Pisike Lumiliilia jäi oma tegutsemistega ka üsna rahule, väheke pettumustvalmistav oli see, et hoolimata tema palvetest, ei olnud keegi nõus kallistamiste juurde jääma ja kõik hakkasid relvadega vehkima.
Suured tänud kõigile, kes pisikesele tüdrukule teki peale laotasid ja samuti neile kahele heale hingele, kes mulle kuuma teetassi pihku pistsid. Lumiliilia peab seda meeles ja mina ise ka.
Väga kena ilm oli minumeelest, ei olnudsula, mis kõik varbad oleks märjaks teinud, ega ka meeletu külm, mis hinge seest närinud. Jalutuskäigud kõrtsi ja mõisa vahet (peab tunnistama, et mind võeti kõikjal sõbralikult vastu ja kui üks kõrtsiskäik välja jätta, siis kutsuti tuppa sooja ka) olid imelised - pime öö, tähed, ja vaikus, mida rikastasid üksikud vastutulijad, kes alati tere ütlesid, kuid kellest ükski väikese tüdruku vastu mõõka ei tõstnud..
Suured tänud isand Maagile, kes oma õpetlased minu pärast raamatukokku tööle ajas ja Tuulepesa otsida aitas ja ka kõigile teistele, kes vastust leida püüdsid.
Jasuur aitäh Deemonitele, ni IG kui OG, et väikest tüdrukut ka nende poolt aidati või vähemalt sõbralikult tervitati (jutt sellest, kuidas maailmate vahel rännata ja sõbralik patsutus ning tervitus deemonitelt oli üsnagi südantsoojendav) ja et mäng nii vahva oli.
Kui te tahate, et teid hästi koheldaks, olge viisakad ja head ja sõbralikud! Järgi proovitud.
(ahjaa, pärast teist ärkveloldud ööd magasin ma kaksteist tundi jutti,siis,peale väikest pausi veel kuus. Päris meeldima hakkas).
Mmm something-something... /sisesta tark ent humoorikas lause siia/