Saavad siis kirja ka minu muljed.
Mängu korralduslik pool oli super- kõige peale olid mõeldud. Normaalne, maitsev toit, paindlik, kõige/kõigi peale mõtlev päevaplaan, laagrid metsades olid päris korralikud, WC-d olid korras. Söömine oli planeeritud- ei pidanud järjekorras passima. Manalas oli ka lõbus-sai nalja ja laulda.
Kuid rollimäng jäi kuidagi pealiskaudseks. Madistamist oli ka vähe. v.a pühapäeva hommik. Eriti tigedaks ajas mind see, kuidas mind lihtsalt, ilma vähimagi eeluurimiseta keset rahvamassi maha löödi. Ma saan aru, et reeturlus jms on paha, on küll jah, kuid kallid ustavad kuningapojale, äkki ikka uuriks, mis värk on eelnevalt, kui lihtsalt lahmima hakkate. Peab ju siiski arvestama ka sellega, et mõned inimesed on oma tegelase peale korralikult mõelnud, varustust jms valmistanud ning järsku, hüppab suvakas tüüp kõri kallale. Vabandan, kui olen kellelegi ülekohut teinud, kuid see on minu vaatepunkt. Jätkem lame tapmine lahingutesse!
Lõin kaasa täiskontakt lahingus ja olin meeldivalt üllatanud. Põnevam, adrenaliinirohkem ja üleüldiselt realistlikum kui tavaline larp-lahing. Venelaste-Eestlaste äraleppimine oli lahe. Venelased ei taha mõnikord väga hästi surma saada, aga see-eest on nad südamlikud
Üldmulje jäi siiski positiivne ja tahaks veelkord suured tänusõnad korraldajatele edastada-
Jõudu ja jaksu selliste toredate ürituste korraldamiseks edaspidigi!