Koka lahkumises otsest süüd tõesti GM`del ei lase, samuti mitte ka märja ilma kohalolekul.
Aga siiski jäid pooled kohalolijad vähemal või rohkemal määral haigeks aga selles pole ka GM-d süüdi. Paraku ei saa mööda asjaolust, et polnud kohta asjade kuivatamiseks. Oli küll kamin, aga sinna ei pääsenud enamus IG ligi, samuti oli ka saun, kuhu jällegi enamus IG ei pääsenud.
Aga selles, et külm oli magada, olidi juba ise süüdi. Ka mina magasin pööningul, ainult teisel pool, kui NPC-d ja GM-d, ja mul ei olnud külm. Tuleb lihtsalt magada kõrvut, villased sokid ööseks jalga pannai ning riided magamiskotile peale panna, isegi, kui selleks on märg keep, aitab see ikkagi sooja hoida (tänu sellel oli hommikuks keep enam-vähem kuiv).
Mina igatahes haigeks ei jäänud, kuigi mu kostüüm oli märg (tõesti, ma ei veetnud enamus aega tilkuvas metsas, aga see oli juba tingitud mu rollist). Soojad saapad ja villased sokid hoiavad sooja isegi siis, kui nad läbimärjad, oht seisneb selles, et see võib jalad ära hautada ( mis minuga ka juhtus). Samuti aitab kui on nt. mitu keepi- pealmine keep lausa tilkus veest, alumine keep aga oli enam-vähem kuiv. Sünteetilsest materjalist kleidi all oli soe pesu ning villane kampsun. Kasu oli ka soojast sallist - kokkuvõte - mängu jooksul ei hakanud kordagi külm. Kogemustega kaasneb ka ettenägelikkus
Üht heidaks aga küll ette:
*GM ei pea mitte karjuma mängija peale, kui tal endal halb tuju... [See tekitab vaid vaenu ja trotsi
]
Mängijal on ALATI õigus lahkuda, kui ta leiab, et olukord on tema jaoks ebameeldivalt väljakannatamatu ning ta ei näe muud moodust asja lahendamiseks. Tervis eelkõige. Inimõigused