Postitas Ghostwizard 0:36 31. Juul 2006
Igastahes, nüüd tsiivilisatsioonis tagasi olles olen ma leidnud ka viimaks hetke pisut pikemalt muljetada. Oli omamoodi fun mäng, kuigi alguses ei paistnud mäng kuidagi käima minevat + vihm ning öösel vajus ta lõpus ära. Lihtsalt märgiks ära selle, et tuleks hoida lahus festival(kontsert+töötoad) ja larp, eelmine aasta suurlaager oli selles osas paremini organiseeritud, et enne üks ja siis teine.
Igastahes, suured tänud kaastumehaldjatele, tavalistele haldjatele, Sauroni kehastatud nõunikule, maavanemale, kuninganna saatjadaamile ja väikesele poisile, kes püüdis minuga kogu aeg mingit äri teha. Oli lõbus.
Igastahes oli huvitav kui peale suhteliselt mõtettut mööda ümbrust vantsimist hakkasid mulle tegevused ja intriigid kaela sadama... koos probleemidega. Õhtul sai ka juba pikemaid tegutsemisi ette võetud.
Öine retk koos Vintsu ja Baloriga oli ka omamoodi saavutus. Metsast kostumas kahtlased hääles ja aegajalt hundilikumad helid ning see kõik segatud suure hulga uduga. Igastahes ütleks, et karjääris oli omamoodi lahe olla... ümbrus ududesse mattunud pea kohal tähed ja ütleme, et see oli lihtsalt ilus. Kahju, et digikat kaasas polnud ning kahju, et ei jõudnud karjääris teha, mis algselt plaanis.
Samuti mainiks ka ära, et see kuidas kolm tumehaldjat linnuses käisid oli ka omamoodi kena. Saime ilma probleemideta sisse ja avastasime, et valvemeeskonnaga on vägagi kitsas ja et neid meie kohaloleks ei huvita meid mingilgi määral. Nagu Balor muigas, oleksime võinud selle linnuse vabalt tol hetkel ära võtta, kui me oleksime seda tahtnud või vajanud.
Libahundijama oli ka tore, mul pole siiani täpselt aimu, kas elukas kes mulle enne seda mestas kallale tuli, oli tavaline või liba, kuid noh, sai temaga kired ja agressiivsed läbirääkimised peetud.
Huvitav on see kui kaks isikut kellega sul asjajamisi on satuvad samal ajahetkel samasse kohta ning õnnetu juhusena avastad ka, et kõik on selles osas täiesti tsibrimmis. Lühidalt kirjedades: üks neist lebab laibana maas ning teist süüdistatakse esimese tapmises.
Igastahes, kõik tumehaldjad omavad mingeid kurje tegusid oma hingel, kuid see ei tähenda, et nad kõik närakad oleksid. Nagu näha olid mõned meist täiesti mõistlikud.
Igastahes, siiralt teie Haerion, tumehaldjas ja diplomaat