Barangoni ja Neffuiniga. Olin see kahe mõõgaga. Hiljem ühinesid ka teised pimedusehaldjad meiega. Queste eriti lahendada ei õnnestunud. Roll oli natuke takistuseks, kuid samas tekitasime endale ise missioone... Tapsime vist ainult ühe mängija. Olime pigem ettevaatlikud ning omaettehoidvad. Meie suhtumine inimestesse oli halb ja nad ei olnd meie arvates mitte just eriti inteligentsed. Siblisid koguaeg edasi - tagasi ringi, kisasid, rääkisid hästi palju, üritasid millegipärast Kerberost ja orke tappa kohe kuid neid kuskilt kaugelt märgata oli jne... Rumalad, kasutud, mõttetud olevused...
Igatahes üks hetk läks pimedaks, vaikselt hakkas asi OGks igal pool muutuma. Meil polnud ka mingisuguseid queste lahendada ja niisama lobisema me oma rolli tõttu ei läinud. Istusime siis vaikselt rannal, rääkisime juba pooleldi OG juttu(üritades seda IGks teha), ilma relvadeta(meie bad), ei üritanud kahtlaseid inimesi enda juurest minema ajada(meie bad), ei olnud väga tähelepaneliku ega paranoilised inimeste seljataga siblimise ja sosistamise suhtes(meie bad). Ühesõnaga läksime veits rollist mööda. Karistuseks selle eest saime mitu mõõgahoopi selga ja meid luuditi. Suurem osa rahast oli minu käes, olin peitnud selle kindasse ning seda ei leitud, sest vabalt ma küll luuti üle anda ei kavatse. Relvad olime jätnud külasse, nii et need jäid ka veel alles. Ülejäänud osa õhtust siis tegime lõket ja ajasime OG juttu inimestega.
Järgmine hommik tegime kiirelt meigi uuenduse, muutsime vanades nimedes mõned tähed teisteks ja tegime muutused ka rollis ning saimegi uuesti olla ühed toredad pimedusehaldjad. Inimestest me ikka eriti lugu ei pidanud. Seekord olime orkitapjad, see oli meie kinnisidee. Sellega tegelesimegi ülejäänud päeva. Loodan siis järgmiseks mänguks ka kõvasti orke, muidu on kehvasti meie jaoks. Korra läks esimese rolliga juhe ka kokku nende pagana munkadega rääkides kes lahkelt pidalitõbi jagasid. Ei saanud täpselt aru kui nad mulle OG mõista andsid, et neil ülekuulamis tase 10 oli ning jätkasin nende ignoreerimist ja mitte otseste vastuste andmist.

Jään järgmist mängu ootama... Ja pilte ka...

Teie Orkitapja Dimmerion.
jep
consiore
Vanem õpipoiss

Kasutaja avatar

PostitusPostitas Iardacil 18:29 3. Okt 2005

Tegelikult kuuluvad kõigesuuremad tänusõnad mängijatele - teie suutsite toime tulla kogu selle meeletu sündmuste keerisega, mis toimus, ning suurem osa teist jäid ka ellu. NPC-d olid vahvad ja toredad ja minu kummardus ka neile.

Ja pildid:
http://www.dragon.ee/gallery/albun12

(Osa pilte olid juba eile üleval, kuid internetti altvedamise tõttu mitte kõik. Lihtsalt infoks)
Iardacil
Tõeotsija

EelmineJärgmine

Mine Larp

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 26 külalist

© Dragon.ee | E-post: dragon@dragon.ee | HTML'i kontroll