Niih. Kommenteerin. Väga meeldis see, et oli julgust astuda kõrvale tavalisest mõõgajakeebifantaasiast, värsekendav. Urus annaks piisava kilekleepimisentusiasmi korral ka Paranoialarbi maha pidada (kuigi usun, et paranoialarp tuleb siiski Tallinnas
). Mis toobki meid Uruni.
Super oli see, mis oli Uruga tehtud. Ma ei tea, mis siin algselt oli - ma pole kunagi tavaolukorras sees käinud, aga kui mina mängule jõudsin, siis nägi see välja nagu plastiku ja mullikileplahvatus, mida hõbepaberiga garneeriti. Võrreldes koolilarbi portaalisisemuse ehitamisega oli urus küll hullupööra vaeva nähtud. Kahju, et see kõik selline veidi hävinev asi on...
Natuke kurb oli see, et mängu maht päris täis ei tulnud. Kohati andis tunda.
Rollijaotuse koha pealt — veidi segi pardaarvuti oleks pidanud olema veidi arusaadavam ja kuuldavama häälega, sest tema kui ütleme lugu veidi edasiviiv roll ei jõudnud päris kõigi mängijateni. Hulle rolle oli piisavalt. Järgmine kord teen omale ise rolli. Praegu oli liiga inimkeskne see asi ja müts maha madratsi ees.
Kokku oli minu jaoks tegemist suts üle keskmise hea üritusega. Sai karjuda, tantsida, lobiseda, rööökida plasmapüssist läbitulistatud õla pärast. Reeglistikus meeldis Küülikute reeglistik.