Ruutu 3 / Ärtu 2 tänab kaa.
Miljöö oli muidugi super ja kaardiväe tabardid ilusad ja ilmekad. Suuremal osal napakatest tegelastest oli ka kirjeldamatult lõpus. Siiski, minu jaoks mäng liiga hästi välja ei kukkunud. Pool mängu oli hea, senikaua kuni sai vaba aega ja tekkis võimalusi teiste peale kaevata (mida tuli ikkagi nii kohutavalt vähe ette), teed hangeldada omale (3 pakikest nigu niuhti) ja peamalöömishirmus kuningannale meelejärgi olla. Aga mingil hetkel ei oskand väga enam midagi teha. Siis kulus aeg lihtsalt pingil lebotamisele ja aeg ajalt rutiinsete ülesannete täitmisele. Vahepausid liiga lühikesed ja Soldatil oli sageli muud tegemist, Kuningannal niisamuti... noh ma ei tea. Tuleb ennast ka ikkagi süüdistada... oleks ma ise ka natuke rohkem võinud mänguks valmistuda.
Mu järgu alandamine ja lennukil mäest alla kukkumine tipnes sellega, et keegi lihtsalt niisama mu pea otsast ära lõikas. Ömmm. Eee. Miks?!
Aga jah. Selle suure töö ees tuleb ikkagi kummardada, IGA mängijaga tegeldi ju ikkagi personaalselt, mis siis et võimuvõitlus kaardiväes tööle ei hakanud.
P.S. Irvikkassi sai vist korra tüüdatud, kui ta nähtamatult kuningannat pealt kuulas... vbndust.
Võimalus on üks miljonist, aga postitus võib siiski asja ette minna.